Veien til smal midje og den populære timeglass kroppen

Waist trainers hjelper deg å få en smalere midje og forme kroppen. Waist trainer er et av de heteste trendene akkurat nå. Berømte bloggere og reality-stjerner bruker waist trainer og har fått fantastiske resultater. Alle vet at regelmessig trening og sunt kosthold ikke alltid fører til ønskede resultatet. Og i hvert fall ikke et godt resultat på kort tid. Heldigvis finnes Waist trainer som gir resultater med en gang.

Hva er Waist Training?

Slankekorsett har en lang historie og har hjulpet kvinner å oppnå en smalere midje fra gammelt av. De klassiske slankekorsettene som ble brukt i gamle dager var svært effektive, men også veldig ubehagelige. Mange fikk dessuten pustevansker med disse gamle korsettene. Heldigvis er den moderne versjon mye bedre. En waist trainer er mer behagelig og gir deg en slankere kropp uten at du får pustevansker. De moderne slankekorsettene er svært lette og fleksibelt. En waist trainer kan brukes i hverdagen under klærne, og du gjøre vanlige gjøremål uten at du blir hemmet. I tillegg så kan du ta på deg en waist trainer på egenhånd, til forskjell fra de gamle korsettene som krevde hjelp fra flere andre. Å få smalere midje har blitt mye enklere med et moderne slankekorsett.

Hvorfor er waist training så populært?

Det hele startet med at Kim Kardashian postet selfies av seg selv med et slankekorsett. Så har sosiale medier tatt av og slankekorsett ble populær tema på Internettet. Deretter har flere kjendiser begynt med trenden, inkludert Beyoncé og Nikki Minaj. Slankekorsettet har med andre ord fått mye mediaeksponering.

Fordelene med waist training

Waist trainere, waist shapers, waist cinchers, uansett hva du kaller dem, så kan de brukes uten at du må forandre livstilen din noe nevneverdig. Du kan raskt få en smalere midje og det krevet lite fra din side. Det er ganske lettvint å bruke og du får en slankere kropp. Under kan du lese om flere fordeler med waist training.

Smalere midje og timeglassfigur

Mange ønsker den tiltrekkende timeglassfiguren, men får den aldri til. Ekstreme slankeløsninger er hverken sunt eller bra for kroppen. Ved å bruke et slankekorsett kan du få samme resultat mye tryggere uten å sulte deg ihjel. En waist trainer gir deg en mindre midje ved å forme kroppen. Du får en umiddelbar effekt og ved å bruke et slankekorsett.

Midlertidig vekttap / Vanndrivende

Naturligvis vil du ikke gå øyeblikkelig ned i vekt bare fordi du har på et korsett. Det er ikke hensikten med slankekorsett. Det du derimot vil miste mye er vannvekten. Mange av oss spiser for mye saltholdig mat, og dette gir kroppen en litt oppsvulmet utseende. Et slankekorsett hjelper deg å øke kjernetemperaturen slik at du svetter mer. Når du svetter mer, så blir du også kvitt mer av vannvekt og salt. Og da får du midlertidig vekttap ettersom vannvekten går ned.

Ryggstøtte

En waist trainer brukes ikke bare for få en smalere midje. Bruker også som shapewear for å støtte ryggen sin. Mange har stillesittende jobb og huker mye foran datamaskinen, dette gjør ryggen dårlig og da trenger du litt ekstra støtte. Slankekorsett kan derfor hjelpe deg å få en bedre holdning og dermed redusere ryggproblemer.

Strammer huden

En annen fordel med slankekorsett er at den kan stramme huden rundt mage og rygg. Disse er vanlige områder folk legger på seg, og som kan være vanskelig å redusere. Ved å bruke en waist trainer for få smalere midje og så hjelper du kroppen å se bedre ut. Når har du på deg et korsett kan det også gi deg mer inspirasjon til å trene mer og spise mer sunt.

Er det viktig å fortsette med waist training?

Ja, en waist trainer bør bli en naturlig del av livet ditt. Hvis du f.eks. stoppet å spise sunt og trene regelmessig så vil du raskt legge på deg igjen. Det samme gjelder waist training, du må fortsette bruken for å vedlikeholde resultatene.

Slik kommer du i gang

Det skal være enkelt og praktisk å bruke Waisttrainer for å oppnå smalere midje. Derfor har vår Waisttrainer unike funksjoner som gjør bruken svært effektiv. Waist trainer korsettet skal ha 3 kneppefunksjoner. Det er nødvendig at det er 3 stk slik at du får mest ut av korsettet.

Korsettet er laget av mykt stålmateriale som er sydd inn i tøyet. Andre produkter bruker plast, men vi bruker stålmateriale ettersom det er mer effektivt. Stål er dessuten hardere enn plast og varer lengre. Og dermed vil ditt korsett vare lengre også.

  • Korsettet bør sitte stramt nok at midjen sittet stramt i 3. nivået. Waist trainer bør holde formen, slik at den ikke ruller over midjen (hvis dette skjer så kan det hende korsettet er for lite)
  • Korsettet skal ikke påvirke pusteevnen din og du bør ikke føle smerte.
  • Waist trainer vil kjennes litt ubehagelig mens du venner deg til midjen blir strammet.
  • Korsettet bør kunne kneppes igjen uten at den går opp igjen.

Mål den minste delen av midjen først!

Sørg for at måler den minste delen av midjen for få riktig størrelse. Vi anbefaler at du alltid måler og kontrollene målene med vår størrelse tabell før du kjøper korsettet for å få smalere midje.

Ulike kvinner har ulike kroppsfasonger. Det finnes mange faktorer som avgjør hvor raskt Waisttrainer redusere midjen din. Kvinner med større midje ser vanligvis resultatene raskere enn kvinner med lite magefett. Husk at det er tar tid å forme midjen med Waisttrainer. Men allerede etter første bruk med Waist trainer vil du se synlige resultatet.

Tips til smalere midje

Du kommer til å få smalere midje allerede ved første bruk. Waisttrainer har en oppstrammende effekt som former kroppen med en gang. De langsiktige resultatene er avhengig av hvor ofte og regelmessig du bruker din Waisttrainer.

Husk å holde kroppen tilstrekkelig hydrert. En annen fordel med Waisttrainer er økt kroppsvarme. Dette fører til at stoffskiftet øker og dermed økt fettforbrenning. Det er viktig at du drikker nok med vann når du bruker Waisttrainer.

Hvis du føler ubehag eller at du har vansker med å puste, så bør du ta av Waisttrainer med en gang. Dette tyder på at korsettet er for stram eller ikke sitter riktig. Det skal være behagelig og lett å bruke din Waisttrainer.

Ingen går ned i vekt og endrer kroppsfasongen over en natt. Med regelmessig bruk så kommer resultatene i løpet av kort tid.

Hva slags resultater kommer jeg til å se?

Resultatene av waist training er avhengig av flere faktorer, inkludert:

  • Hvor lenge du bruker den hver dag
  • Hvor mange dager per uke du bruker waist trainer
  • Hvor stramt Waist trainer sitter
  • Om du har et sunt kosthold og trener regelmessig

Gener spiller også en viktig rolle. Selv om vi tar to personer med samme midjemål så er det likevel usannsynlig at de oppnår samme resultat med Waist trainer. Ettersom faktorer som livsstil og individuelle forutsetninger også spiller inn.

Er det trygt å bruke en waist trainer?

Så lenge du velger et korsett med god kvalitet og materiale så vil du ikke oppleve noe negative bivirkninger, bare en smalere midje. Materialet bør være pustende og fleksibelt, slik at det føles komfortabel når du bruker et moderne slankekorsett. Hvis du ønsker smalere midje med et slankekorsett bør du ta deg tid til å velge riktig størrelse. Dersom størrelsen din er mellom to størrelser, så bør du velge den største størrelsen for å være på den sikre siden. WeightWorld har sørget for å selge den beste waist trainer for deg med pustbare materialer og god kvalitet.

Slankekorsett kan brukes når som helst og hvor som helst. Men vi anbefaler ikke at du bruker den hele dagen. For best resultat bør du bruke slankekorsettet i 3 til 6 timer om dagen, i minst 3 måneder. Dette sikrer deg resultater som varer. Husk at det å bruke slankekorsett kan være vanedannende, så husk gi deg selv en pause i blant.

Kan jeg sove i min waittrainer?

Det anbefales ikke å sove i plagg som strammer og det anbefales ikke å bruke Waist trainer mens du sover. Kroppen trenger en pause fra waist training om natten. Resultatene blir ikke noe bedre i løpet av natten, ettersom kroppen forbrenner ikke like fett mye om natten som på dagen.

Hvordan vasker jeg korsettet?

Du bør håndvaske Waisttrainer for å bevare den oppstrammende effekten og ikke slite ut Waistraineren.

Passer en waist trainer for min kroppstype?

Det som er så bra med en waist trainer er de kan tilpasses bortimot alle typer kropper. Så lenge du velger et korsett som passer deg og føles komfortabelt, så vil i løpet av kort få gode resultatene.