Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Hvor kommer waist traineren fra?

Dagens waist trainer kan brukes under alle hverdagens gjøremål og gir deg den attraktive timeglassfiguren. For å velge den rette waist trainer bør du se på både komfort, hvilke materialer den er laget av og ikke minst måle midjen for riktig størrelse.

Hvor kommer waist traineren fra?

Til tross for at waist trainere har blitt trendy i det siste, så er den basert på den klassiske korsetten, som har har vært brukt av kvinner i flere århundre. I utgangspunktet var korsetten brukt for å gi kvinner de formene de ønsket, og var også et underplagg som fungert som støtte for klærne som var utenpå. Formen på korsetten har endret seg over tid i tråd med endrende kvinnemoter. I ettertid ble korsetter forbudt ettersom bruken førte til helseplager som besvimelse, forstoppelse og til og med skade på indre organer. Heldigvis er de nye korsettene, som kalles for waist trainere, mye tryggere. De har en helt annen type design og kan faktisk hjelpe deg med å bli kvitt magefett med waist training.

Selv om de moderne korsettene har en lignende form, så er det mye som skiller dem fra de gamle typene. For det første så er dagens waist trainer laget av fleksible materialer og er mye enklere å ta på seg. Oldtidens korsetter tok lang tid å sette på, og som oftest trengte man hjelp fra flere andre til å stramme den og knyte den fast. Materialet var som regel også av stålben som ikke var så fleksibelt. Den moderne waist traineren ble derimot designet med et annet formål enn å bare få frem timeglassfiguren.

Den moderne waist traineren har sitt opphav fra delstaten Columbia som er kjent for sine kosmetiske kirurger. Fettsuging er særlig populært her, og korsettet ble tatt i bruk for å fremskynde helingen av kosmetiske operasjoner. Etter mye tenking, intervjuer, og testing ble dagens moderne korsett til: waist traineren ble født. Den er inspirert av de gamle korsettene, men er mye bedre og tryggere å bruke.

Slik finner du en god kvalitets waist trainer

Fra det øyeblikket realitystjernen Kim Kardashian tok en selfie med en waist trainer har waist training blitt super-populært. I ettertid har søsteren Kourtney Kardashian og sangeren Nicki Minaj også uttalt seg positivt om korsettene, og skuespilleren Jessica Alba har avslørt at hun brukte en slankekorsett da hun jobbet med å få tilbake sin flate mage etter en graviditet.

Oppmerksomheten rundt korsettene har ført til at et stort utvalg av waist trainere i ulike prisklasser har kommet på markedet. Ikke alle er like gode og kvaliteten kan variere mye, i tillegg til at det er mange typer og varianter - så det er viktig å vite hva bør du se etter når du skal ha en waist trainer av god kvalitet.

Bruk av waisttrainer

Komfort er viktig

Den skal være komfortabel. Dette er et must, særlig hvis du skal bruke waist traineren over lengre perioder. En annen grunn til å ha god komfort er at for trange waist trainere kan være skadelige for kroppen. Materialet bør også være komfortabelt nok til at den er stram, samtidig som du får god bevegelsesfrihet. Når du har på en god, kvalitets waist trainer så skal du kunne gjøre hverdagslige gjøremål uten å føle deg hemmet.

Puster og støtter

Stoffmaterialet bør ikke irritere huden, særlig hvis det er av lateks. Noen mennesker har til og med allergi mot lateks, så hvis du aldri har brukt korsett før bør du først forsikre deg om at du ikke er allergisk mot visse stoffmaterialer. Bomull som puster og som ikke gnisser eller irriterer huden er også et godt valg. Husk også at noen korsetter kan gjøre det ubehagelig varmt dersom stoffmaterialet er veldig tett og ikke puster.

En god waist trainer vil også hjelpe deg med å få bedre holdning, så derfor er riktig passform veldig viktig. Bruk størrelsestabeller og mål midjen din for å finne riktig størrelse. Hverken for liten eller for stor waist trainer er bra. En med riktig størrelse gir deg timeglassfiguren uten at den krøller seg opp eller sitter ubehagelig stramt på.

Hvis du ennå ikke har prøvd en waist trainer så har du en positiv overraskelse i vente. Så lenge du følger rådene ovenfor finner du lett en kvalitets waist trainer som passer din figur, og du vil kunne nyte alle fordelene med waist training.

Blir man slankere med waist trainer?

Disse produktene kan hjelpe deg til en viss grad med å bli kvitt kroppsfett. Dette fungerer ved at waist traineren øker kroppstemperaturen uten at den absorberer svette, og i tillegg strammer den opp huden på magen og rundt midjen. Det vil også være en viss umiddelbar virkning som man vil kunne se, som kommer av at vannvekten reduseres rundt midjen og magen. Dette er en midlertidig virkning som vil gå bort igjen straks kroppen igjen er fullt hydrert. Bruk av waist trainer over tid kan derimot bidra til mer permanent tap av kroppsfett, og du kan vente gode resultater om den kombineres med et godt treningsregime og et balansert og sunt kosthold.

Hvordan man bruker waist trainer

Som nybegynner kan være lurt i begynne gradvis, for eksempel med en time første gangen, og å gradvis øke tiden etterhvert som du blir vant med å ha den på. Du kan over noen uker øke den fra en, til to og etterhvert 3-4 timer om gangen. Du vil etterhvert omtrent ikke merke at du har den på, og du vil kunne utføre trening og daglige gjøremål helt uten at den føles hemmende.

ulike-kroppsfigur
ulike-kroppsfigur
ulike-kroppsfigur
ulike-kroppsfigur

Registrer
For Nyhetsbrev