Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

U-Tonic Muscle Stimulator Elektronisk massasje enhet

679.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Plages du av stive muskler og generelle muskelsmerter i kroppen? U-Tonic Muskelstimulator er blitt designet for å tone og stramme muskler, samtidig lette muskelplager gjennom elektronisk lavfrekvensmassasje. Len tilbake i stuesofaen og la U-Tonic virke sin magi med fem unike og brukervennlige programinnstillinger.

  • Designet for å stramme og tone muskler
  • Kjent for å lette stive muskler
  • Kommer med 4 vibreringsenheter og 2 erstattelser
  • Behagelig og enkel å bruke
  • Egnet til alle voksne
  • Flerspråklig bruksanvisning
  • Kommer med 2 års produkt garanti

Dette apparatet kommer med en brukervennlig LCD-skjerm og fire vibreringsenheter som kan fungere sammen eller individuelt. Disse kan du plassere på områdene du ønsker å definere eller massere. Du trenger kun å bruke U-Tonic for femten minutter daglig. Gi definisjon og styrke til musklene dine!

Les Mer

Hvordan fungerer U-Tonic Muskelstimulator?

U-Tonic Muskelstimulator er designet for å lindre musklene dine ved å øke blodsirkulasjonen i kroppen. Dette bidrar til å slappe av musklene dine bedre. Med sin elektriske lavfrekvenspulsering vil dessuten U-Tonic kunne støtte definisjon på musklene i armene, lårene, magen og rumpen.

U-Tonic kommer med fem programinnstillinger å velge mellom. Da kan du selv bestemme intensitet og temperatur etter det som passer deg og dine behov best. Vi anbefaler regelmessig bruk for å se best mulig effekt.

Hvordan bruker jeg U-Tonic Muskelstimulator?

U-Tonic har et lett forståelig oppsett, og kommer med flerspråklig bruksanvisning. Apparatet har seksten forskjellige intensitetsnivåer – du starter på 1 og arbeider deg opp i intensitet. Disse kan du regulere med fem massasjeinnstillinger.

FEM MASSASJEINNSTILLINGER: Automatic mode, firming fashion, stimulating mode, vibrator mode, pulse mode. Med regelmessig bruk får du mest mulig ut av U-Tonic.

Trygt og effektivt

Det er trygt og effektivt å lindre muskler med U-Tonic. Ikke overskrid fire – fem behandlinger ukentlig.

Apparatet bør holdes unna vann og varmekilder. U-Tonic Muskelstimulator er ikke egnet for barn, personer med hjerteproblemer, gravide kvinner eller personer med metallimplantat. Konsulter din lege før bruk hvis du er i tvil.


Kundevurdering
Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (75% basert på 4 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

  • * Deilig å bruke etter en lang dag på jobb
  • * flott etter en lang spinning time hahah så såre lår...
  • * Er så kjekk å ha hjemme :D
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev