Sweat Belt

Belte | for menn og kvinner

maxmedix

359.00Kr
:


:


Farge
Størrelse

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

MaxMedix sin Sweat Belt er laget for deg som ønsker å miste fett rundt midjen. Det kan være deg som er kjent på treningsstudioet, deg som akkurat har begynt et treningsprogram, eller deg som rett og slett bare ønsker litt motivasjon for å komme deg opp av sofaen. Uansett hvor du passer inn på denne skalaen, er MaxMedix sitt treningskorsett svaret.

 • Maksimerer utbytte av trening
 • Fremmer vekttap
 • Egner seg både for menn og kvinner
 • Behagelig å bruke
 • Holdbart lettvektsmateriale
 • Finnes i svart og rosa

MaxMedix Sweat Belt skal du bruke når du trener. Dette vil øke intensiteten av treningsopplegget ditt fordi du kommer til å svette mer – dette vil i sin tur øke kjernetemperaturen din. På denne måten kan korsettet hjelpe kroppen din å kvitte seg med den unødvendige vannvekten fra magen og midjen din. Du vil bli værende igjen med en tynnere midje og en sunn vektnedgang.

Les Mer

Hva er Max Medix Waist Training?

Dette produktet er et trenings korsett som er spesiallaget for å kunne brukes mens du trener. Treningskorsettet fungerer ved å skape en sauna-liknende effekt rundt midjen din. Da øker kjernetemperaturen din og du vil begynne å svette mer. Et treningskorsett vil kunne opprettholde en høyere kjernetemperatur i kroppen og vil med dette kunne hjelpe kroppen kvitte seg med den vannvekten som finnes rundt midjeseksjonen.

Max Medix sitt trenings korsett vil dessuten også fremme et normalt og sunt vekttap. Dette er fordi at vårt Waist Training korsett øker kjernetemperaturen din og kan dermed også øke stoffskiftet i kroppen din. Med økt stoffskifte kommer også økt energiutbytte fra maten du spiser, samtidig som mengden av fett som lagres i kroppen vil gå ned. Det betyr at du kan brenner enda flere kalorier – uten å trene hardere eller lengre enn du pleier!

Siden du fester ditt treningskorsett rundt midjen, kan det også hjelpe med å fremheve magemusklene dine. Det vil også fremme en sunn og rett holdning og støtte ryggmusklene dine mens du trener. Det beste av alt er at du kan få alle disse fordelene med slankebelte uansett hvilken type trening du gjør. Dette betyr at du kan maksimere effekten av alt fra spaserturer til intense treningsøkter. Uansett hvor hardt du ønsker eller pleier å trene så er denne slankebelten den perfekte støtten.

Hvilke fordeler kan jeg få fra MaxMedix Waist Training?

 • Fremmer sunt vekttap
 • Øker stoffskiftet
 • Øker kroppens kjernetemperatur når du trener
 • Maksimerer utbytte av din trening
 • Fremmer en sunn kroppsholdning
 • Støtter ryggmuskulaturen når du trener
 • Et trenings korsett som er behagelig å ha på
 • Holdbart lettvektsmateriale
 • Lett å bruke under klær

Hvordan bruker jeg MaxMedix Waist Training?

Først velg riktig størrelse og farge du ønsker å kjøpe. Sweat belte skal brukes under klærne rundt magen for økt effekt.

Påfør slankebelteen rundt magen med den tykke dele plassert på ryggen. Deretter sørg for at den er stram slik at den sitter behagelig. Det er viktig at du føler deg komfortabelt.

Stram deretter inn med velcro bandet som er det ytterste laget av belten deretter tren som normalt. Ved slutten av trening skal du fjerne beltet ved å løsne velcro beltet.

Rengjøring: Vi anbefaler at du vasker slankebelte med hand etter rundt 2-3 gangers bruk; ellers etter din behov.

Er MaxMedix Waist Training trygt å bruke?

Dette er absolutt et trygt produkt å bruke. Du bør allikevel ikke feste den for stramt da dette kan føles ukomfortabelt. Du bør også huske å drikke rikelig med vann når du trener.

Få din MaxMedix Waist Training Slim Belt i dag!

Å bestille MaxMedix treningskorsett fra WeightWorld er enkelt, trygt og raskt. Bestiller du før klokken 16:00 kan vi sende ut produktet samme dag. Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt med vårt kundeserviceteam.