Waist trainer Guide for Nybegynnere

En waist trainer er en moderne variant av det klassiske korsettet. En waist trainer eller waist cincher er laget av fleksibelt materiale som både puster og er enkelt å bruke. Slankekorsettet kan også brukes mens du trener. Waist trainer former kroppen og kan brukes helt diskret under klærne.

En waist trainer er en moderne variant av det klassiske korsettet. En waist trainer eller waist cincher er laget av fleksible materialer som både puster og er enkle å bruke. Slankekorsettet kan også brukes mens du trener. Waist trainer former kroppen og kan brukes helt diskret under klærne.

Hvordan bruker jeg slankekorsett?

Fra det øyeblikket realitystjernen Kim Kardashian delte sin korsett-selfie så har slankekorsettet blitt verdenskjent. Ikke overraskende har salget av waist trainers gått til værs. I dag finnes det mange typer slankekorsetter, noen er enkle å bruke mens andre krever litt mer anstrengelse. Derfor kan være greit å få en innføring slik at du får de beste resultatene og bruker slankekorsettet trygt.

Hva er waist training?

Waist training er akkurat som det høres ut som, du trener midjen til bli slankere og dette gjøres med et moderne, fleksibelt slankekorsett som sitter godt. Derfor kalles det også korsett for smalere midje. Målet er å få en slank midje og hvis du følger de anbefalte instrukser kan du oppnå svært gode resultater på kort tid. Flere bruker den under klærne for å fremheve figuren sin. Waist Trainer er derfor perfekt for å kunne oppnå en fin figur på kort tid, bare ha den under kjolen eller andre klær når du går ut. På den måten vil du kunne få en smalere midje og holde inn magen.

Forskjellen mellom korsett og waist trainer

svart korsett

Mange lurer på hva som egentlig er forskjellen mellom et korsett og waist trainer. I tillegg blir forvirringen større når noen bruker ordet waist cincher. La oss ta en ting om gangen; for det første så er en waist trainer en type korsett som er spesialdesignet for å gjøre midjen slankere over tid. Et tradisjonelt korsett er ikke like fleksibelt, enkelt i bruk eller vil ikke bestå av pustende materiale som en waist trainer. Det finnes ulike varianter av waist trainers, noen av dem kalles for waist cincher ettersom de er kortere enn vanlige korsetter og kan også brukes som vanlig shapewear. Kort fortalt er en waist cincher en spesiell variant av waist trainer.

Underbyst-korsett eller waist cincher?

Waist trainer kommer i mange fasonger og stiler. Hvis du ønsker en som går helt opp til brystene kan du gå for en underbyst-korsett, som også kommer i form av vest. En waist cincher er mye kortere og enkelte modeller gir mer bevegelsesfrihet, men disse gir ikke brystene et løft som slanke-korsetter gjør.

Velg riktig størrelse som passer kroppstypen din

Før du legger en waist trainer eller waist cincher i handlevognen så bør du finne riktig størrelse. Mange nettbutikker har gjerne en størrelsetabell som du kan gå ut fra. Avhengig av midjestørrelsen din kan du finne tilsvarende størrelse for slankekorsettet. Så hent et målebånd og ta det rundt midjen og skriv ned tallene før du kjøper en waist trainer eller waist cincher. Du bør måle den smaleste delen av midjen for å få riktige mål.

Hvis du trenger ekstra bystestøtte så er lurt å velge en vest-style waist trainer. Dersom du har en kortere overkropp bør du vurdere å velge en liten waist trainer eller waist cincher. For de som er høye kan en long-torso variant være et godt valg.

Slik får du smalere midje med slankekorsett

Uansett type slankekorsett du velger så må du huske at det vil være forskjeller avhengig av produsenten og individuelle bruksmåter. Men det er generelle ting som du bør huske på:

  • Sørg for at slankekorsettet sitter stramt nok, men ikke så det føles altfor ubehagelig
  • Det bør sitte godt nok til at det ikke kan rulles nedover midjen, hvis dette skjer så er korsettet for lite
  • Når du bruker en waist cincher eller waist trainer så skal du ikke oppleve pustevansker
  • Husk å drikke rikelig med vann ettersom et slankekorsett kan øke kjernetemperaturen og få deg til å svette, spesielt når du trener.
  • Ta deg tid til å finne en god kvalitetskorsett. Det er bedre å bruke et par ekstra kroner på et korsett som fungerer. Legg spesielt merke til hvilke materialer den lages av.

Funksjon og resultater av Waist Trainer

midje trener

Waist trainers er utviklet for å kunne forbedre resultatene av ditt treningsregime, og samtidig bidra til å redusere fettet rundt magen og midjepartiet, i tillegg til å stramme huden på dette området. Waist traineren øker kjernetemperaturen i kroppen, i tillegg til å varme huden lokalt, noe som bidrar til fettforbrenningen.

Du vil kunne oppleve raske og synlige resultater fra første bruken av en waist trainer, via tap av vannvekt rundt midjen og magen. Her må man være klar over at dette er kun midlertidig, og at denne umiddelbare virkningen vil gå bort etterhvert som kroppen tar til seg vann igjen. Mere langvarige resultater kan du oppleve etterhvert, hvis den brukes konsekvent over tid, sammen med et godt treningsopplegg og et balansert og variert kosthold. Da kan du forvente å gradvis se at fettet rundt mage og midje reduseres.

Slankekorsetter og slimming vest waist trainer kan brukes helt diskret under klærne. Men du bør alltid velge korsett etter din klesstil. Hvis du vil ha på deg en kjole med åpen rygg så kan det være lurt å bruke en kort waist cincher istedenfor en lang variant. Hvis du foretrekker å bruke en spesiell BH så kan du med god samvittighet velge andre waist trainere enn de med underbyst støtte. Du bør også tenke på fargen, noen plagg er tynne og da kan fargen til slankekorsettet skimte gjennom.

Kvinnelige figurer

Detox tee-kupillinen
Punajuuri keittolautanen
Detox hedelmä smoothie
Inkivääri hunaja tee
Porkkana mehu - detox kuuri