U-neck

Enhet | Massasjeapparat for nakken
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Dårlig holdning med lange arbeidstid kan ofte resultere i nakkesmerter og stivhet. Nå kan du enkelt unngå slike smerter med U-Neck Massager! Denne moderne og bærbare enheten er designet for å være enkelt å bruke, samtidig lett og enkelt å ta med hvor som helst. U-Neck bruker en unik kombinasjon av lav-frekvens elektrisk stimulering, varme og vibrasjoner til å avslappe stive og såre muskler. Glem dyre og smertefulle behandlinger og syntetiske smertestillende midler, da denne elektroniske nakkemassasje apparat vil kunne bidra til å stimulere blodsirkulasjonen og gi deg en avslappende massasje, alt fra komforten av ditt hjem.

 • Kommer med hele 6 ulike innstillinger for ulike behov
 • Bruker en kombinasjon av elektrisk stimulering, varme og vibrasjon
 • Designet for å redusere stive og såre nakkemuskler
 • Smertefri og enkelt å bruke fra ditt hjem
 • Bærbar enhet som kommer med ladbar batteri
 • Gratis care guide for rygg og nakke kommer i tillegg
 • Kommer med 2 års produkt garanti

Med en unik kombinasjon av tre forskjellige massasje teknikker, samt et utvalg av 6 forskjellige moduser og innstillinger, er U-Neck Massager designet for å bidra til å redusere stive og såre nakkemuskler, noe som kan fri din tanke og energi til å konsentrere på andre ting du elsker. Du trenger ikke lenger å la nakkesmerter og ubehag holde deg tilbake ved bruk av U-Neck Nakkemassasje!

 • GMP
 • ISO
 • Klinisk testet

Årsak til nakkesmerter

Nakkesmerter eller nakkestivhet er et vanlig problem som vanligvis blir bedre etter noen dager eller uker. Det er sjelden et tegn på noe seriøst. De fleste blir utsatt for nakkesmerter og stivhet hvis de sover i feil posisjon, sitter foran data for en lengre periode eller hvis de belaster en muskel eller muskelvev på grunn av dårlig holdning. Angst og stress kan også noen ganger føre til spenning i nakke musklene, noe som fører til nakkesmerter.

Vanlige massasje teknikker som ofte brukes

Det finnes ulike type massasje for å lindre nakkesmerter og stive muskler. Noen av de mest kjente er følgende:

Lav-Frekvens elektrisk stimulering

Elektrisk stimulering er ofte brukt i salonger til å redusere muskel og nerve smerter. Ved å overstimulere vevet er hjernen ikke lenger i stand til å skille mellom smertesignalene, og smerten kan reduseres vesentlig eller til og med helt.

Varme teknikk

I de fleste tilfeller når noen er plaget med nakkesmerter anbefales det å bruke en form for varmebehandling. Varmen er kjent for å kunne redusere smerter og muskelspenning.

Vibrasjonsteknikk

Vibrasjon blir ofte brukt til å riste musklene med en fast trykk. Vibrasjonsteknikker kommer vanligvis på slutten av massasjen, og brukes til å avslappe musklene og stimulere blodstrømmen.

U-Neck Nakkemassasje

U-Neck Nakkemassasje er en elektronisk massasje enhet som er designet for å berolige en sår nakke og andre ubehag rundt i nakken. Teknikken og designet til U-Neck viser klart at den er laget etter en full forståelse av årsaker til nakkesmerter og stivhet; og forståelse av effektive behandlingsmetoder som kan være effektiv for nakke områder. U-Neck bruker derfor kombinasjoner av 3 avanserte teknikker for å gi deg den beste opplevelsen og lettelse.

U-Neck nakkemassasje apparat bruker lav-frekvens elektrisk stimulering som tidligere nevnt er kjent for å redusere smerter og forsterke muskler. Enheten har tatt det i betraktning fordeler av varme funksjoner også, derfor har U-Neck blitt designet med innebygget justerbar varmefunksjon som kan slåes på ved behov. U-Neck varmefunksjon kan også virke på skulder muskler samt nakkemuskler. Sist men ikke minst er U-Neck designet med innebygget justerbar vibrasjoner som er kjent for å kunne avslappe muskler og stimulere blodstrøm.

U-Neck massasjeren inkluderer:

 • Elektrisk stimulering enhet
 • Brukervennlig fjernkontroll med opplyst skjerm
 • Strømadapter
 • Sofistikert bærbarveske

Hvordan bruker jeg U-Neck?

U-Neck har 6 moduser og enda 6 vibrasjonsmodus, samt 2 forskjellige varme intensiteter. Produktet kommer også med en brukermanual.

Vi anbefaler at du bruker U-Neck nakkemassasje to ganger daglig, gjerne med programmer som varer mellom ti og tjue minutter.

Husk! Som med alle elektriske apparater må du ikke bruke U-Neck nakkemassasje i badekaret.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(7)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK 5

100% basert på 7 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Flott etter lange arbeidsdager

  E Egil weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Jeg og kona mi elsker den, vi kjøpte 3!

  F Filip weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Bruker denne på jobben haha, alle kollegane spør om den :D

  E Ester weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Har fått mindre problemer med nakken etter å ha brukt U-neck hver dag ! Glem dyre massasjer, ta ett varmt bad med eteriske oljer og bruk denne etterpå :DD himmelen

  G Gerd weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Noe en hver arbeidsplass burde ha ..

  B Benedikte weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Kjøpte denne i gave til kjæresten, tror hun aldri har vært lykkeligere hahaha

  H Håkon weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • FANTASTISK

  I Iselin weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

* Resultatene vil variere fra person til person