Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Super Organic Chlorella Pulver 200g Pulver

Diet-Food

189.00Kr
199.00Kr
Du sparer:  10.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Super Chlorella Pulver er et av det nyeste og mest populære detox algepulver på markedet. Chlorella detox pulver inneholder hele 60% protein og stammer fra en encellet grønn ferskvannsalge av sorten Chlorella Pyrenoidosa.

 • 100% naturlig og økologisk Chlorella pulver
 • Inneholder essensielle aminosyrer
 • Rik på vitaminer, mineraler og protein
 • Naturen sterkeste detox ingredienser
 • Enkelt å bruke i hverdagen, kun 1-2 teskjeer om dagen

Super Chlorella Pulver kan du bruke i forskjellige smoothies oppskrifter, drikker og matlaging. Du får en hel pakke med 200g naturlig og økologisk Chlorella pulver uten noe tilsetningsstoffer.

Les Mer
Type: pulver
Antall: 200 g

Hva er Super Chlorella Pulver?

Super Chlorella Pulver er en god kilde til mineraler, vitaminer og fettsyrer, akkurat det som er nødvendig for at kroppen din skal kunne fungere optimalt i løpet av dagen. Det er derfor Chlorella kosttilskudd hører til under kategorien: Superfood/supermat. Såkalte superfoods er basert på ekstra sunne råvarer med usedvanlige egenskaper. Chlorella er den rikeste og mest kjente kilden til klorofyll, som er kjent for å øke produksjonen av røde blodlegemer i kroppen. Chlorella pulver er også rik på vitamin B og inneholder masse kalsium som er knoklenes byggestein. Algepulver er også kjent for å ha rensende egenskaper.

Chlorella, som er en grønnalge, er den eneste råvaren på markedet med et så høyt innhold av klorofyll per gram! Økologisk chlorella pulver dyrkes i strålende solskinn med underjordisk kildevann som betyr at det er særlig rikt på næringsstoffer som kroppen trenger for at den skal fungere optimalt.

Slik bruker du Super Chlorella Pulver

Du kan enkelt og greit bruke Super Chlorella pulver i en blanding med juice og frukt av ditt valg og lage en deilig chlorella detox smoothie. Her kan du slippe fantasien løs og finne ut hva dine smakssanser liker best, eller bare blande pulveret ut med vann hvis du har hastverk om morgenen. Vi anbefaler at du tar 1-2 fulle teskjeer om dagen, hvis du ønsker å gi kroppen din et ekstra spark i hverdagen!

Super Chlorella pulver er et naturlig kosttilskudd for deg som ønsker naturlig og økologisk supermat med gode næringer som er viktig for kroppen. Det er fritt for tungmetaller, toksiner og inneholder heller ingen tilsetningsstoffer eller bindemidler.

Kundevurdering
Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 8 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Bruker denne sammen med spirulina og må si at formen kommer seg..
 • * Bruker den i desserter, må prøves, smaker kjempe godt, alt må ikke være sunt og grønt
 • * Kjempe bra kundeservice hos Weightworld, og gleder meg til produktet kommer !
 • * chlorella, spirulina og alle andre superfood er virkelig noe som gjør frokosten noe å glede seg til!
 • * Står opp tidligere for å kunne lage smoothie og forberede mat for dagen, chlorella og spirulina har vært til stor hjelp!
 • * Føler meg så bra etter å ha begynt med chlorella, bytte på mellom den og spirulina. Fordøyelsen er tilbake til normalt og er ikke oppblåst lenger.
 • * bruker den i både kapselform og pulver, flott!!
 • * Kjempe sunt, jeg og mannen min drikker det hver morgen :D
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev