Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser

I denne avtalen skal de følgende vilkårene ha de følgende betydningene:

 • Kontobetyr de samlet personlige opplysningene, Betalingsinformasjon og legitimasjon som brukes av Brukere for å få tilgang til Betalt Innhold og/eller kommunikasjonssystem på nettsiden;
 • Budbetyr en tredje part som er ansvarlig for transport av innkjøpte varer fra våre lokaler til kunden;
 • Innholdbetyr tekst, grafikk, bilder, lyd, video, programvare, datasamlinger og enhver annen form for informasjon som kan være lagret i en datamaskin som vises på eller utgjør en del av dette nettstedet;
 • Produkterbetyr alle produkter som WeightWorld reklamerer og/eller gjør tilgjengelige for salg gjennom dette nettstedet;
 • Tjenestebetyr alle online fasiliteter, verktøy, tjenester eller informasjon som WeightWorld gjør tilgjengelig via nettstedet, enten nå eller i fremtiden;
 • Betalingsinformasjonbetyr all informasjon som kreves ved kjøp av varer fra dette nettstedet. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, kreditt/debetkortnummer, kontonummer og IBAN nummer;
 • Kjøpsinformasjonbetyr hvilken som helst bestilling, fakturaer, avsendingslapp, kvitteringer eller lignende som kan være i papirutgave eller elektronisk form;
 • Systembetyr all infrastruktur for kommunikasjon som WeightWorld gjør tilgjengelig via nettstedet, enten nå eller i fremtiden. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, webbasert e-post, oppslagstavler, live chat fasiliteter og e-postlenker;
 • Bruker/Brukerebetyr en tredjepart som får tilgang til nettstedet og som ikke er ansatt av WeightWorld og opptrer ikke arbeidsforholdet deres; og
 • Nettsidebetyr det nettstedet du bruker for øyeblikket som er www.weightworld.no ( og eventuelle underdomener på dette området med mindre de er uttrykt som untatt av sine egne regler og vilkår.

Personer under 18 år bør bruke dette nettstedet med tilsyn av en voksen. Betalingsinformasjon må av, eller med tillatelse, fra en voksen.

Fra 1.januar 2020 ble 350kr grensa fjernet på alle næringsmidler. Det er du som kunde som er ansvarlig for å betale avgiftene som kommer i tillegg til produkt prisen, selv om varen koster under 350kr. Næringsmidler er definert som kosttilskudd, drikke, søtsaket, proteinpulver, te, urter etc. . I og med at varene blir stoppet på grensa, tar det lengre tid å få klarert varene før de blir sendt videre, noe som gjør leveringstiden lengre enn før. Normal leveringstid er 5-14 arbeidsdager (kan ta lengre tid avhengig av postnummer og behandlingstid i toll og lignende). NB! Vi sender fra Storbritannia, og MVA-avgift påløper dermed på alle varer. Dette dekkes ikke av oss! Du kan lese mer om toll-og mva. kostnader her: https://www.toll.no/no/netthandel/

 • 4.1I henhold til punkt 5 av våre regler og villkår er alt innhold på denne websiden, med unntak av innhold lastet opp av brukere, inkludert men ikke begrenset til tekst, grafikk, logoer, ikoner, bilder, audio, video, all data, layout, koder og software eid av WeightWorld, tilknyttede selskaper og andre relevante tredjeparter. Ved å fortsette å bruke nettstedet bekrefter du at slikt materiale er beskyttet av Storbritannia, internationale rettigheter og andre lover.
 • 4.2I henhold til punkt 6, er det ikke tillat å reprodusere, kopiere, distributere, oppevare eller på noen annet måte gjenbruke omtalt materiale, med mindre det er angitt på websiden eller det er gitt skriftlig tillatelse fra WeightWorld.
 • 5.1Med mindre annet er utrykkelig angitt, er all intelektuell eiendom, inkludert men ikke begrenset til, copyrights og varemerker, produktbilder og beskrivelser, tilhører produktenes produsenter eller distributører under relevante lovbestemmelser.
 • 5.2I henhold til punkt 6, er det ikke tillat å reprodusere, kopiere, distributere, oppevare eller på noen annet måte gjenbruke omtalt materiale, med mindre det er angitt på websiden eller det er gitt skriftlig tillatelse fra WeightWorld.

Materiale fra nettstedet kan brukes uten skriftlig tillatelse hvor unntakssituasjoner beskrevet i Copyrights Desigt og Patent vedtak 1988 kapittel III er gjeldende.

Dette nettstedet kan inneholde linker til andre websider. Med mindre det er utrykkelig, kontrolleres ikke disse sidene av WeightWorld eller våre tilknyttede selskaper. Vi påtar oss ikke ansvar for innholdet på disse websidene, og påtar oss ikke ansvar for tap eller skade som følger av bruk av disse websidene. WeightWorld tar ikke ansvar for innholdet på disse sidene, eller individene som kontrollerer dem.

En tredjepart som ønsker å publisere en link til denne websiden, kan gjøre så men bare til hovedsiden www.weightworld.no, og kun ved tillatelse fra WeightWorld. Deep linking (linker til spesifikke sider innenfor websiden) krever utrykkelig tillatelse fra WeightWorld. Hvis du ønsker mer informasjon vennligst kontakt oss på info@weightworld.no

 • 9.1Når et spørreskjema, blanketter eller andre systemer brukes gjennom denne websiden, skal følgende regler opprettholdes:
  • 9.1.1Unngå vulgær språkbruk
  • 9.1.2Du må ikke publisere innhold som er ulovlig eller på noen måte støtende. Dette inkluderer, men begrenser seg ikke til, innhold som er grovt, truende, sjikanerende, æreskrenkende, aldersdiskriminerende, kjønnsdiskriminerende eller rasistisk.
  • 9.1.3Du må ikke publisere innhold som promoterer eller insinuerer vold.
  • 9.1.4Måten du identifiserer deg på, skal ikke være i strid med disse villkår og betingelser, samt relevante lovbestemmelser
  • 9.1.5Du må ikke imitere andre mennesker, spesielt ikke WeightWorlds ansatte samt representanter fra assosierende selskaper.
  • 9.1.6Du må ikke bruke våre systemer til å distribuere massekomunikasjon som ”spam” eller "junk mail" (søppelpost).
 • 9.2Du bekrefter at WeightWorld forbeholder seg rettigheten til å overvåke all kommunikasjon som sendes gjennom våre systemer.
 • 10.1For å bestille varer på denne webside og ved bruk av våre fasiliteter, er på påkrevd at du oppretter en brukerkonto. Denne kontoen vil inneholde personlig informasjon og betalingsinformasjon i henhold til ditt bruk av websiden, da vi ikke krever betalingsinformasjon før du ønsker å kjøpe et produkt. Ved kontinuerlig bruk av denne websiden representerer og garanterer du dette:
  • 10.1.1All informasjon du registrerer er nøyaktig og sann.
  • 10.1.2Du har tillatelse til å sende betalingsinformasjon hvor tillatelse er påkrevt, og
  • 10.1.3Du vil sørge for at denne informasjonen er feilfri og oppdatert.
   Ved registrering av en brukerkonto, bekrefter du at du representerer den registrerte informasjonen, og at all registrert informasjon er korrekt.
 • 10.2Vi anbefaler at du ikke deler dine kontodetaljer med andre, spesielt ditt brukernavn og passord. WeightWorld fraskriver seg ansvar for evt tap og skader som følge av at din brukerinformasjon er delt av deg. Hvis du bruker en felles datamaskin er det anbefalt at du ikke lagrer din brukerinformasjon andre opplysninger om din konto på internettets browser.
 • 10.3Hvis du har grunn til å tro at en annen person har tilgang til din brukerinformasjon uten din tillatelse, må du kontakte WeightWorld øyeblikkelig, så vi kan suspendere din konto og annulere uautoriserte bestillinger. Vennligst vær oppmerksom på at en order kan bare bli annulert før den er utsendt til mottaker. Skulle det skje at et uautorisert kjøp er utsendt før du har opplyst oss om svindel, fraskriver WeightWorld seg alt ansvar, og du må kontakte det fraktselskap som er beskrevet i kjøpsinformasjonen.
 • 10.4Når du velger et brukernavn, er det påkrevd at du opprettholder overstående regler beskrevet i punkt 9. Hvis du ikke overholder disse reglene, kan det resultere i at vi suspenderer og/eller annulerer din konto.
 • 11.1Både du og WeightWorld kan annullere din konto. Hvis WeightWorld annulerer din konto, vil du bli informert via epost. Denne eposten vil inneholde en forklaring på hvorfor din konto er annulert. WeightWorld forbeholder seg også retten til å annulere din konto uten begrunnelse.
 • 11.2Hvis WeightWorld annulerer din konto, vil utestående ordre ikke bli avbestilt, men sendt til oppgitte adresse. WeightWorld forbeholder seg retten til å avslå eventuelle avventende ordre.
 • 11.3WeightWorld forbeholder seg retten til å annulere et kjøp uten at det oppgis en forklaring, før betalingen behandles.
 • 11.4Hvis kjøp er annullert for en hvilken som helst grunn før avsendelse, vil dine penger for gjeldende kjøp bli refundert.
 • 11.5Hvis du velger å avslutte din konto, avbestilles ordre som ikke er utsendt, og pengene for dette kjøpet vil bli refundert.
 • 12.1Selv om en stor innsats er gjort for å sikre at alle grafiske varebeskrivelser og eksempler som er tilgjengelige på weightworld.no tilsvarer det gjeldende produktet, er ikke WeightWorld ansvarlig for eventuelle variasjoner fra beskrivelsen. Dette gjelder ikke for feil som er oppstått på grunn av forsømmelighet fra vår side, og henviser kun til forskjellige varianter av det gjeldende produktet. Vennligst se punkt 14.1 for feilsending av varer.
 • 12.2WeightWorld garanterer ikke at alle varer vil være tilgjengelige. Lagerbeholdning er ikke tilgjengelig på websiden. Hvis et produkt er utsolgt, vil det vises på websiden.
 • 12.3All informasjon vedrørende pris på produkter på websiden er korrekt så snart det er opplyst på siden. WeightWorld forbeholder seg retten til å endre prisene og modifisere eller fjerne tilbud fra tid til annen, ettersom det er nødvendig. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere og endre alle priser.
 • 12.4For kunder som handler innenfor EU land, er prisene oppgitt i Euro, men betalingen blir trukket i pund. Betalingen vil bli beregnet utifra produktets verdi på det tidspunkt orderen blir plassert, og ikke i forhold til eventuell valuta/pengeverdi.
 • 12.5Prisene på websiden inkluderer ikke toll og MVA til Norge.
 • 13.1WeightWorld vil informere deg via epost når du kan forvente din bestilling. Denne eposten vil inneholde et anslått leveringstidspunkt, samt enhver grunn til at din ordre skulle bli forsinket.
 • 13.2Bestillinger som registreres før klokken 16.00, sendes samme dag. Bestillinger som registreres etter klokken 16.00, sendes dagen etter. Bestillinger etter klokken 16.00 på fredager, sendes førstkommende mandag. Vennligst mer deg at leveringstidspunktet kun er estimert, og kan derfor variere fra tid til annen på grunn av årskaer som er utenfor WeightWorlds kontroll.
 • 13.3Hvis WeightWorld ikke mottar noen form for henvendelse fra deg innen 7 dager etter levering, anses varen som levert og mottatt uten problemer.
 • 13.4Hvis en bestilling returneres til oss på grunn av en adressefeil du har oppgitt, kontakter vi deg og sender bestillingen på nytt til den reviderte adressen. Dette betyr at du betaler for porto, da feilen var fra din side og ikke fra WeightWorld. Denne beslutningen er fastslått.
 • 13.5Du bekrefter at du er bundet til våre vilkår og betingelser iht vår transportservice.

WeightWorlds ønsker å levere kvalitetsvarer som er feilfrie og uskadet. Desverre hender det at varer på returneres, og da gjelder disse betingelser og vilkår:

 • 14.1Hvis du mottar en vare som ikke bestiller varen du bestilte, og det ikke er lagt med en forklaring på hvorfor ditt produkt ikke er akkurat hva du bestilte, må du kontakte oss innen 10 dager for å arrangere returnering. WeightWorld er ansvaring for å dekke eventuelle utgifter ved returnering i dette tilfellet. Du vil få et tilbud om å få tilsendt varen du i utgangspunktet bestilte, såvidt vi har varen på lager, eller du kan få tilbakebetalt pengene på samme måte som du betalte for varen. Den nye varen vil bli utsendt så fort vi har mottat den returnerte varen.
 • 14.2Hvis du mottar en vare med feil, må du kontakte WeightWorld innen 28 dager for å arrangere henting og returnering av varen. WeightWorld er ansvarig for å dekke eventuelle utgifter i dette tilfellet. Varen skal returneres i dens opprinnelige tilstand med all tilhørende innpakning og dokumentasjon. Så snart vi mottar den returnerte vare, og kan konstatere at produktet er defekt, vil WeightWorld utsende et nytt produkt.
 • 14.3Hvis varen blir ødelagt etter levering innenfor garantiperioden, har du rett på reperasjon eller erstatning av produktet i henhold til garantiens betingelser og vilkår. I dette tilfellet tilbakebetaler vi deg ikke for varen.
 • 14.4Hvis det er tydelig at en vare er blitt ødelagt mens den var underveis til deg, skal du skrive på fraktbrevet til hvilken grad varen ble ødelagt. Hvis dette skjer, må du ta kontakt med WeightWorld innen 10 dager for å arrangere retur. WeightWorld er ansvarlig for å betale for eventuelle utgifter i dette tilfellet. Så snart vi mottar den returnerte varen, og kan konstantere at varen er skadet under levering, vil WeightWorld utsende et nytt produkt.
 • 14.5Ifølge angreretten har du 14 dager på å ombestemme deg. Denne perioden starter fra du har mottat din vare. Hvis du angrer på ditt kjøp i denne perioden, vennligst returner varen til WeightWorld innen 14 dager uåpnet med all innpakning og dokumentasjon. Varer som returneres skal være uåpnet. Du er selv ansvarlig for å betale utgifter for frakt, hvis varen returneres på grunnlag av du angrer på kjøpet. WeightWorld er ikke ansvarlig for de utgifter din bank eventuelt trekker fra din konto som et resultat av ditt kjøp vedrørende punk 13.5
 • 14.6Hvis du ønsker å returnere varer til WeightWorld på disse grunnlag, vennligst kontakt WeightWorld med kontaktinformasjonen oppgitt under ”kontakt oss” for å arrangere detaljene rundt returen.
 • 14.7WeightWorld forbeholder seg retten til bruk av skjønnsmessig vurdering i henhold til betingelser og vilkår. Faktorer som muligvis blir tatt hensyns til i henhold til den skjønnsmessige vurderingen inkluderer, men begrenser seg ikke til:
  • 14.7.1Enhver bruk og glede du har erfart ved bruk av varen.
  • 14.7.2Ethvert tegt på at varen på noen måte vil bli ødelagt eller gå ut på dato raskt.
  • 14.7.3Hvis varen inneholder audio eller video eller computersoftware, samt at forpakningen er åpnet.
  • 14.7.4At kunden er klar over en eventuell defekt og mangel på kvalitet på varen hvis varens pris er redusert og solgt til kunden etter reduksjon.

Slike skjønn skal utformes bare innenfor rammer av loven

Privat bruk av denne websiden er beskyttet av personvernloven, som er inkludert i disse vilkår og betingelser. For å lese om personvernloven, trykk på linken ovenfor.

 • 16.1WeightWorld garanterer eller fremlegger ikke at denne websiden vil møte dine krav, at den vil være av tilfredstillende kvalitet, at den vil være egnet til et hvilket som helst formål, at den ikke vil overtrede tredjeparts rettigheter, at den vil være kompitabel med alle systemer, at den vil være sikker, og at all informasjon som er opplyst p denne siden vil være feilfri. Vi garanterer ikke spesifikke resultater ved bruk av våre tjenester.
 • 16.2Ingen del av denne websiden er ment som rådgivende, og man bør ikke bruke websidens innhold i noen som helst besluttning eller handling.
 • 16.3Ingen deler av dette nettstedet er ment å utgjøre et kontraktmessig tilbud til aksept.

WeightWorld forbeholder seg retten til å forandre denne websiden, dens innhold, service og disse betingelser og vilkår på hvilket som helst tidspunkt. Du er bundet til enhver endring i disse betingelser og vilkår med fra første gang du bruker websiden etter endringene er tatt i bruk. Hvis WeightWorld er påkrevd av loven å endre disse betingelser og vilkår med hensyn til salg av varer, vil disse endrinene automatisk være gjeldende for bestillinger som ikke er utsendt, samt fremtidige bestillinger.

Websidens tilgjengelighet er til rådighet på en ”som befinner seg” basis, samt et ”som er tilgjengelig” basis. Vi garanterer ikke at vår service vil være uten fabrikkasjonsfeil eller andre feil. I det omfang som er tillatt av loven, garanterer vi ikke(uttrykt elelr insinuert) til spesifikke formål feilfri informasjon og at våre systemer er kompitable og av en tilfredsstillende kvalitet. WeightWorld tar ikke ansvar for noen som helst ekstern forstyrrelse eller avbrytelse som gjør websiden utilgjengelig, inkludert men ikke begrenset til ISP driftsvikt, serversvikt, driftsvikt på kommunikasjonsnettverket, strømsvikt, naturkatastrofer, krig, legale restriksjoner og sensur.

 • 19.1I det omfang som er tillat av loven, aksepterer WeightWorld ikke ansvaret for noen som helst direkte eller inderkte tap eller skade som anses for å være forutsigbare eller beregnelige. Dette inkluderer enhver indirekte, betydningful, spesifik, eksemplarisk feil som stammer fra bruk av websiden, inkluder dens informasjon. Som bruker skal du være oppmerksom på at du bruker websiden på egen risiko.
 • 19.2Ingen av disse vilkår og betingelser utelukker eller begrenser WeightWorlds ansvar for bortgang eller personskade som følge av enhver uaktsomhet eller svindel av WeightWorld.
 • 19.3Ingen av disse vilkår og betingelser utelukker eller begrenser WeightWorlds ansvar ved direkte eller indirekte tap eller skade som følge av feil levering av varer uavhengig av feil opplysninger oppgitt på websiden.
 • 19.4Vi gjør alt vi kan for å sikre oss at disse betingelser og vilkår overholder relevante bestemmelser i henhold til vedtekten om uretferdige kontraktbetingelser fra 1977 (Unfair Contract Terms Act 1977). Skulle det skje at våre betingelser er i strid med loven, ugyldige eller på annen måte uten retskraft, anses de spesifikke betingelser og vilkår som ugyldige, men det vil ikke ha inflytelse på de resterende vilkår og betingelsers gyldighet og tvangskraft. Denne betingelsen gjør seg kun gjeldene innenfor juristiksjon hvor en spesifik betingelse er ulovlig.

Skulle det skje at enhver part som er underlagt disse betingelser og vilkår ikke oppfylder noen som helst form for rett eller utbedring, som beskrevet her, gjelder ikke avkall på rettigheter – dette skal ikke tolkes som avkall på rett eller utbedring.

Skulle det skje at tidligere vilkår og betingelser er i strid med nåværende vilkår og betingelser, vil bestemmelsene i disse vilkårene gjelde med mindre det er utrykkelig angitt.

All informasjon og kommunikasjon skal meddeles oss gjennom post til våre kontorer (oppgitt postadresse), eller via epost. Vennligst se ”kontakt oss” seksjonen hvis du ønsker mer informasjon om dette.

Disse betingelser og vilkår og forholdet mellom bruker og WeightWorld reguleres og tolkes i forhold til den loven som gjelder for England og Wales. Bruker og WeightWorld godttar å intrette seg etter England og Wales’ lovgivning..