Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Teatox Daily Balance

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Teatox Daily Balance er en økologisk teblanding for avslapning og velvære. Du får en beroligende te som hydrogenererer kroppen og hjelper deg å slappe av. Dette er en avslappende te som roer ned både kropp, sinn og sjel. Teatox daily balance er en beroligende te med ingefær som får deg til å slappe av etter trening, yoga, løping eller meditasjon.

  • Teatox daily Balance er en beroligende te
  • Økologisk avslappende te
  • Beroligende te med ingefær smak
  • Teatox Daily balance består av 100% naturlige ingredienser
  • Rik på sunne mineraler, vitaminer og eteriske oljer

Daily Balance er en beroligende te laget for de stundene du vil slappe maks av. Teatox Daily Balance er en beroligende te med utvalgte ingredienser. Du får en økologisk beroligende te med forfriskende smak som gjør deg avslappet uten å bli døsig.

Les Mer
Type: Te
Antall: 50g

Hva er Teatox Daily Balance?

Teatox Daily Balance er en beroligende te som er velsmakende og økologisk. Du får en beroligende te som harmoniserer kropp, sinn og sjel. Teatox Daily Balance er beroligende te med ingefær smak. Teen inneholder også jernurt (verbena), honningbusk og sitron myrtle blader som gir Teatox Daily Balance te en fruktaktig smak med god aroma.

Teatox Daily Balance har en sitrusduft som beroliger nervene. Du får en beroligende te som gjør deg mer avslappet. Utover å være en beroligende te så vil Teatox Daily Balance gir deg følelsen av velvære etter at du har vært aktiv, hva enn det måtte være, både fysisk og psykisk.

Alle ingredienser:

Jernurt har et gunstig innhold av eteriske oljer som gjør deg avslappet uten å forårsake døsighet. En ingrediens som gjør Teatox Daily Balance til en fantastisk beroligende te.

Ingefær te er rik på sunne mineraler, vitaminer og eteriske oljer. Teatox Daily Balance har en fin ingefær smak og ingrediensen gir økt velvære og en avslappende følelse i magen. Ingefær teen Teatox Daily Balance kan brukes mot hodepine.

Honningbuksen kommer opprinnelig fra Sør-Afrika og har en lett søtlig smak, som gir en fyldig smak.

Sitrongress

Sitron myrtle blader

Hva Teatox?

Teatox ønsker å endre måten å drikke te på. Te skal nytes og være økologisk. En Teatox te slik som Teatox Daily Balance skal make godt og samtidig føre til økt velvære i kropp og sjel. Teatox stoler på de naturlige fordelene som finnes i jernurt, sitrongress og ingefær te. Teatox har mange naturlige blandinger og alle er skreddersydd til ulike behov. Teatox Daily balance er en beroligende te som har smak av ingefær og en anelse sitron.

Hos Teatox betyr naturlig:

  • Ingen genetisk teknologi
  • Ingen kunstige smaksstoffer
  • Færre tilsetningsstoffer enn vanlig te
  • Ingen kjemiske eller syntetiske sprøytemidler
  • Miljøvennlig distribusjon av DHL GoGree

Representanter for Teatox

Teatox Daily Balance er en beroligende te som er representert av tusenvis av sunnhetseksperter fra hele verden. Teatox Daily Balance er en beroligende te som har blitt utviklet i samarbeid med eksperter.

Dessuten har idrettsutøvere vært med i utviklingen og flere sverger i dag ved Teatox Daily Balance, ettersom dette er en beroligende te som lindrer kroppen etter fysisk eller mental utmattelse.

Andre produkter fra Teatox

I vårt sortiment har vi totalt 12 produkter fra Teatox. Du finner dermed lett en avslappende te fra detox som passer med dine behov. Hvis du ikke trenger en beroligende te som har en sterk smak, og vil heller ha en detox te med sterkere fokus på utrensningskur, da bør du se på Teatox Skinny Detox . Hvis du ikke ønsker en beroligende te, men en detox te med energi eller til å lage smoothie, juice, eller mat så bør du se på Teatox Match te sett eller Teatox Power Detox hvis du ønsker en detox med mer energi.

Kundevurdering
Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

Registrer
For Nyhetsbrev