Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Super Chlorella Pulver - 200g 200g Økologisk Chlorella Pulver - Detox Pulver med Protein

Av Diet-Food

189.00Kr
199.00Kr
Du sparer:  10.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Super Chlorella Pulver er et av det nyeste og mest populære detox algepulver på markedet. Chlorella detox pulver inneholder hele 60% protein og stammer fra en encellet grønn ferskvannsalge av sorten Chlorella Pyrenoidosa som renser tarmen på en naturlig måte. Super Chlorella Pulver kan hjelpe med å rense kroppen din, normalisere fordøyelsen og slik hjelpe med kronisk forstoppelse og videre styrke immunforsvaret!

 • Renser tarmen og kroppen på en naturlig måte
 • Støtter prosessen i kroppen som fjerner tungmetaller, pesticider og andre giftstoffer
 • Hjelper med å styrke immunforsvaret
 • Inneholder klorofyll som bidrar til flere røde blodlegemer
 • Økologisk chlorella kosttilskudd
 • Inneholder essensielle aminosyrer
 • Rik på vitaminer, mineraler og protein
 • Naturen sterkeste detox og cleanse kilde
 • Hjelper mot energimangel og gir overskudd
 • Enkelt å bruke i hverdagen, kun 1-2 teskjeer om dagen

Super Chlorella Pulver kan du bruke i forskjellige slanke smoothies oppskrifter, drikker og matlaging. Chlorella detox and cleanse er et effektivt super pulver som renser tarmen. Grønnalger hjelper også mot kviser og uren hud. Den grønne perlen er super mot kronisk forstoppelse og kan normalisere fordøyelsen, samt hjelpe med å styrke immunforsvaret ditt.

Les Mer

Hva er Super Chlorella Pulver?

Super Chlorella Pulver er en god kilde til mineraler, vitaminer og fettsyrer, akkurat det som er nødvendig for at kroppen din skal kunne fungere optimalt i løpet av dagen. Det er derfor chlorella kosttilskudd hører til under kategorien: SUPERFOODS. Såkalte superfoods er basert på ekstra sunne råvarer med usedvanlige egenskaper. Chlorella er den rikeste og mest kjente kilden til klorofyll, som øker produksjonen av røde blodlegemer i kroppen, den er også rik på vitamin B og inneholder masse kalsium som er knoklenes byggestein. Algepulver hjelper med å rense tarmen og kroppen for toksiner, og fungerer som en chlorella kur mot kronisk forstoppelse.

Super chlorella pulver inneholder mikroalger og disse hjelper med å booste immunforsvaret ditt og fordøyelsen din ved å rense tarmen, som forebygger kronisk forstoppelse. Chlorella, som er en grønnalge, er den eneste råvaren på markedet med et så høyt innhold av klorofyll per gram! Økologisk chlorella pulver dyrkes i strålende solskinn med underjordisk kildevann som betyr at det er særlig rikt på næringsstoffer som kroppen trenger for at fordøyelses systemet skal fungere optimalt.

Hvordan Super Chlorella pulver renser tarmen

Super Chlorella pulver er laget av grønne alger som er kjent for sin effekt på fordøyelsen. Det setter i gang fordøyelsen og renser tarmen. Mange andre kunstige midler finnes som renser tarmen på en voldsom måte, og fungerer mer som en kickstarter, noe som kan føre til flere timer på do etter inntaket av kunstige midler, ofte fører også magesmerter med. Derfor er chlorella et sunnere alternativ til å sette fordøyelsen i gang på en naturlig måte, som gjør at kroppen selv regulerer hvordan prosessen skal skje. På denne måten kan den ubehagelige do situasjonen unngås som man ofte får med midler som “tømmer” tarmen, i stedet for å skape en langvarig effekt som kroppen kan vedlikeholde selv etter at man slutter å bruke middelet.

Chlorella algen er ofte brukt til å forebygge magesår, siden den er med på å beskytte innsiden av magen og leger ødelagte vev på innsiden av tarmen. Den grønne algen er med på å styrke sammentrekningene i tarmveggen på en naturlig måte og ved hjelp av cellulose, som er et ufordøyelig fiber, renser den tarmen. Chlorella lager også grunnlag for dannelsen av nye tarmbakterier som er gunstige for fordøyelsen. På denne måten så normaliserer den tarm funksjonaliteten og renser tarmen.

Med en optimal og velfungerende fordøyelse, så kan kroppen lettere kvitte seg med tungmetaller og giftstoffer som ellers hadde hopet seg opp og skapt forstoppelse. Som igjen kan føre til dårlig ånde, oppblåsthet og luft i magen, og ikke minst magesmerter. Derfor er det viktig å rense tarmen på en naturlig måte med super chlorella detox.

Fordelen med Super Chlorella Pulver

 • Kan gjenopplive og fornye celler
 • Super Chlorella pulver kan med sine næringsrike ingredienser hjelpe kroppen din med å gjenopplive of fornye kroppens celler med bruk av vitamin B6 og vitamin B12. Siden den fremmer en bedre celledeling, så vil sår også gro raskere

 • Cleanse effekt og renser tarmen
 • Super Chlorella pulver er med på å støtte mange av organene dine som; nyrene, galleblæren og transportering av alkohol vekk fra leveren, den bidrar også til transportering av tungmetaller (bly, kvikksølv etc.) og andre giftstoffer som hopes opp i kroppen. På denne måten så gjenopprettes den naturlige kjemien og balansen i kroppen, som gjør at kroppen ikke må bruke krefter på nedbryting av farlige stoffer, men kan istedenfor bruke disse kreftene til å ta opp viktige næringsstoffer.

 • Styrker immunforsvaret
 • Økologisk super chlorella pulver kan bidra til å gi deg og ditt immunforsvar helt fantastiske fordeler! Med en tarm som er velfungerende og i balanse, så kan kroppen ta opp stoffer den trenger på en rask og enkel måte, og på denne måten holde deg sunn og frisk.

 • Sunnere fordøyelse
 • Super Chlorella pulver kan bidra til å opprettholde en normal tarmfunksjon, ved å skape balanse i tarmfloraen, hvor antallet av sunne bakterier i tarmen øker. Derfor er det viktig å rense tarmen, så kroppen kan opprettholde den sunne tarmfloraen som gjør at stoffer tas opp der de skal. Pulveret hjelper med å korrigere ubalansen i kroppen som ofte kommer av feilernæring og mange ubevisste inntak av stoffer som bidrar til forgiftning.

 • Strålende hud og sterkere hår
 • Vitamin B2 i Super Chlorella pulver kan bidra med å gi deg sunnere hud som gløder og sterkere hår, gjennom dens innhold av biotin og kopper. Kroppens vitalitet stiger og du kan få lov til å føle deg bedre i løpet av dagen uten mageplager og smerter.

Slik bruker du Super Chlorella Pulver for å styrke kroppens immunforsvar

Du kan enkelt og greit bruke Super Chlorella pulver i en blanding med juice og frukt av ditt valg og lage en deilig chlorella detox smoothie. Her kan du slippe fantasien løs og finne ut hva dine smakssanser liker best, eller bare blande pulveret ut med vann hvis du har hastverk om morgenen. Vi anbefaler at du tar 1-2 fulle teskjeer om dagen, hvis du ønsker å gi kroppen din et ekstra spark i hverdagen!

Super Chlorella pulver mot kronisk forstoppelse er et naturlig kosttilskudd for deg som ønsker å rense tarmen. Det er fritt for tungmetaller, toksiner og inneholder heller ingen tilsetningsstoffer eller bindemidler. Det kan være det perfekte chlorella detox and cleanse middelet for deg som sliter med dårlig mage og fordøyelsesproblemer. Du renser tarmen på en naturlig og trygg måte, og slipper smerter som kommer med tradisjonelle avføringsmidler.

Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 8 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Bruker denne sammen med spirulina og må si at formen kommer seg..
 • * Bruker den i desserter, må prøves, smaker kjempe godt, alt må ikke være sunt og grønt
 • * Kjempe bra kundeservice hos Weightworld, og gleder meg til produktet kommer !
 • * chlorella, spirulina og alle andre superfood er virkelig noe som gjør frokosten noe å glede seg til!
 • * Står opp tidligere for å kunne lage smoothie og forberede mat for dagen, chlorella og spirulina har vært til stor hjelp!
 • * Føler meg så bra etter å ha begynt med chlorella, bytte på mellom den og spirulina. Fordøyelsen er tilbake til normalt og er ikke oppblåst lenger.
 • * bruker den i både kapselform og pulver, flott!!
 • * Kjempe sunt, jeg og mannen min drikker det hver morgen :D
* Resultatene vil variere fra person til person