Instant BCAA 2:1:1 Tabletter

1000mg 90 tabletter | Aminosyre Muskel Tilskudd
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

BCAA 2:1:1 fra WeightWorld er et innovativt, presisjonsformulert, muskelbyggingskapsel supplement, som passer for kroppsbyggere og trenere. Disse plat tablettene har en aktiv og naturlig kropps supplement som inneholder tre av de mest aktive aminosyrene. Det gir deg også den ekstra støtten når det kommer til å effektivisere den daglige treningen og hjelpe deg med å øke energien din. Denne unike formelen har også en god mengde Vitamin B6, som er kjent for å redusere tøtthet og utmattelse.

 • Formelen er designet for muskelbygging
 • Har en naturlig høy kilde av protein
 • Tre essensielle Aminosyrer
 • B6 reduserer utmattelse
 • Tablettene er for en enkel dossering
 • Vegansk og vegetariens vennlig
 • Uten meieriprodukter
 • Glutenfri
 • GMP
 • Vegansk
 • Vegetariansk

Hva er BCAA?

Foregret kjedeaminosyrer, eller BCAA for kort, er en forkortelse av microcellulære komponentene som danner proteiner i kroppen vår. BCAA er komponenter som er mest populære når det kommer på angående man har lyst til å øke muskelmassen din, siden det er disse aminosyrene som ‘mater’ kroppen våres med masse proteiner sånn at vi kan i tillegg reparere musklene våres etter trening.

Vi trenger BCAAs

Det er 20 individuelle BCAAs og 8 av de er essensielle, som betyr at kroppen er ikke i stand til å lage dem på egen hånd, som betyr at den eneste måten å få bruk for de er igjennom trening og dietter. BCAA 2:1:1 inneholder alle de 8 viktigste komponentene.

De tre viktigste grunnene for å ta en BCAA 2:1:1 umiddelbart

Inneholder 3 av de essensielle 8

En av grunnene BCAA 2:1:1 er et så godt supplement til trening, er fordi alle disse inneholder tre essensielle aminosyrer (Leucin, Isoleucin og Valine), alle tre fokuserer på trening og endringer i kroppen din.

2) Muskelbygging

BCAA 2:1:1 er en umiddelbar Aminosyre som har blitt designet for å fullføre prosessen som er å bygge muskler eller tone din egen kropp. Aminosyrer er byggestein som brukes for å bygge samt med å reparere kroppen din for tone muskler. Aminosyrer bruker også for å reparere kroppen etter trening, BCAA 2:1:1 har også de samme egenskapene som aminosyrer.

3) Å takle utmattelse

Ved siden av aminosyrer complex, så inneholder de masse Vitamin B6. Dette Vitaminet har bevist at det har gode fordeler for kroppen. Mest av alt, hjelper det mot trøtthet og utmattelse. Det gir også fordeler samt som å gi kroppen protein til fordøyelsen, dette gjør det enklere for deg å være våken, motivert til trening pluss at det hjelper kroppen å bruke det proteinet det har.

Liste over alle ingredienser

En blanding av Forgrenet Kjedeaminosyrer (BCAA: L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin, carrier: hydroksypropylmetyl cellulose), fyllmiddel (cellulose E460i), anti-kakningsmidler (magnesiumstearat, silisiumdioksid), pyridoksinhydroklorid (Vitamin B6).

Når og hvordan ta BCAA 2:1:1

Hvordan man tar BCAA 2:1:1 Tabletter, er så enkelt som å ta 3 BCAA tabeletter hver dag. Disse tablettene burde bli tatt før et måltid med vann. Det er også mulig å ta pillene med en liten snack hvis du foretrekker det. Med tanke på trening, er det anbefalt å ta pillene før eller etter trening, helst etter trening med tanke på at det er da prosessen av at musklene reparerer seg selv begynner.

Råd når en tar BCAA 2:1:1?

For det beste resultatet ved å ta supplementet med Forgrenet Aminosyrer, er å ta dem med en balansert diett og trening ved siden av.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK 5

96% basert på 5 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Jeg startet å ta dette produktet etter jeg hadde startet å trene som var 3 år siden. Jeg fant ut at dette produktet hjalp meg med å finne styrken min igjen. Nå er jeg nesten tilbake der jeg var for 3 år tilbake!

  M MalcolmXIX weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Jeg startet nettopp å bruke dette produktet siden treneren min anbefalte de til meg! Jeg har ikke kjent på forskjellene enda, men treneren min var veldig overbevisende og fortale meg at jeg bare må trene mer for å kjenne virkningen av produktet.

  T TNelI weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Enkelt å ta, de gjør akkurat det de sier de skal gjøre. Skal definitivt fortsette å bruke produktet helt frem til jeg vil stoppe å trene.

  M MaryL33 weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Som en veganer, trenger jeg alle aminosyrene jeg trenger på en daglig basis. Heldigvis så har disse gitt meg alt det jeg trenger sånn at jeg ikke trenger å forandre på dietten min.

  M Mon1can weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Har lett etter et slikt produkt for en lang stund. Jeg har vanligvis drukket shakes, men det er ganske klissete så når jeg fant dette produktet var jeg i lykkerus!

  D DanDerula9 weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

* Resultatene vil variere fra person til person