Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Ting du kan gjøre for en daglig detox kur

Mange ser på detox kur som noe man gjør en gang i måneden. Likvel, så finnes det ingen grunn til at man ikke skal rense kroppen for toxiner hver dag på en kontinuerlig basis. Egentlig så gir det mening at man tømmer kroppen for giftstoffer hverdag, siden man får i seg toxiner på daglig basis, slik at man ikke venter til problemene bygger seg opp først før man tar tak i dem. Ved å bruke en mild detox kur hver dag, så kan du føle deg bra hver dag sånn som du gjør etter hver detox kur og unngå problemene som kommer med opphoping av toxiner med ujevn bruk av detox kur.

Drikk nok med vann

Dette er en av tipsene som du sikkert har hørt flere ganger i løpet av livet. Grunnen til dette er fordi det er utrolig viktig å få i seg rikelig med vann, siden vann er med på alle prosessene som skjer i kroppen. Vann er med på føre ut alle avfallsstoffer fra kroppen og virker som en naturlig detox kur, vann gjør at kroppen lettere fordøyer maten og kvitter seg med avføringen mye raskere slik at den ikke blir i kroppen for lenge.

Drikk detox te

Det finnes endeløse utvalg av detox te der ute som du kan velge mellom som også har mange forskjellige helseeffekter som du kan ta fordelen av. Likevel, så er grønn te det mest populære, når det kommer til detox te. I sammenheng med detox og vekttap så er det mange fordeler helsen din kan få av te og det samme kan kiloene. Detox te hjelper med å forbedre søvnen, de gir deg mer energi i løpet av dagen, er med på å rense leveren og nyrene, øker metabolismen gjør magen din roligere og gir deg en fin følelse av velvære.

Bevegelse er nøkkelen

Det er viktig å stresse at daglig bevegelse er viktig for kroppen, man må ikke svette, men en gå tur eller kanskje sykle til jobben er en fin måte å kombinere bevegelse med dårlig tid. Lymfesystemet ditt har ikke en pumpe som driver den slik som sirkulasjonssystem har. Derfor er det opp til deg å bevege deg daglig, slik at ting kan begynne å skje.

Spis supermat til hvert måltid

Supermat, også kalt superfoods er et fint tillegg til hverdagsrutinen. En må ikke gå helt behersk med å inkludere 5 typer superfoods, men at man inkluderer en type supermat til et måltid om dagen kan ha stor innvirkning på antioksidantnivået, frokost er ofte et bra sted å starte, sammen med ferske spinatblader i en salatbolle eller kanskje til lunsj.

Naturlig probiotika

Naturlig probiotika sånn som kål, koreansk Kimchi eller tysk surkål er veldig populære. De hjelper kroppen med å skape enzymer den trenger for å lettere fordøye maten og kvitte seg med den fortere, så den ikke ligger i tarmen lenge og skaper giftstoffer. For mange er kål smaken noe uvant, men det tar ikke lang tid til du bli hekta, og kål blir en del av morgenrutinen. Dersom en ikke orker kål, så er det mange naturlige kapsler som finnes i helsekostbutikker som kan hjelpe med det samme.

En god og dyp søvn

Når du legger deg om kvelden, så renser kroppen seg. Leveren din gjør den største jobben i løpet av natten. Dersom du velger å legge deg sent eller være oppe hele kvelden, så tillater du ikke leveren å gjøre jobben skikkelig. Dette betyr at du går glipp av den dypeste søvnen som er viktig for at både kroppen skal hvile seg ordentlig, at hjernen får produsert de hormonene den trenger og at kroppen skal få gjennomført de prosessene den trenger. Det er også viktig å legge seg tidlig, fordi kroppen gjennomfører mange prosesser før midnatt i søvnsyklusen. Når man legger seg tidlig så blir det også lettere å stå opp tidlig. Det er viktig å komme seg opp og la kroppen tømme seg med alt avfallet. Det er viktig å gå på toalettet om morgenen, og ikke ligge å dra seg is enga og holde tilbake på urinen, dette kan bare føre til at kroppen absorberer urinen tilbake.

Kutt ned på TV og nyheter

Du har muligens ikke selv lagt merke til det, men kroppen din har. For mye TV og nyheter har en innvirkning på sinnet. Hvis du ikke holder sinnet ditt sunt, på en måte som gjør at du føler deg bra og er emosjonelt stabil i løpet av dagen. På TV har du mange reklamer om ting du trenger for at du skal føle deg bra og alle tragediene fra nyhetene er ikke med på å få deg til å føle deg bedre. Å fylle hode med alle tankene, scenene, lydene fra krigsherjede områder er noe du ikke ønsker å mate kroppen din med. I kroppen, så henger alt sammen, derfor må en holde alle typer for toxiner vekk fra kroppen.

Andre ting du kan gjøre

  • Skrubb tungen din: tannleger har anbefalt dette i flere tiår. alle bakterier og lag setter seg på tungen i løpet av natten.
  • Spis organisk: spis organisk mat som er fri for kjemiske tillegg og har høyere innhold av kvalitets vitaminer og mineraler.
  • Shake it up: i stedet for at du spiser en frukt hver 3 time, så kan du blande alt sammen og få i deg en vitamin boost mye enklere, som også kan være en blanding av flere enn 5 om dagen.