Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Teatox Pure Beauty Tea | Hvit te som er bra for huden

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Teatox Pure Beauty tea er en daglig skjønnhetsritual og vår form for naturlig hudpleie. Du får en detox te som gir en økologisk hudpleie og som renser kroppen. Teatox Pure Beauty har unike ingredienser som fremmer naturlig celle-regenerering og opprettholder væskebalansen i kroppen. Teatox Pure Beauty er svært gunstig for hudceller og gjør at du får et strålende utseende.

  • Gjør huden penere
  • Naturlig hudpleie
  • Renser kroppen
  • 100% økologisk
  • Forfriskende og te for penere hud

Teatox Pure Beauty er en detox te som gir deg den beste hudpleien. Antioksidantene og eteriske oljene i olivenbladene har en beskyttende og god effekt på huden. Du får en mild og aromatisk detox te som renser kroppen for giftstoffer. Du får dermed en vakrere hud med Teatox Pure Beauty.

Les Mer

Hva er Teatox Pure Beauty detox te?

Teatox Pure Beauty er en te for penere hud. Teatox detox te har forfriskende effekt som skyldes aminosyrene fra koffein som finnes i hvite te. Den hvite teen og olivenbladene i har masse vitaminer, mineraler og sunne antioksidanter. Du får dermed en detox te som renser kroppen for giftstoffer. Du blir også godt hydrert med Teatox Pure Beauty. Dette hjelper den naturlige hudcelle-regenereringen. Teatox Pure Beauty hjelper deg å også redusere antall frie radikaler slik at huden renses innenfra og ut.

Teatox Pure Beauty består av kun håndplukkede økologiske ingredienser. Du får en te som inneholder hvit te, kamille, og olivenblad. Teatox Pure Beauty har også en antydning av søt ananas som gjør at du får en sunn og naturlig skjønnhet. Hvit te og ananas gir Teatox Pure Beauty detox te en frisk og søt smak. Teatox Pure Beauty er gunstig for huden i alle årstider og kan nytes både kald og varm.

Hovedingredienser i Teatox Pure Beauty detox te:

Hvit te har en positiv effekt på hudens utseende. Teatox Pure Beauty inneholder hvite te, fordi den har et stort innhold av antioksidanten flavonoider. Teatox Pure Beauty beskyttet cellene aktivt, spesielt mot de negative virkningene fra omgivelser. Hvite te i Teatox Pure Beauty består av friske skudd fra tebusken som plukkes tidlig på året, før den begynner å blomstre. Det sikrer deg en effektiv te for penere hud.

Ingefærrot er kjent for toning og antioksidantegenskaper. Ingefjærrot kan redusere forekomsten av hypopigmented arr ( arr som er hvit eller mye lysere enn huden egen tone ). Også ganske kjent for å ha fordøyelses vennlige egenskaper, i tillegg til sine mange andre helsefordeler. Inntak av ingefær forbedrer absorpsjon av essensielle næringsstoffer i kroppen enklere.

Ananas er en deilig tropisk frukt med søt smak og høyt innhold av vitaminer og sporstoffer. Teatox Pure Beauty inneholder ananas ettersom disse vitaminene og sporstoffene er svært viktig for kroppen. Ananas i Teatox Pure Beauty detox te gjør at kroppen blir renset og får et høyt innhold av C-vitamin. Slik at Teatox detox te kan beskytte huden innenfra.

Olivenblader har en positiv effekt på kroppens celler. Olivenblader i Teatox Pure Beauty detox te inneholder polyfenol som er en kraftig antioksidant. Polyfenol i Teatox Pure Beauty detox motvirker tidlig aldring av huden og beskyttet huden mot solskader. Olivenblader er også kjent for å hydrere huden.

Naturlig betyr hos Teatox:

  • Ingen genetisk teknologi
  • Ingen kunstige smaksstoffer
  • Færre tilsetningsstoffer enn vanlig te
  • Ingen kjemiske eller syntetiske sprøytemidler
  • Miljøvennlig distribusjon av DHL GoGreen

Representanter for Teatox

Teatox Power Detox te er en Fitness te som er representert av flere fitness – og sunnhetseksperter verden over.

Flere olympiske mestre drikker Fitness tea fra teatox for å øke sin ytelse og leve sunnere.

Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

* Resultatene vil variere fra person til person