Finn den ideelle waist traineren for deg!

Det finnes mange korsettyper i markedet. Noen av dem er for langtidsbruk, mens andre passer best for korte perioder. Siden vi kommer i ulike former og fasonger så bør du skreddersy valget av din treningskorsett. Da får du best resultat og blir slankere på kortest tid.

Vi kommer i alle former og fasonger. For noen er det enkelt å gå ned i vekt, mens andre må jobbe ekstra hardt for det. Heldigvis finnes det god hjelp. Ved å bruke waist trainer, trene riktig og spise sunt kan du oppnå drømme vekten din på kort tid. Korsett trening har blitt umåtelig populært, ikke minst etter at Kim Kardashian frontet produktet selv. Å gå ned i vekt med waist trainer har blitt snakkisen og nå er også flere waist trainer produkter tilgjengelig på det norske markedet. Fleste waist trainer er perfekt for de som ønsker seg smalere midje. Men hvilken er best og hva bør du tenke på når du velger treningskorsett? Les mer under for å få timeglassfiguren alle drømmer om!

Populære treningskorsetter

Det finnes mange varianter og hvis du ønsker et korsett for flat mage som passer deg best, bør du se på både materiale, funksjoner og ikke minst passformen. For å hjelpe deg på vei har vi sett på populære treningskorsetter og gir deg tips på hva du bør se etter.

Faja Deportiva Workout Waist Cincher

Dette er en waist trainer designet av Ann Chery og er en allsidig treningskorsett. Den passer alle fasonger, selv de som er på den litt tyngre skalaen av vekten. Faja Deportiva Workout Waist Cincher er laget 50% lateks, 48% bomull og 2% elastan. Dette gjør treningskorsettet både slitesterk og behagelig å bruke. Den er også svært hudvennlig og egnet for de som har ulike hudallergier.

Ann Cherry Waist Trainer har stor suksess og masse gode omtaler fra kjøpere fra hele verden. Dette treningskorsettet var også blant de første i markedet og la standarden for mange andre modeller. Inkludert WeightWorld sine treningskorsetter.

Fajastec Waist Cincher

Dette er et treningskorsett tusenvis av kvinner fra hele verden sverger til. Den består av lateks med svært god kvalitet og myk bomullslycra. Dette gjør korsettreningen svært behagelig. Den kan brukes under klærne og gir økt fettforbrenning. Waist trainer sin passformen er også utrolig god. Den verken ruller opp eller krøller seg. Du blir også dessuten raskt vant til korsettet og tenker ikke en gang at du har den på seg. Fajastec Waist Cincher har inspirert flere andre korsetter, inkludert WeightWorld sin egen allsidige variant.

Lei Dan Belt Waist Shaper

Dette korsettet er nt av de nyere variantene i markedet. Det som skiller Lei Dan Belt Waist Shaper er dens unike design. Den fåes i flere farger og kan også brukes som en vest istedenfor korsett. Den er laget av sterk elastisk netting og hjelper deg å oppnå timeglassfiguren på kort tid.

Lei Dan varianten går også høyere opp på overkroppen og festes med en dobbelkroket lukning. Det gjør det enkelt å både ta på og av korsettet. Stoffmaterialet gjør også at korsettet ikke irriterer huden og er lett-pustende slik at det er behagelig å ha den på seg.

WeightWorld treningskorsett

Som du ser så finnes det mange typer waist trainer. Det beste korsettet for en person er ikke alltid det beste for en annen. Derfor er det lurt å teste ut ulike korsettyper. WeightWorld sin waist trainer er et godt utgangspunkt. Dette korsettet er et resultat av de beste korsettene i markedet. Både stoffmateriale, funksjonalitet og passform har blitt nøye designet, slik at du skal få det meste ut av korsettreningen. Dessuten, til forskjell fra andre produkter, så tilbyr WeightWorld kombipakker som inkluder detox – og kosttilskuddsprodukter. Dette gjør korsettreningen enda mer effektiv og bedre resultater til en lavere pris enn andre korsetter i markedet.

Hva du bør se etter når du velger korsett

En god tommelfingerregel er at korsettet ikke er altfor ubehagelig å ha på seg. I begynnelsen vil nok en waist trainer kjennes litt uvant, men det skal ikke ta lang tid før du blir vant til det. Det er også viktig å tenke på hvor lenge du vil bruke korsettet. Flere korsetter i markedet gir gode resultater, men ikke alle er designet for å bli brukt i lange perioder om gangen. F.eks. WeightWorld sin waist trainer kan brukes både når du sover og skal mosjonere. Mens andre waist trainer begrenses til kun dagsbruk eller korte perioder.

Waist Trainer vs. Trening

Tradisjonell former for treninger samt en god og variert kost er bra for din kropp og generell helse, men det tar tid å oppnå synlige vekttapsresultater. Men med en waist trainer kan du oppnå øyeblikkelige resultater i form av en smalere midje.

Dette er en kortsiktig løsning som kan gjøres om til en permanent løsning på langsikt. Dersom du kombinerer med en sunn livsstil og er virkelig alvorlig på å forsøke å redusere noen av overflødig fett, kan du oppleve fysiske og psykologiske fordeler som sies å være nesten enda bedre i sammenheng med en slankere midje. Selv tilliten som kommer fra å bruke waist trainer kan også føre til mer motivasjon for trening og et sunt kosthold bare for å opprettholde god holdning og form, som en midje shaper gir. Alt i alt, disse faktorene bidrar til å gi deg en omdefinert kropp samt et positivt syn på livet.

Velg riktig størrelse og farge

Det er svært viktig å velge riktig størrelse når du skal bruke korsett. Ikke alle korsettvarianter kommer i riktig størrelse. For liten størrelse vil gjøre korsettreningen altfor ubehagelig og i motsatt fall får du ineffektiv korsettrening. Treningskorsetter kan gjerne brukes under klærne, men da er det lurt å tenke på fargen. Slik at treningskorsettet ikke skimter gjennom klærne. F.eks. WeightWorld.no sin waist trainer kommer i både hudfarge og sort farge, og er dermed et trygt valg for korsett bruk under klærne.