Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Dagens waist trainer kan brukes under alle hverdagens gjøremål og gir deg den attraktive timeglassfiguren. For å velge den rette waist trainer bør du se på både komfort, stoff materiale og ikke minst måle midjen for riktig størrelse.

Hvor kommer waist traineren fra?

Til tross for at waist trainere har blitt trendy i det siste, så er den faktisk en gammel oppfinnelse. Waist trainere eller korsetter har blitt brukt i flere århundre, og så langt tilbake som 17. århundre. Da var det vanlig at fjonge kvinner brukte korsetter som et statussymbol. I ettertid ble korsetter forbudt ettersom bruken førte til helseplager som besvimelse, forstoppelse og til og med skade på indre organer. Heldigvis er de nye korsetter som gjerne kalles for waist trainere mye tryggere. De er også designet på en annerledes måte og kan faktisk hjelpe deg å bli kvitt magefett med waist training.

Selv om de moderne korsettene har lignende form, så er det mye som skiller dem fra de gamle typene. For det første så er dagens waist trainer laget av fleksibelt materiale og er mye enklere å ta på seg. Oldtidens korsetter tok lang tid å sette på, og som oftest trengte man hjelp fra flere andre til å stramme og knyte den fast. Materialet var som regel også av stålben som ikke var så fleksibelt. Den moderne waist traineren ble derimot designet med et annet formål enn å bare få frem timeglassfiguren.

Den moderne waist traineren har sitt opphav fra Columbia som er kjent for sine kosmetikk kirurger. Fettsuging er særlig populært her, og korsettet ble tatt i bruk for å fremskynde helingen av kosmetikkoperasjoner. Etter en god dose med mye tenking, intervjuer, og testing ble så dagens moderne korsett til, nemlig waist traineren født. Den er inspirert av de gamle korsettene, men er mye bedre og tryggere å bruke.

Slik finner du en god kvalitets waist trainer

Idet øyeblikket realitystjernen Kim Kardashian tok en selfie med en waist trainer har waisttraining blitt mega populært. Dette har ført til et stort marked av waist trainere i ulike pris klasser. Men ikke alle er like gode og kvaliteten kan variere mye. Så hva bør du se etter når du skal ha et korsett med bra kvalitet waist trainer kommer i mange typer og varianter. Men det er visse ting du bør se etter for å finne best waist trainer.

Komfort er viktig

Den skal være komfortabel. Det er et must, særlig hvis du skal bruke waist traineren over lengre perioder. En annen grunn til god komfort er at for trange waist trainere kan være skadelig for kroppen. Materialet bør også være komfortabelt nok til at den er stram, men samtidig som du får god bevegelsesfrihet. Når du har på en god, kvalitets waist trainer så skal du kunne gjøre hverdagslige gjøremål uten å føle deg hemmet.

Puster og støtter

Stoffmaterialet bør ikke irritere huden, særlig hvis det er av lateks. Noen har til og med allergi mot lateks. Så hvis du aldri har brukt korsett før bør du forsikre deg først at du ikke er allergisk mot visse stoffmaterialer. Bomull som puster og som ikke gnisser eller irriterer huden er et godt valg. Husk også at noen korsetter kan gjøre det ubehagelig varmt dersom stoffmaterialet er veldig tett og ikke puster.

En god waist trainer vil også hjelpe deg å få bedre holdning. Derfor er riktig passform veldig viktig. Bruk størrelsestabeller og mål midjen din for å finne riktig størrelse. Hverken for liten eller for stor waist trainer er bra. En riktig størrelse gir deg timeglassfiguren uten at den krøller seg opp eller sitter ubehagelig stramt på.

Hvis du ennå ikke har prøvd en waist trainer så venter en positiv overraskelse. Så lenge du følger rådene ovenfor finner du lett en kvalitets waist trainer som passer din figur og kan nyte alle fordelene med waist training.