Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Ting du kan gjøre for en daglig detox kur

Mange ser på detox-kur som noe man gjør en gang i måneden. Likevel, så finnes det ingen grunn til at man ikke skal rense kroppen for toksiner hver dag på en kontinuerlig basis. Egentlig så gir det mening at man tømmer kroppen for giftstoffer hver dag, siden man får i seg toxiner på en daglig basis, slik at man ikke venter til problemene bygger seg opp før man tar tak i dem. Ved å bruke en mild detox-kur hver dag, så kan du daglig føle deg like bra som du gjør etter hver detox-kur og unngå problemene som kommer av opphopning av toksiner med ujevn bruk av detox-kur.

vann
Drikk rikelig med vann
Dette er et av tipsene som du sikkert har hørt flere ganger i løpet av livet. Grunnen til dette er at det er utrolig viktig å få i seg rikelig med vann, siden vann er med på alle prosessene som skjer i kroppen. Vann er med på lede avfallsstoffer ut av kroppen og fungerer som en naturlig detox-kur. Vann gjør at kroppen lettere fordøyer maten og kvitter seg med avføringen mye raskere slik at den ikke blir i kroppen for lenge.
detox-te
Drikk detox-te
Det finnes et endeløst utvalg av detox-te på markedet, som også har mange forskjellige helseeffekter som du kan ha fordel av. Likevel, så er grønn te den mest populære når det kommer til detox-te. I sammenheng med detox og vekttap så er det mange fordeler helsen din kan ha av te og det samme kan kiloene. Detox-te hjelper med å gjøre søvnen bedre, den gir deg mer energi i løpet av dagen, er med på å rense leveren og nyrene, øker forbrenningen, gjør magen din roligere og øker velværen generelt.
aktiv
Aktivitet er nøkkelen
Det er viktig å poengtere at daglig aktivitet er viktig for kroppen. Man behøver ikke nødvendigvis å svette, men å gå en tur eller kanskje sykle til jobben er en fin måte å kombinere bevegelse med mangel på tid. Lymfesystemet ditt har ikke noen pumpe som driver den slik som blodsirkulasjonen har. Derfor er det opp til deg å bevege deg daglig, slik at lymfesystemet kan kvitte seg med oppsamlede avfalsstoffer.
supermat
Spis supermat til hvert måltid
Supermat, også kalt superfoods, er et fint tillegg til hverdagsrutinen. En må ikke gå helt berserk og inkludere 5 typer superfoods, men at man inkluderer en type supermat i et måltid om dagen kan ha stor innvirkning på antioksidantnivået. Frokosten er ofte et bra sted å begynne, med ferske spinatblader i en salatbolle, eller kanskje til lunsj.
kal
Naturlige probiotika
Naturlige probiotika slik som kål, koreansk kimchi eller tysk surkål er veldig populære og smakfulle. De hjelper kroppen med å produsere enzymer som den trenger for å lettere fordøye maten og kvitte seg med den fortere, slik den ikke blir liggende i tarmen lenge og skaper giftstoffer. For mange er kålsmaken noe uvant, men det tar ikke lang tid før man utvikler en smak for den, og kål blir en del av morgenrutinen. Dersom en ikke orker kål, så er det mange naturlige kapsler som finnes i helsekostbutikker som kan hjelpe med det samme.
god-sovn
God og dyp kvalitetssøvn
Når du legger deg om kvelden, så begynner kroppen å reparere og rense seg. Leveren din gjør mesteparten av arbeidet sitt i løpet av natten. Dersom du velger å legge deg sent eller være oppe hele natten, så lar du ikke leveren å gjøre jobben sin ordentlig. Dette betyr at du går glipp av den dypeste søvnen som er viktig for at både kroppen skal hvile seg ordentlig, at hjernen får produsert de hormonene den trenger og at kroppen skal få gjennomført de prosessene den trenger. Det er også viktig å legge seg tidlig, fordi kroppen gjennomfører mange prosesser i søvnsyklusen før midnatt. Når man legger seg tidlig så blir det også lettere å stå opp tidlig. Det er viktig å komme seg opp og la kroppen tømme seg for alt avfallet. Det er viktig å gå på toalettet om morgenen, og ikke ligge å dra seg i senga og holde tilbake på urinen, da dette kan føre til at kroppen absorberer urinen igjen.
ingen-tv
Kutt ned på TV-titting og nyheter
Du har muligens ikke selv lagt merke til det, men kroppen din har behov for perioder uten inntrykk. For mye TV og nyheter kan ha en negativ innvirkning på sinnet. Hvis du ikke holder sinnet ditt sunt vil dette merkes på energi, velvære og produktivitet gjennom dagen. På TV har du mange reklamer om ting du trenger for at du skal føle deg bra, og alle tragediene fra nyhetene er ikke med på å få deg til å føle deg bedre. Å fylle hodet med alle tankene, scenene og lydene fra krigsherjede områder er noe du ikke ønsker å mate kroppen din med. I kroppen, så henger alt sammen, derfor må en holde alle typer for toksiner bort fra kroppen.
tannhelse
Andre ting du kan gjøre
Skrubb tungen din: tannleger har anbefalt dette i flere tiår, da bakterier danner et lag på tungen i løpet av natten. Spis organisk: spis organisk mat som er fri for kjemiske tilsetninger og som har et høyere innhold av kvalitetsvitaminer og mineraler. Shake it up: i stedet for at du spiser en frukt hver 3. time, så kan du blande alt sammen og få i deg en vitamin boost på en mye enklere måte, som også kan være alle dine 5 om dagen på en gang.

Registrer
For Nyhetsbrev