Coconut Splash - Oil Pulling (14 days)

Tannblekning med kokosnøttolje

maxmedix

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Hvitere tenner, frisk pust og lysere smil er ikke vanskelig å få med Coconut Splash. Denne 14-dagers hjemme behandlingen bruker økologisk kokosolje fylt med peppermynte smakstilsetning i hver pose på grunn av sine sterke antibakterielle egenskaper. Du kan derfor kombinere denne enkelt med din daglige munnhygiene rutine.

  • Kokosolje for tannbleking
  • Lindrer dårlig ånde med naturlig peppermynte
  • Forbedrer oral helse
  • Kan fjerne plakk og flekker på tennene
  • 100% naturlige og konserveringsfrie ingredienser

Viste du at flere leger og ernæringsfysiologer skriver at oljetrekking gjort riktig kan løse flere helseproblemer?

Oil Pulling er en ayurveda behandling som stammer fra eldgamle indisk kultur. På grunn av de store fordelene av kokosolje for tennene er Coconut Splash en fantastisk og enkel måte å fjerne giftstoffer fra munnen. Denne kokosoljen er blandet med peppermynte for å gi deg friskere pust i tillegg. Dette hjelper deg med å bli kvitt tannråte, fjerne plakk og flekker fra tennene og gir deg sterke tenner og tannkjøtt uten smerter. Du får 14 små poser som er enkelt å ha i vesken for å få en enda hvitere og sunnere smil. Husk at oljetrekking har flere andre helsefordeler i tillegg.

Les Mer
Varighet: 14 dager
Størrelse: 14 x 10 ml
Flavour: peppermynte

Hva er Oil Pulling?

Over lang tid anses oil pulling (oljetrekking) for å være en god måte å forbedre oral helse som i retur hjelper deg å opprettholde generelle helse. Dette skyldes det enkle faktumet at alt du spiser går gjennom munnen, så munnhygiene blir ganske viktig.

Oil pulling er en eldgamel indisk ayurveda behandling som er kjent for å ha mange helsefordeler. Oil pulling, også kalt oljetrekking, er en form for å rense kroppen, og ikke bare munnen. Tanken bak denne ayurvedisk oljetrekking er at det naturlige stoffet i oljen blir skylt og holdt i munnen for en stund, rundt 10 - 20 minutter, og deretter spyttes det ut i søppel (ikke i vasken siden olje kan blokkere vasken). Dette hjelper med å fjerne bakterier, plakk og smitte fra munnen og få lysere, klarere og hvitere tenner.

Munnen vår går gjennom flere skadelige og harmfulle bakterier. Disse bakteriene kan også ende opp i kroppen. Dette kan resultere til mange sykdommer. Derfor sies det at ved å rense munnen med oil pulling renser du hele systemet. Tanken bak det er, slik som refleksologi, hver del av tungen er knyttet mot ulike organer som nyre, lunger, lever, hjerte, mage, tarm osv; og når du renser munnen renser du hele systemet ditt.

Det er mange oljer som ofte brukes. Solsikkeolje, sesamfrø olje og kokos olje. Disse oljene er trygge, enklere, billigere og milde mens de avgifter munnen. Allikevel anbefales det å bruke kokosolje. Grunnen til det er at kokosolje er kjent for å balansere hormoner, forbedre cellulitter og fordøyelse, forbrenne fett og mye mer og kan lett bli absorbert av kroppen.

Hva er Coconut Splash?

Coconut Splash er et merke som har studert prinsippet om oil pulling og vet hvordan å ta vare på kroppen din. Coconut Splash fra Maxmedix gir deg et produkt laget av økologisk kokosolje for tennene og tannkjøttet ditt. Som navnet antyder, kan du bruke den gamle teknikken med olje trekking til å rense munne og oppnå naturlige bleke tenner. Kokosolje bidrar til å fjerne flekker og plakk fra tennene, samtidig renser bakterier og giftstoffer fra munnen. Dette gir deg også en renere tunge og sterkere tannkjøtt med lysere og hvitere tenner. Til sin fordel, bruker Coconut Splash Oil Pulling også en naturlig peppermynt smakstilsetning slik at du får frisk pust og ikke trenger å bekymre deg om smaken.

Hvordan bruker du Coconut Splash Oil Pulling?

Det er enkelt å bruke Coconut Splash daglig. Det kommer med 14 små pakker for hver dag for 14 dagers forbruk. Du kan enkelt ha den i vesken eller ta den med på ferie.

Slik anbefaler vi deg til å bruke oljetrekking:

  1. Sørg for å gjør det første tinget om morgen, før du børster tennene eller drikker noe.
  2. Skyll forsiktig en pakke med Coconut Splash kokosolje inn i munnen og mellom tennene for rundt 10-20 minutter. (Gjør dette forsiktig slik at du ikke sliter ut kjeven og kinnene)
  3. Spytt ut oljen i søppelet (ikke i vasken fordi det kan tette vasken) og skyll straks munnen med varmt vann (bruk saltvann for ekstra antimikrobielle egenskaper).
  4. Deretter kan du børste tennene som vanlig

Fordelene av kokos olje for tenner

Den naturlige oljen er hentet fra kokos frukten som inneholder antibakterielle og soppdrepende egenskaper som effektivt fjerner bakterier og andre urenheter fra munnen. Den er også kjent for å avgifte og rense tenner og tannkjøtt. Dette anses til å være mer effektivt til å fjerner plakk og bleke tenner enn andre oljer. Coconut Splash Oil Pulling bidrar til en dramatisk forbedring av din tannhelse og generell helse ved regelmessig bruk.