Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Super Organic Spirulina Økologisk Spirulinapulver 200 g

Av Diet-Food

179.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Super Organic Spirulina er eksklusiv tang som er fylt med gunstig næringsstoffer. Du får spirulina pulver som er rik på mineraler, protein, jern, kalsium samt antioksidanter som styrker immunforsvaret. Tilskuddet inneholder også vitamin B1, B2 og B6 samt flere essensielle fettsyrer.

 • Organic Spirulina gir økt energi
 • Spirulina pulver er rik på B12, B1, B2 og B6
 • Balanserer og styrker kroppen
 • Fylt med protein og essensielle fettsyrer
 • Organic Spirulina er 100% naturlig
 • Bidrar til økt vekttap
 • Spirulina pulver styrker immunforsvaret
 • Spirulina pulver renser kroppen for gifter
 • Egnet for vegetarianere og veganere

Super Organic Spirulina er et 100% naturlig spirulinapulver som styrker immunforsvaret og renser kroppen for giftstoffer. Spirulina pulver er perfekt for idrettsutøvere og de som vil gå ned i vekt. Spirulina pulver er kjent for sine gunstige egenskaper som fører til raskt vekttap. Super Organic Spirulina renser kroppen innenfra og får i gang forbrenningen. Ingrediensene i Super Organic Spirulina motvirker også tretthet ved gi kroppen ekstra energi og økt velvære.

Les Mer
Antall: 200g
Spirulina er trolig det mest næringsrike matkilden for mennesker og har blitt brukt i hele verden i flere århundre pga. gunstige medisinske egenskaper og høyt næringsinnhold. Dr. Joel Fuhrman – Ernæringsrådgive Dr Joel

Hva er Super Organic Spirulina?

Super Organic Spirulina består av spirulina pulver som er laget av blågrønne alger. Dette er et alge pulver som har høyt innhold av klorofyll og blitt brukt i flere tusen år av Inka-folker og Aztekerne. I dag er Organic Spirulina en super food med masse sunne helsefordeler. Spirulina blir dyrket i Kina, California og Frankrike. Spirulina pulver er rik på protein, jern, betakaroten (30 x mer enn gulerøtter) og mineraler. Spirulina pulver tilskuddet er perfekt for idrettsutøvere, vegetarianere og de som ønsker å komme i form og få økt velvære.

Spirulina pulver er effektiv mot underernæring og bekjemper infeksjoner og sykdommer. Super Organic Spirulina styrker immunforsvaret og gir økt ytelse.

Hvilke fordeler har Super Organic Spirulina?

Super Organic Spirulina er et 100% naturlig og økologisk spirulina pulver med ingen tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. Tilskuddet Spirulina pulver gir kroppen masse sunne næringsstoffer og er svært effektivt når den kombineres med et variert kosthold.

Spirulina pulver er perfekt for de som ønsker en sterkere kropp og mer velvære. Proteinmengden i Super Organic Spirulina klorofyll tilskuddet er 4 ganger høyere enn det som finnes i kjøtt. Dette gjør at Super Organic Spirulina er perfekt for idrettsutøvere, veganere og vegetarianere. I tillegg til de som ønsker å gå ned i vekt.

I tillegg har Super Organic Spirulina en rekke gode egenskaper som:

 • 30 x mer betakaroten enn gulerøtter
 • Spirulina pulver har 18 ulike aminosyrer
 • Spirulina pulver har 3 x mer kalsium enn melk

Hvordan tar jeg Super Organic Spirulina?

Spirulina alge pulver er enkelt å ta. Bare tilsett en teskje med alge pulver i yoghurt, vann, melk, appelsinjuice eller en smoothie. For best resultat bør du ta Super Organic Spirulina to ganger per dag, en gang om morgen og en gang om ettermiddagen.

Hvordan bestiller jeg Super Organic Spirulina?

Det går raskt og enkelt å bestille Super Organic Spirulina fra Weightworld.no Bare trykk på «Legg i handlekurven» og følg instruksene. Hvis du bestiller på hverdager før kl.16.30 så får du ekstra rask levering. Hvis du lurer på noe så ta gjerne kontakt. Kundesupport er åpent fra mandag til fredag, fra kl.09-19. Bestill spirulina pulver i dag og få økt velvære og gå raskere ned i vekt!

5 GRUNNER TIL Å ELSKE SPIRULINA

SPIRULINA-FORDELER

STABILISERER KROPPENS BALANSE Spirulina finnes i tropiske og subtropiske deler av verden og må har et høyt PH-verdi på 8,5 + samt temperatur rundt 30 grader for å vokse. Alkaliske næringsmidler stabiliserer kroppens PH-balanse som gir økt velvære, bedre helse og trivsel

VIKTIG PROTEIN

VIKTIG PROTEIN – Spirulina inneholder over 60% og alle nødvendige aminosyrer som kroppen trenger. Spirulina i pulverform kan blandes med vann eller smoothies og tilskuddet finnes også som tabletter.

organiske pulver

HELT SELVSTENDIG – Spirulina er en fantastisk organiske som produserer karbohydrater, fett, protein fra enkle substanser i sin omgivelse for å overleve.

næringsrik pulver

MASSEVIS AV NÆRINGSSTOFFER – Spirulina er ikke bare en stor proteinkilde, men inneholder også mengder av næringsstoffer som B-vitamin, betakaroten, vitaminer, sink, kobber, jern og har masse antioksidanter.

STYRKER IMMUNFORSVARET

STYRKER IMMUNFORSVARET Spirulina spises ofte for å styrke immunforsvaret. Flere studier viser at spirulina kan øke kroppens produksjon av antikropper og andre celler som bekjemper infeksjoner.

Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 12 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Ganske bra supplement i smoothie og frokost. Levering var rask og er fornøyd
 • * Er en stor smoothie fan! Denne passer til absolut alt!
 • * Flott konsistens og smak! :DDD
 • * Bruker Spirulina hver morgen, kjempe flott pulver.
 • * Barna mine elsker smoothie med spirulina, epler, pærer, banan og kale!
 • * Spirulina er noe jeg har begynt å drikke hver dag, noe alle bør gjøre, for en start på dagen!
 • * Et "must have" på kjøkkenet
 • * flott til trening
 • * Har flere pakker av spirulina, kjempefint superfood!
 • * Blander denne i en proteinsshaker med eple juice hver dag, aldri følt meg bedre! Men husk å spise noe om morgenen, så du slipper løs mage.
 • * Jeg er vegetarianer og spirulina er virkelig et av mine favoritt pulver dere selger!
 • * I følge meg er slankepulver beste vei for vekttap. Ganske fornøyd med denne pulver, liker siden veldig godt siden dere har manage ulike produkter!! 5*****
* Resultatene vil variere fra person til person