Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Teatox Natural Defence I Økologisk Te

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Teatox Natural Defense er en detox kur som styrker immunforsvaret. Teatox Natural Defense har et unikt innhold av ingredienser som hjelper kroppen, spesielt i kalde årstider, å bekjempe bakterier og patogener. Slik at du kan få bedre immunforsvar.

  • Teatox Natural Defense styrker immunforsvaret
  • Perfekt mot forkjølelse
  • Rik på vitaminer, mineraler og eteriske oljer
  • 100% økologiske og naturlige produkter
  • Fantastisk smak

Hovedingrediensene i Teatox Natural Defense er rød solhatt eller echniacea, som er en medisinsk plante rik på mineraler og vitaminer. Dette gjør at Teatox Natural Defense styrker immunforsvaret og er effektiv mot forkjølelse. Kroppens naturlige forsvar blir forsterket ettersom Teatox Natural Defense inneholder C-vitamin, eteriske oljer og mange mineraler.

Les Mer

Hva er Teatox Natural Defense?

Teatox Natural Defense er en te som styrker immunforsvaret. Teatox Natural Defense inneholder unike ingredienser som er effektiv mot forkjølelse og dessuten tømmermenn. Teen er ekstra gunstig i kalde årstider ettersom den styrker immunforsvaret. Sammen med Teatox Natural Defense får du et wellness program som styrker immunforsvaret enda mer. Teatox Natural Defense detox te er et naturlig forsvar mot patogener og styrker immunforsvaret ved første kopp.

En kombinasjon av granateple, tranebær, sitronskall og echinacea i Teatox Natural Defense gir deg en unik sammensetning av mineraler og sporstoffer som styrker immunforsvaret. Dette gjør at du lett styrker immunforsvaret med Teatox Natural Defense. Ingrediensene som styrker immunforsvaret er helt økologiske. Rød solhatten gir Teatox Natural Defense en forfriskende og delikat smak. Samtidig som den med granateple, frisk ingefær te og grønn te bidrar til et vitaminboost som styrker immunforsvaret. Teatox Natural Defense styrker immunforsvaret best dersom du drikker den flere ganger om dagen. Dersom du drikker Teatox Natural Defense ofte så vil du lett forebygge sykdommer og effektivt styrker immunforsvaret.

Ingredienser i Teatox Natural Defense

Lakrisrot har lenge blitt brukt i århundrer for sine medisinske fordeler som å berolige gastrointestinale problemer . magesår og halsbrann. Lakrisrot gjenoppretter balansen i magen

Granateplefrøene er rik på flere vitaminer, spesielt C-vitamin og sunne antioksidanter. Innholdet i Teatox Natural Defense styrker immunforsvaret og har en rensende effekt på kroppen.

Ingefær i Teatox Natural Defense styrker immunforsvaret med sin antibakterielle virkning. I kombinasjon med andre mineraler, eteriske oljer og vitaminer så er ingefær effektiv mot forkjølelse og generelle sykdommer.

Echinacea er rik på mineraler og vitaminer. Teatox Natural Defense bruker rød solhatt ettersom den brukes i medisin som et middel mot forkjølelse og influensa, samt styrker immunforsvaret.

Hvem Teatox?

Teatox består av mennesker som ønsker å endre måten å drikke te på. Det skal være sunt og gunstig for helsen å drikke te. En detox te skal ikke bare smake godt, men sørg for at du kan få bedre immunforsvar. Detox te inneholder kun naturlige ingredienser som har blitt undersøkt nøye av sunnhetseksperter som effektivt styrker immunforsvaret. Detox produkter benytter planter, urter, blader og frukter som gi best effekt, slik at du kan få bedre immunforsvar. Teatox har et flott utvalg av økologiske te som er skreddersydd til ulike behov. Teatox Natural Defense gir deg en detox kur som styrker immunforsvaret.

Representanter for Teatox

Teatox Power Detox te er en Fitness te som er representert av flere fitness – og sunnhetseksperter verden over.

Flere olympiske mestre drikker Fitness tea fra teatox som styrker immunforsvaret og øke sin ytelse.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 1 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

  • * MItt favoritt, smaker godt og er ganske bra for ditt immunforsvar. Tar en hver morgen
* Resultatene vil variere fra person til person