Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

U Neck Lite Nakkemassasje

599.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

U-Neck ™ Lite er et nakke-massasjeapparat som hjelper deg til å slappe av og ta det med ro, og samtidig øke ditt velvære og i tillegg redusere smerter og plager. Få nakkemusklene til å slappe av med denne nakkemassereren som du kan ta med overalt. U Neck Lite gir deg en nakkemassasje der hvor du føler at du trenger det mest - på sofaen, på jobb eller i hagen. Du kan bruke din personlige nakkemasserer hvor og når det passer deg. Bli fri for muskelspenninger enkelt og effektivt uten å måtte gå til en fysioterapeut.

 • Behagelig nakkemassasje med den nyeste teknologien
 • Kan brukes overalt
 • Hjelper deg til å slappe av
 • Kan redusere stress, muskelsmerter og muskelspenninger
 • Hjelper mot hodepine og stiv nakke
 • Termisk massasjefunksjon
 • Den vibrerer, noe som øker blodsirkulasjonen
 • 2 års garanti

U-Neck ™ Lite nakkemasserer kan hjelpe deg til å slappe av uansett om nakkesmertene er forårsaket av stress, skade eller annet. Apparatet sitter lett rundt nakken og halsen, og hjelper deg med å slappe av og føle deg bedre kun i løpet av et par minutter. Den har ulike massasjeprogrammer, som varierer mellom 5 og 30 minutter. Med sin oppvarmningsfunksjon kan apparatet gi deg en nakkemassasje som vil hjelpe deg til å bli kvitt spenninger når du ikke har tid eller penger til å dra til en massør med jevne mellomrom. Med denne eksklusive nakkemassereren kan du endelig få hjelp til å kvitte deg med irriterende og ubehagelig smerte og føle deg mer smidig og livlig, samt få overskuddet tilbake!

Les Mer

Hva er U-Neck ™ Lite?

Hvis du plages av nakkesmerter, hodepine eller stivhet, kan denne nakkemassereren være akkurat det du leter etter. U Neck Lite er utviklet av terapeutiske massører med det formål å lage en innretning som kan hjelpe deg med å øke ditt velvære. Nakkemassereren består av den mest avanserte teknologien på markedet for å massere og behandle dine nakkemuskler så effektivt som mulig. Apparatet kan benyttes av alle.

U Neck Lite nakke-massasjeapparat kan brukes til programmer for nakkemassasje på mellom 5 og 30 minutter avhengig av hva du føler du har behov for. Med 6 ulike massasjenivåer, har du mye frihet til å velge massasjens type og intensitet.

Hva er fordelene med U-Neck ™ Lite?

Det er mange helsefremmende fordeler ved å bruke apparatet. Et nakke-massasjeapparat lindrer ikke bare din spenning, stivhet og smerte, men er også praktisk og kostnadseffektivt i forhold til regelmessige timer hos en terapeut for nakkeproblemer. I de fleste tilfeller kan du oppleve raske resultater etter regelmessig bruk av U Neck Lite. Hvis du har nakkeproblemer, og hvis du ønsker å slappe av på en enkel og praktisk måte - uten å måtte bruke både tid og penger hos en fysioterapeut, kan et apparat som gir nakkemassasje være akkurat det du ser etter.

 • Lindrer
  smerter i nakken.
 • Avslappende
  og fjerner hodepine.
 • Reduserer
  smerter som kommer
  av dårlig holdning
Øker
muskelfibrenes styrke.
Reduserer
muskelspenninger i nakken.
Hjelper
til avslapning og avstressing.

Hva er de viktigste funksjonene som U-Neck ™ Lite har?

 • 6 ulike massasjenivåer
 • Lavfrekvent elektrisk stimulering
 • Den vibrerer, noe som øker blodsirkulasjonen

U Neck Lite anvender lavfrekvente elektriske pulser, som betyr at nervene i nakken stimuleres. Den opererer med veldig lave spenninger, hvilket betyr at du ikke vil merke noe til den elektriske spenningen.

 1. Vibrasjonsmodus
  Reduserer muskelinflammasjon, øker blodsirkulasjonen, lindrer spenninger, stress og trøtthet.
 2. Trykkmodus
  Tilfører trykk og stimulerer musklene i nakken og ryggen. Reduserer spenninger.
 3. Elekrostimuleringsmodus
  Avgir lavfrekvente elektriske vibrasjoner som stimulerer muskelmasse og muskelfibre.
 4. Shiatsu-modus
  Øker intensitet og trykk for optimale resultater og nytelse.
 5. Pulsmodus
  Høyintensitets vibrasjon og elektrostimulering.
 6. Automatisk
  Denne innstillingen kombinerer de 5 ovenstående innstillinger for den mest intensive og inngående behandlingen.

Hvordan fungerer U-Neck ™ Lite?

Hvis du føler deg stiv, eller du opplever ubehag i nakken, anbefales det å bruke U Neck Lite til nakkemassasje to ganger om dagen i 10-20 minutter per gang. Start bruken av U Neck Lite ved å smøre med en vannbasert gel eller klappe et fuktig håndkle forsiktig på halsen og på metallplatene på apparatet. Start deretter ditt ønskede program. Trykk på ON og velg den ønskede massasjefunksjonen ved å bruke piltastene.

Er det sikkert å bruke U-Neck ™ Lite?

Det er ingen kjente bivirkninger med U Neck Lite - siden de elektriske pulsene er meget svake, så vil du ikke oppleve noe ubehag ved å bruke den, kun økt velvære. Denne nakkemassereren er spesielt designet for å fremme avslapning av musklene og er helt sikker å bruke. Som med alle andre elektriske apparater, kan U Neck Lite ikke brukes i badekar. Vi anbefaler at du bruker apparatet to ganger om dagen for de beste resultater, eller tilpasser bruken etter dine behov.

Anvendelse

 1. Bruk alltid den medfølgende geléen før du bruker apparatet. Geléen øker den elektriske stimuleringen og beskytter huden.
 1. Trykk knappen fra “off” til “on”. Her skal du høre en pipelyd.
 1. Klikk på on/off-knappen. På displayet vil du se at enheten skifter til innstilling 1.

Du kan endre innstilling ved å trykke på de grå knappene.

 1. Når du har valgt en passende innstilling kan du plassere apparatet rundt nakken.

Med de grå “STRONG” og “WEAK” knappene kan du øke eller redusere massasjens intensitet.

 1. Enhenten vil automatisk starte på Level 0. Du kan øke intensiteten ved å trykke på den grå “STRONG” knappen

Vi anbefaler å begynne på Level 1, og deretter øke intensiteten gradvis.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

* Resultatene vil variere fra person til person