Tips For En Optimal Food-Prep

Får du mest mulig ut av ernæringen din? Du gjør muligens ikke det, når du ser idrettsutøvere trene så mye som du gjør hver dag så hadde de ikke klart det uten en Food-Prep. Det er lurt å forberede måltidene dine, slik at kroppen din ikke får i seg nok sunn og god mat.

Det trenger heller ikke å være bare sunt, Food-Prep kan faktisk be an super måte å spare penger på! De fleste har vært i situasjoner hvor man ikke har tatt med lunsj også ser man at kollegaen din har med en smakfull lunsjsom gjør hvor mye du angrer på at du ikke gjorde istand noe godt kvelden før. Så Food-Prep er også er super mulighet for å la sånne situasjoner skje. Her er vårs steg for å lage de mest optimale Food-Preps.

Lysende rødt hjerte formet i neonlys. Bakgrunnen er mørk
Steg 1. Start med Deg Selv - Det beste måten det er å tenke ut hva din egen kropp trenger av mat og hva du vil ha ut av den maten du vil spise. Vil du trene opp musklene dine? Da må du huske på at protein er veldig viktig. Eller kanskje du løper en del? da må dietten din bestå av mest karohydrater. Eller vil du rett og slett gå ned i vekt? Vel da må du kanskje holde deg unna sukker. Det er du som selv velger hva du vil få ut av de ulike måltidene, det er endeløse valgmuligheter!
Person som sitter med blokk og kulepenn foran laptopen sin
Steg 2. Finn Ulike Oppskrifter - Steg nummer 2 er å finne matvarer du kan bruke i de ulike måltidene. Søk opp ulike mat oppskrifter, de fleste oppskrifter kan også bli funnet på våres nettside under våres oppskrift seksjon for de tre viktigste måltidene (frokost, lunsj og middag). Noter alle ingrediensene, og bruk disse til å lage måltider for en hel uke. Husk at snack er alltid godt!
Krydder står på en krydderhylle. Treveggen bak er blå
Steg 3. Gjør Deg Kjent med Maten - Før du i det hele tatt begynner å kutte opp grønnsaker eller begynner med å steke noe som helst mat, er det viktig å bli kjent med alt krydderet og oljen du finner i de ulike oppskriftene. Kjøp de alle, for på denne måten så har du allerede måneder med Food-Prep planlagt.
Handlekurv midt i et tomt kjøpesenter. Det er bakgrunnsbelysning
Steg 4. Gjør Deg Kjent i Matbutikken - Nå vet du hva du trenger, og er klar til å dra ut i butikken for å kjøpe alle ingrediensene du trenger på en gang. MEN VENT! Husk alltid å sjekke online hva din lokale matbutikk har å tilby og hvilke ingredienser du kanskje må kjøpe i en annen matvare butikk rundt ditt område hvis de ikke har alt det du trenger i din matbutikk nær deg. Dette gir deg også sjansen til å sammenligne priser fra en til en annen matbutikk, sånn at du får den prisen som passer for deg best!
Person som står på to hvite piler på bakken. På pilene er plan a og plan b
Steg 5. Ha Alltid En Plan B - Du kommer ikke alltid til å bestille mat fra internettet, du kommer uansett til å risikere å dra til matbutikken for å så finne ut at de ikke har de ingrediensene du trenger til det bestemte måltidet. For å spare deg stresset ved å ikke finne det du trenger, burde du alltid ha en plan B som vil gjøre hverdagen din mye enklere.
Sunn, frossen mat i forskjellige tupperware-bokser
Steg 6. Frys Ned Mat Til Overs - Etter du har kjøpt alle matvarene du trenger og nyter all maten med god samvittighet, ender du kanskje noen ganger opp med mat til overs. Det er ingen grunn til å kaste dette i søpla. Det anbefales å fryse maten ned for å så varme opp maten igjen sånn at du kan ha det en annen dag i uken. Den beste måten å gjøre dette på er å planlegge måltider fra Mandag til Fredag, og heller samle all mat til overs til helgen. Dette gjør at du sparer masse penger, penger som du heller kunne brukt på en fin tur med venner eller familie.

Anbefalte produkter