Ulike måter på å kvitte seg med cellulitter

Cellulitter eller appelsinhud er ikke særlig pent å se på. Noen er mer heldig enn andre og har ikke en eneste cellulitt på kroppen. Mens andre har mer appelsinhud enn ønsket. Det som forårsaker cellulitter kan være mangt, og vanligvis er det en kombinasjon. Gener, kosthold og livsstil spiller en viktig rolle. Heldigvis finnes det mange gode produkter mot cellulitter . Men det er ikke nødvendigvis slik at du trenger dyre produkter for å bekjempe appelsinhud. Under finner du gode naturlige hjemme kurer mot appelsinhud og cellulitter.

Fjern giftstoffene

Mange av oss lever i storbyer med forurensning, og over lang tid kan dette gå utover huden. Kjemisk behandlet mat, raffinert sukker og farmasøytiske stoffer etc. kan føre opphopning av avfallsstoffer i kroppen. Giftstoffer som samler seg i kroppen over flere år kan bidra til ujevn appelsinhud.

Å leve sunt, spise kortreist og økologisk mat er gode valg dersom du ønsker færre cellulitter. Det kan også være lurt å tømme kroppen for giftstoffer med en god rensekur.

Beskytt huden med lykopen

Hvis du ikke spiser mye tomater, så bør du gjøre det nå. Tomater inneholder nemlig svært mye lykopen. Lykopen er en antioksidant som beskytter kollagenet i huden. Kjendislegen Dr.Oz sier selv at tomatpuré har et veldig høy innhold av lykopen. Så hvis du ikke liker å spise mange tomater, så kan en konsentrert dose i form av tomatpuré være en god løsning.

Drikk rikelig med vann

Vann er livsviktig for kroppen. Den både fukter og hjelper kroppen å kvitte seg med giftstoffer. Hvis du drikker vann ofte vil også huden få en bedre glød og se mer jevnere ut. Hvis du synes det er kjedelig å drikke vann, så kan du med fordel spise mye mat med mye vanninnhold. Slik som vannmelon, agurk og salat. Dette er mat som har høyt vanninnhold og dessuten som er svært kalorifattig. Du kan behandle cellulitter og strekkmerker samtidig som du kan gå ned i vekt.

Kokosnøttolje og tørrbørsting

En veldig populær hjemme kur mot appelsinhud er tørrbørsting og kokosolje, som kan være en erstatning for cellulitt krem . Først når du har fått vanninntaket ditt riktig, kan du prøve med tørrbørsting metoden for å eliminere cellulitter. Denne metoden anses av mange for å være den mest effektive naturlige middel for å redusere cellulitter. I noen tilfeller så kvinner en signifikant reduksjon i utseendet av cellulitt etter kun en måned. Tørrbørsting virker ved å åpne porene og fjerne død hudceller, og dermed bidra til å rense kroppen ved å gjerne toksiner. Dette bidrar til at oksygen og næringer kan lett absorberes i huden og øke celleproduksjon. Denne metoden forbedrer også sirkulasjonen og stimulerer kollagenproduksjonen, noe som fører til sterkere og mykere hud.

Grunnleggende retningslinjer for tørrbørsting er som følger:

  • Bruk naturlige, halvfaste børster
  • Bør børste alltid mot hjertet. På magen, børst mot klokka.
  • Ha faste strøker, nok til å stimulere huden, men ikke for hardt som kan forårsake irritasjon.

Tørrbørsting både stimulerer og renser huden. Mens påføring av kokosnøttolje mykgjører huden. Det anbefales å starte tørrbørstingen fra armhulene eller skrittet og deretter børste utover. Tørrbørsting er veldig effektiv ettersom den strammer huden og hjelper kroppen å bryte ned cellulitter

Tørrbørsting også stimulerer lymfesystemet og bidrar til fjerning av giftstoffer. Når du tørrbørster huden så bryter du også ned avfallsstoffer som finnes i cellulitter. Det anbefales å ta en varm dusj etter børstningen. For å så påføre kokosolje som pleier huden.

Kroppsbørsting øker og støtter blodsirkulasjonen. Dette alene er viktig for huden vår, men bedre sirkulasjon bidrar også til sunnere muskeltoner og bedre fordeling av fettavsetninger.

Eplecidereddik

cellulitter

Bland eplecidereddik med 2 deler vann og litt honning, og gni det på utsatte områder. Deretter skyller du av med varmt vann. Dette hjelper mot ujevn hud, og selv om ikke det ikke fjerner appelsinhuden for godt, så vil se bedre ut. Det anbefales også lage en bodywrap. Dette er enkelt, alt du gjøre er å blande eplecidereddik og vann i samme forhold, og gni det appelsinhuden. Deretter pakker du det utsatte området med plast og et varmt håndkle for minst 1 time. Så skyller du av.

Grønn te

Grønn te er en veldig sunn varm drikke og effektivt mot appelsinhud. Grønn te drikke øker metabolismen slik at du forbrenner fett raskere. Katekinene i grønn te hjelper deg å leve en mer sunnere livsstil. Den gir økt energi som du kan nyte godt av når du skal mosjonere. Dette har en gunstig effekt på cellulitter, ettersom du blir sunnere og sterkere. Noe som gjør at kroppen kan mer effektivt kvitte seg med avfallsstoffene som cellulitter består av.

Cellulitter er nok en plageånd for mange av oss. Men heldigvis finnes det gode og billige løsninger mot appelsinhud. Prøv løsningene over, det koster ikke mye og kan gjøre underverker for huden din.

Kaffeskrubb

Sist men ikke minst er kaffeskrubb en naturlig og effektiv behandling du kan gjøre hjemme for å behandle og redusere cellulitter og strekkmerker. Alt du trenger å gjøre er å massere i sirkulær bevegelse kaffeskrubben på områder du har cellulitter, eller hele kroppen. Masser mot hjerte. Dette vil øke blodsirkulasjon og lymfestrømmen. Koffein i kaffen har en stramningseffekt som gjør den effektiv som cellulitt behandling. Kaffe inneholder også mye antioksidanter som vil bidra til å redusere aldring også.