Vexum.SL

Kinn & Krem for hals
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Ser du noen gang på deg selv i speilet og ikke er fornøyd med det du ser under haken din? En hengende dobbel hake kan virkelig være irriterende, spesielt hvis du har prøvd å fjerne den gjentatte ganger. For at du kan hjelpe deg selv med å la dine bekymringer forsvinne, kan DS Laberatorie gi deg de ingrediensene du trenger. Vexum.SL ligger og venter på deg!

 • Bekymringer mot dobbelthake
 • Trenger å løfte & stramme
 • Et eksepsjonellt avansert formulering
 • Beroligende Acacia
 • Avslappende og pleiekrem
 • Masser kremen inn i huden to ganger daglig

Dette produkter er for spesielt mennesker som har prøvd å gå ned i vekt i en lengre periode som vet at det ikke er like enkelt. Derfor er Vexum.SL krem designet slik at den passer perfekt for deg som vil stramme halsen din litt og etterlate deg mer selvsikker med utseendet. Vexum.SL søker etter at du er fornøyd med deg selv igjen.

 • Klinisk testet
 • Ekspert formel
 • Uten parabener
 • Uten SLS

Vanskelig Dobbelthake

En definert kjeve er et viktig tegn for et bra profilbilde, men med tiden under kjeven din så kan det være litt mer komplisert å få dette vekk og det kan i tillegg resultere i at man ser overvektig ut. Dette avgjør en del om hvordan du føler deg, enten om du er mann eller kvinne! Selv om det definitivt er valg der ute som kan hjelpe deg med dette problemet, så foretrekker mange noe som er fokusert på et sted og som er enkelt å påføre uten stress. Hvordan skal vi finne et sånt produkt for disse problemene?

Vexum.SL Blanding

DS Labaratorie skal ta et ekstra steg for deres kunder slik at vi kan punktlig finne ut hva deres problemer er, sånn at de kan hjelpe kundene deres bedre. Det blir også enklere å finne ut hvor mange kunder har tatt og operert bort dobbelthaken deres eller ikke er generelt fornøyd. Med forskjellige faktorer som inkluderer Hydrolyzed Casein og Acacia Senegal Tyggegummi, kremen Vexum.SL jobber mot å få huden din til å se ut som helt ny.

Liste Over Ingredienser

Aqua/Water/Eauter, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Carbomer, Glaucine, Alcohol Denat, Coco-Glucoside, Xanthan Gum, Hydrolyzed Casein, Acacia Senegal Gum, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Dimethicone Crosspolymer, Laureth-23, Laureth-4.

Nyt Vexum.SL

Vexum.SL kremen er et utrolig tilfredsstillende produkt for hudpleie rutine i hverdagen. Du trenger bare to pumper med krem i hånden sin. Masser kremen inn på skinnet og halsen din i sirkulære bevegelser. Gjør dette to ganger daglig, anbefalt å gjøre dette etter at du har vasket fjeset ditt. Dette er en krem som du mest sannsynlig vil investere i fremtiden.

Veiledning

Hvert produkt av DS Laberitorier prøver å gi kunder de beste produktene. Det er derimot viktig og alltid sjekke hva visse hud produkter inneholder for å dobbeltsjekke om det er noen ingredienser man er allergiske mot. Hvis det er noen sykdommer du har eller har hatt rundt hals området, vannligst hør med legen din om dette er et produkt som du kan bruke. Hvis du er ennå er usikker, anbefaler vi deg å ta en test 24 timer før du bruker produktet.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK 5

100% basert på 3 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Enkel å bruke! Har allerede anbefalt det til venner av meg.

  L Linnea weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Fantastisk krem! Jeg har vurdert å stramme opp nakken min, men siden jeg startet med denne kremen har jeg allerede sett forskjell. Jeg er strålende fornøyd!

  A Anniken weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Enkelt å bruke og kan kjenne oppstramming etter første bruk...men må forsette å prøve lengre. Ganske fornøyd med service ellers

  E Espen weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

* Resultatene vil variere fra person til person