Vibrerende treningsmaskin

Enhet | Oscillerende treningsplate
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Ønsker du å trene hele kroppen hjemme hos deg selv? WeightWorlds vibrerende treningsmaskin er en ossilerende treningsplate som bruker vibrasjoner til å stimulere muskelsammentrekninger i økter på 15 minutter. Dette kan bidra til tap av fett, tone musklene, styrke kjernen og støtte balansen. Du kan gjøre alt dette mens du trener eller står stille!

 • Enhet som trener hele kroppen og bidrar til tap av fett
 • Bidrar til å styrke kjernen og musklene
 • Med innebygde Bluetooth-høyttalere
 • Praktisk fjernkontroll
 • Med et par motstandsbånd
 • 2-års garanti
 • CE Sertifisert
 • RoHS-sertifisert

Hva er en vibrerende treningsmaskin?

WeightWorlds vibrerende treningsmaskin er en 2D osillerende treningsplate som er designet for enkel bruk hjemme. Denne sterke treningsplaten bruker vibrasjoner til å stimulere musklene, og er spesielt nyttig for magen, beina, baken, hoftene, ryggen og nakken. Det er flere fordeler med stimuleringene, inkludert toning av musklene, vektnedgang og bedre kjernebalanse. Alt med økter på kun 15 minutter.

Den fungerer bra mens du trener, som når du utfører squats eller press ups. Den er også ideell for de som ønsker en enkel trening uten å måtte gjøre så mye selv. Du kan nemlig sitte eller stå på enheten, og likevel få full nytte av den! Med sitt kompakte design er den enkel å bruke hjemme, og den kommer også med en fjernkontroll som gjør det lett å endre innstillingene. Enheten har også unike, innebygde høyttalere som som du kan koble deg til via Bluetooth. Den har til og med et par motstandsbånd for de som er ute etter å få mest mulig ut av treningen.

Hvordan fungerer den?

siden av selve produktet vibration machine fra weightworld

Den vibrerende trenignsplaten fra WeightWorld fungerer slik at den stimulerer musklene. Det skjer ved hjelp a dens oscillerende vibrasjonsplate i 2D. Når du står eller sitter på enheten jobber vibrasjonene på en høy, men trygg, frekvens og sender energi gjennom kroppen. Dette får musklene til å trekke seg sammen og slappe av på samme måte som når du trener. Resultatet er at den er ideell for de som ser etter enkel trening som kan utføres hjemme og for de som ønsker å gjøre flere ting samtidig som de bruker enheten, som å se på TV. Effekten av enheten kan forsterkes dersom du utfører øvelser mens du er på platen, Dette er best for de som ser etter en mer intens treningsøkt.

Bruksanvisning

Før du begynner å bruke apparatet må du sørge for at den er plassert på et flatt underlag, og at du har nok plass rundt deg (minst 1 meter). Sett inn 2 x AAA alkaline batterier i fjernkontrollen, og fest motstandsbåndene dersom du ønsker å bruke dem. Du kan feste dem ved å hekte karabinkrokene fast i holderne du finner foran og lengst nede på enheten (under skjermen). Sørg for at karabinkrokene er festet ved å skru lokket på plass. Da vil det ikke løsne mens du trener! Du kan også spille musikken din via de innebygde høyttalerne. Det gjør du enkelt ved å bruke Bluetooth. Nå er du klar til å begynne!

infographic om hvordan du bruker skjermen med knapper
infographic om hvordan du bruker fjernkontrollen for enheten
 1. Plugg den vibrerende treningsmaskinen inn i en kontakt, og slå den på. LED-skjermen vil da vise "- - -". Dette signaliserer standby-modus.
 2. Trykk nå på "On/Off"-knappen for å begynne. Den finner du på enheten men du kan også bruke fjernkontrollen. Skjermen vil som standard vise "10.0".
 3. Med knappen som brukes til å velge program kan du bytte mellom de ulike forhåndsinnstilte treningsprogrammene. De er merket med "P". Start treningen etter å ha valgt program ved å trykke på “Start"-knappen. I de forhåndsinnstilte programmene er det ikke mulig å endre tid eller intensitet.
  Forhåndsinnstilte treningsprogrammer
  Fart Intensitetsnivå (Desto høyere nummer, desto høyere intensitet)
  Endres hvert 10. sekund P1 P2 P3 P4
  S1 10 15 20 25
  S2 30 25 40 45
  S3 40 20 60 50
  S4 50 30 80 85
 4. I treningsmodusen "HA" kan du stille inn tid og intensitet selv. For å stille inn tiden trykker du på timer-knappene "-" eller "+" (maksimalt 20 minutter). Start treningen ved å trykke på "Start".knappen. Intensiteten kan justeres ved hjelp av fartsknappene "+" og "-" mens du trener.
 5. Med "Stop"-knappen kan du avbryte treningen om det er nødvendig.
 6. Med "On /Off"-knapen kan du sette enheten i standby-modus etter trening.
 7. Med hovedbryteren kan du slå av maskinen.

Foreslåtte øvelser

vibrations-plade-3

Øvelse for hele kroppen
Stå på platen med føttene i skulderbreddes avstand. Dette sikrer at vibrasjonene går gjennom hele kroppen din og stryker musklene.

knebøyposisjon for bruk på treningsvibrasjonsmaskinen

Squats
Stå på platen med føttene i skulderbreddes avstand og utfør squats ved å bøye knærne i 90 grader. Hold. Dette er flott for beina dine og kjernemusklene.

trykk opp stilling for bruk på treningsvibrasjonsmaskinen

Press Ups
Plasser hendene dine på linje med skuldrene og utfør armhevinger. Dersom du ønsker å trene musklene mer kan du bøye albuene 90 grader og holde denne stillingen.

leggposisjon for bruk på treningsvibrasjonsmaskinen

Leggene
Plasser leggene på platen som vist på bildet. Støtt deg med hendene på gulvet bak deg. Dersom du vil ha en sterkere øvelse, kan du løfte rumpen fra gulvet og legge press på leggene dine.

midje bøyeposisjon for bruk på treningsvibrasjonsmaskinen

Hoftebøyer
Plasser deg med beina langt fra hverandre, og bøy deg fremover. Plasser hendene på platen. For en dypere øvelse kan du også bøye albuene.

enkel fotstilling for bruk på treningsvibrasjonsmaskinen

En enkelt fot
Plasser en fot på enheten og den andre på gulvet. For en dypere øvelse kan du lene deg fremover og plassere mer kroppsvekt på platen.

sittestilling for bruk på treningsvibrasjonsmaskinen

Sittende 1
Sett deg ned med rumpen på den vibrerende treningsmaskinen. Sitt behagelig og hold ryggen rett.

sittestilling for bruk på treningsvibrasjonsmaskinen

Sittende 2
Hvil beina dine på enheten mens du sitter på en stol. Dette er en flott måte å løse opp spenning på, og det kan bidra til å sikre bedre sirkulasjon i beina.

Råd før du bruker maskinen for første gang

Les brukermanualen for råd om bruk av enheten og les den komplette manualen før bruk. Sett alltid enheten på et flatt underlag, og hold det vekk fra husdyr og barn. Vi anbefaler ikke at du bruker denne platen dersom du nettopp har blitt operert, har store skader på musklene eller skjelettet eller er gravid. Dersom du har medisinske tilstander, bør du snakke med lege før du bruker apparatet for første gang.

Tekniske spesifikasjoner

 • Vurdert spenning: 220V-240V/50Hz
 • Vurdert strøm: 200W
 • Vurdert frekvens: 50/60 Hz
 • Anbefalt brukstid: 15 minutter
 • Maks belastning: 120 kg
 • Dimensjoner: 54 x 32 x 12 cm
 • Batterier til fjernkontrollen: 2 x AAA


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(17)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK 5

98.89% basert på 18 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Ok.........

  LD Lars D trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Har virkelig fått en bedre kropp og større muskler ved hjelp av denne maskinen. Klarer lett å sette av 15 minutter for å stå på denne maskinen enn å gå på SATS i minst en time med mindre resultat.

  E Espen weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Eg elske denne platen. Ja, den e litt dyr, men sykt bra og den funke godt. Kan anbefale denne om du ønske trene og få resultater raskt.

  F Frida weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Jeg har brukt treningsmaskinen over en god periode. Først var jeg skeptisk til å kjøpe den pga prisen, men ga den en sjanse. Er positiv overrasket over resultatene den har gitt meg. Om du ønsker trening, men har en travel hverdag så er denne perfekt.

  G Guro weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Var ikke sikker med det første, men nå har jeg kommet til det og jeg har funnet den beste måten å bruke den på.

  N Nynne weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Jeg bruker det hele tiden og elsker det! Gjør øvelsene de foreslår, men når jeg er lat, står jeg bare på den!

  G Gudrun weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Dette tok omtrent en uke å virkelig få tak i. Jeg måtte finne ut hvordan det fungerer og så finne de rette øvelsene for meg. Da jeg ble vant til det, elsker jeg virkelig det! Jeg liker å gjøre en rekke øvelser nå, knebøy, utvidelser og planker. Noen ganger sitter jeg bare på det og føler at jeg fremdeles gjør noe.

  A Amla weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Jeg var ikke sikker på om prisen først, men den er av god kvalitet, og når du først har fått den, er den enkel å bruke.

  A Arne weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Kan kjenne på vibrasjonene, men skulle ønske det var mer effektivt. Det har imidlertid hjulpet.

  V Vilde weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

Last1 2  Neste >
* Resultatene vil variere fra person til person