Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Teatox Power Detox

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Med Teatox Power Detox for du en fitness te som gir deg økt energi. Fitness tea fra Teatox inneholder koffein som gir deg et større overskudd. Teatox Power Detox te består av en blanding av de meste effektive naturlige ingrediensene. Dette er en unik energi te som kropp og sjel mer energi og overskudd, samt et økt stoffskifte. Få energi med Teatox Power Detox te og dessuten nyte en velsmakende blanding av grønn te som består av rooibos te og sencha te og energigivende ingredienser.

 • Få energi med te
 • Fitness te med kun naturlige ingredienser
 • Teatox Power Detox te er rik på antioksidanter
 • Fitness tea som øker lavt stoffskifte
 • Fettforbrennende og slankende effekt
 • Fitness tea som holder kroppen i balanse
 • Grønn te
 • Rooibos te
 • Sencha ta
 • Verdenskjent fitness tea

Teatox Power Detox te er spesielt designet for å skape balanse i kroppen. Du henter deg raskere inn når du er trett eller sliten med Teatox Power Detox te. Dette er en Fitness tea som har koffein og som hjelper deg å få økt stoffskifte. Drikk Teatox Power Detox te når du ønsker å rense kroppen, f.eks. etter en stresset uke med arbeid eller lang natt på byen. Du bestemmer selv når du kan nyte de gode fordelene til Teatox Power Detox te. Teatox Power Detox te er et alternativ til Teatox Skinny Detox og skiller seg pga. det høye nivået av koffein og grønn te i Fitness tea fra Teatox.

Les Mer

Hva inneholder Teatox Power Detox te?

Fitness tea fra Teatox er kjent for å være svært effektiv og dessuten naturlig. Teatox Power Detox te er en kvalitetsvare. Fitness Tea fra Teatox har blitt nøye kontrollert og testet. Du får en Fitness tea som inneholder gode naturlige ingredienser som har blitt matvarekontrollert av EU.

Hovedingredienser:

Teatox Power Detox te inneholder rooibos – og senhca te. Dette er en revitaliserende kombinasjon som gir deg en Fitness tea som booster kroppens energinivåer og stoffskifte.

Teatox Power Detox te har også en nydelig smak av grønn te. I tillegg inneholder denne energi te fra Teatox sør-afrikansk guarana, koffein, cayennepepper og aroniabær.

Guarana og Koffein Fitness tea blir frigjort langsomt når du drikker Teatox Power Detox te. Du får dermed mer energi som holder deg gående i seks timer. Cayennepepper i Fitness Tea fra Teatox aktiverer stoffskiftet og er rik på antioksidant.

Aroniabær i Teatox Power Detox te er verdens sterkeste antioksidant og holder kroppen i balanse, samtidig som du beskyttes mot frie radikaler som ødelegger celler i kroppen.

Hvor mye energi og koffein inneholder Fitness tea fra Teatox?

Teatox Power Detox te inneholder guarana-frø som inneholder mellom fire og åtte prosent med koffein. Koffeinnivået i Teatox Power Detox te tilsvarer tre ganger så høyt som i kaffebønner. Fitness tea fra teatox fjerner tretthet, gir økt konsentrasjon og bedre læringsevne.

Hva gjør innholdet av antioksidanter i Fitness Tea?

Rens kroppen med Teatox Power Detox te. Dette er en Fitness tea som motvirker oksidering. Antioksidantene i Teatox Power Detox te forebygger og forsinker oksidering av kjemiske stoffer og forhindrer at celler i kroppen blir ødelagt. Grønn te innholdet i Fitness tea fra Teatox bidrar til bedre regulering av blodsukker, øker stoffskifte, reduserer blodtrykket og får deg til å se yngre ut. Et riktig forbruk av antioksidanter forlenger livet med 10-20 år.

Hva smaker Teatox Power Detox te?

Teatox Power Detox te har en dominerende smak av rooibos og sencha. Fitness tea fra Teatox smaker dermed grønn de. Men Fitness tea fra Teatox har også en unik smak som er preget av guarana, aroniabær, cayennepepper, brennesleblader og kardemommen. Du får en fantastisk smaksopplevelse når du drikker Teatox Power Detox te.

Representanter for Teatox

Teatox Power Detox te er en Fitness te som er representert av flere fitness – og sunnhetseksperter verden over.

Flere olympiske mestre drikker Fitness tea fra teatox for å øke sin ytelse og leve sunnere.

Naturlig betyr hos Teatox:

 • Ingen genetisk teknologi
 • Ingen kunstige smaksstoffer
 • Færre tilsetningsstoffer enn vanlig te
 • Ingen kjemiske eller syntetiske sprøytemidler
 • Miljøvennlig distribusjon av DHL Go Green

Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

* Resultatene vil variere fra person til person