Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 40 37 85 Live Chat
Fordelene ved å gå ned i vekt med kosttilskudd er at du sikrer deg viktige næringsstoffer, samtidig som du går ned i vekt. Vekttap med kosttilskudd hjelper deg å få bedre resultatene ved å gi deg økt energi og hemme appetitten

Hvorfor går jeg ikke ned i vekt?

Er du en av dem som har prøvd alt, selv vekttap med kosttilskudd, men går allikevel ikke ned i vekt? Du spiser riktig, du trener riktig og da bør man jo gå ned i vekt, ikke sant? Vel, det er ikke så enkelt som det. Les videre og finn ut hvorfor du ikke går ned i vekt.

Spiser du for lite?

En av de første tingene folk tenker på når de vil gå ned i vekt, er å spise mindre. Mange kommer i gang og er ekstra entusiastisk på gymmen, men opplever at de går ikke så mye ned i vekt, selv i vekttap med kosttilskudd. Dette er litt misvisende, fordi hvis du trener mye, og særlig styrketrening, så blir kroppen mer definert og muskuløs. Muskler veier faktisk mer enn fett, men tar mindre plass og gir kroppen et mer definert utseende. Hvis du spiser for lite så får ikke kroppen den energien den trenger for å vedlikeholde musklene.

Dette er årsaken til kroppsbyggere er veldig påpasselig med å spise mye når de bygger opp muskler. Når de så vil redusere kroppsfett så begynner de på en diett, men de må også passe på å ikke miste viktige næringsstoffer. Derfor er vekttap med kosttilskudd veldig vanlig blant kroppsbyggere. Naturligvis er det også mulig å miste kroppsfett samtidig som du trener styrketrening, men det er en fin balansegang. Det er lurt å justere dietten alt etter hvor aktiv du er for å gå ned i vekt. Hvis du trener mye, bør du spise mer og når du er mindre aktiv da bør du redusere matinntaket. Det er også lurt å se på vekttap med kosttilskudd, særlig hvis du trener mye og trenger økt energi.

Ikke hopp over frokosten

Noen liker å dra på jobb eller skolen uten å spise frokost. Det er sant du forbrenner mer fett da, men da blir også kroppen mer døsig og metabolismen går saktere. Dette fører også til at mange overspiser i lunsjen. Hvis du ikke liker å spise en stor frokost, så kan det være lurt å ha en lett frokost. Kombiner gjerne vekttap med kosttilskudd for å sikre at du ikke overspiser, mange tilskudd kan hemme appetitten effektivt.

Få nok søvn

Selv om du trener og spiser nok, så kan du oppleve på et viss tidspunkt at vekttapet begynner å jevne seg. Mange av oss lever et fryktelig stressende liv og kaster og slenger seg i senga som en varm potet. Dårlig søvnkvalitet og søvnmangel kan gå utover ditt forsøk på å gå ned i vekt. Selv om du prøver vekttap med kosttilskudd så kan søvnmangel hindre deg å gå ned i vekt. Netter med dårlig søvn kan føre til mer stress og tretthet som gjør at du presterer dårlig i gymmen og sliter med å gå ned i vekt. I tillegg er det lettere å spise usunt om kvelden hvis du er lenge oppe. Stress kan også føre til mangel av vitaminer og mineraler, derfor kan det vært å se på vekttap med kosttilskudd hvis dette er tilfellet for deg.

Medisiner og helseproblemer

Noen ganger kan visse medisiner og helsetilstander gjør det vanskelig å gå ned i vekt. Selv om du prøve å få vekttap med kosttilskudd. For eksempel hvis du har allergier, diabetes eller føler deg tungsinnet og deprimert, så kan dette gå utover ditt forsøk å gå ned i vekt. Til tross for at du prøver oppnå vekttap med kosttilskudd, så kan helseproblemer forhindre god resultater når du skal gå ned i vekt. Derfor er det lurt å gi deg selv en ærlig vurdering, helst av din lege, før du setter i gang i et program for å gå ned i vekt og særlig hvis du skal få vekttap med kosttilskudd. Selv om mange produkter som gir deg vekttap med kosttilskudd inneholder naturlige ingredienser, så bør du sikre deg at du f.eks. ikke er allergisk mot innholdet.

Når vi blir eldre så senkes også metabolismen, da forbrenner du mindre kalorier og du kan legge på deg mer. Husk også at mange endrer livsstil når de blir eldre. Når man f.eks. er student så er mange veldig aktive, går mye og sykler mye, til forskjell fra når man er eldre. Da har man gjerne en bil, spaserer mindre og tar ting mer med ro, og det blir jo gjerne reflektert rundt midjen. Hvis det er tilfellet så kan du prøve vekttap med kosttilskudd som øker forbrenningen rundt magen.