Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Du har kanskje selv opplevd at dersom du drar til spa eller en skjønnhetssalong, så består ikke body wrap bare av urter. Ofte så legges andre naturlige ingredienser til sånn som detox leire, essensielle oljer, enzymer, kollagen, mineraler, etc.

Selv om det er mange andre forskjellige ingredienser som blandes inn i body wrap, så kan man fortsatt kalle det en urte body wrap fordi den består av mesteparten urter som jobber sammen for å gi optimal effekt til kroppen din. Neste gang du får en body wrap, så burde du spørre hva den inneholder og spørre om personen kan gå over de ulike ingrediensene og hvilken funksjon de har. Ikke bare for å spørre, men ofte så kan det hende du har enkelte allergier som kan utløses av urtene, dersom man er allergisk mot en spesiell blomst familie.

Tilleggs ingredienser

Ofte så kan mange av disse ingrediensene brukes hjemme i din egen body wrap, istedenfor å bare bruke ren leire. De mest populære urtene som legges til i en body wrap er nype, basilikum, kamille, peppermynte, ingefær rot, pau d’arco, ringblomst, storborre, valurt, blålusern etc.

Kamille

Kamiller har lenge blitt brukt til ansiktsbehandlinger og huden generelt, dette grunnes den beroligende effekt på huden og anti-innflamatoriske egenskaper som gjør at huden regenerer seg mye lettere og utbrudd av kviser og andre urenheter reduseres med daglig rutine behandling, det vil si morgen og kveld. På samme måte som den behandler ansiktet, så kan den behandle kviser og diverse utbrudd på ryggen og skuldrene. En body wrap kan bruke på alle de forskjellige kroppsdelene, i forskjellige salonger, så kan du også få en full body wrap.

Blålusern

Er man en person som er mye i aktivitet eller har en slitsom jobb som gir deg trette og slitne muskler, eller om musklene er stive og anspente, så er blålusern den perfekte ingrediensen til å få musklene til å slappe av hjelper med å redusere smerter. Den inneholder vitaminer og mineraler som er flotte for huden og musklene, de absorberes av huden gjennom porene og gjør underverk for en stresset og sliten kropp.

Storborre

Storborre en en naturlig urte som hjelper kroppen med å rense blodet. Den har en beroligende effekt på huden, som er flott for mennesker som sliter med psoriasis og eksem på kroppen. Akkurat som kamille, så har storborre også sterke anti-inflammatoriske egenskaper og er ofte brukt innen medisin til å behandle kroniske sykdommer hvor indre betennelser er involvert, derfor er den fin å bruke utvendig på hud som er rammet av psoriasis og eksem. Det er viktig å påpeke at storborre er med på å regenerere hudstrukturen, redusere fine linjer og rynker, inneholder stoffer som beskytter hudceller mot UVB-skader.

Ingefær Rot

Ingefær er en av de mest populære urtene, den kan brukes til uendelig mye. I body wraps så har den varmende effekt og forbedrer blodsirkulasjonen, reduserer smerter i muskler og ledd. Videre så hjelper den med migrene smerter, mage smerter, muskelsmerter, kramper, forbedrer metabolismen og motvirker fett oppsamling i kroppen og utvikling av kreft i kroppen.

Nype

Nype pulver har et høyt innhold av vitamin C, bioflavonoider og essensielle fettsyrer. Fordelen av disse ingrediensene er at de er med på å regenerere huden og holde den sunn. Body wraps har mange forskjellige fordeler og nype har spesielle anti aging effekter, den er flott for sensitiv hud og tørr hud, samt hjelper mot pigmentflekker og arr på kroppen etter stygge kviser og urenheter.

Andre Ingredienser

Listen ovenfor er bare en kort liste over noen av de mest brukte ingrediensene, men det er mange flere der ute med utrolige helse egenskaper som kroppen kan dra nytte av. Sjøgress er ofte brukt til å tone huden og redusere forekomsten av cellulitter, aloe vera har også liknende egenskaper. Urter sammen med en blanding av body wrap leire har store helsefordeler, det du setter på huden din er det huden din vil absorbere, naturlig er et godt valg, men organisk er enda bedre dersom du virkelig ønsker kroppen din godt.

Hjemme Løsninger

Med clay body wraps så kan du få en strammere og sunnere hud, den renser huden for toksiner med en naturlig detox effekt, den regulerer vannet som har samlet seg opp i kroppen, den aktiverer metabolismen og reduserer vekten og gir deg mer energi! Dersom du velger å dra på spa, eller ta en billigere hjemme versjon, så kan leire kjøpes hos oss og urter kan kan kombineres med hver wrap for å få optimal effekt. Et Hjemme Body Wrap Sett er super for deg som ønsker å gjøre det hjemme selv og ønsker å velge ut ingrediensen etter behov. De fleste body wraps skal brukes i en time til en og en halv. Urtene bløtlegges i varmt vann slik at de viktige stoffene blir utløst i vann som senere blandes med leiren og påføres på kroppen og pakkes inn med bandasjene som kommer i pakken.