Spirulina pulver

Spirulina pulver og tabletter full av næringsstoffer som gir næring både kropp og sinn. Denne fantastiske planten øker immunforsvaret og komme i gang din forbrenning. Spirulina er svært rik på protein ( 60-70 % ) , inneholder den 18 aminosyrer og er full av vitaminer og mineraler.

Hva er Spirulina ?

Chlorella og spirulina er populære valg for de som ønsker å fylle opp kroppen med viktige vitaminer og mineraler. Spirulina dyrkes over hele verden fra Mexico til Afrika og selv i Hawaii. I tillegg har den en intens smak og kraftig ernæring profil som gjøre det enda mer attraktivt.

Det er blå - grønn og er ganske sunn. Du kan finne Spirulina som en ingrediens i dine grønne superfood drikkevarer, energibarer og naturlige kosttilskudd . Det kan tas på en daglig basis som bistår i å gjenopprette og revitalisere din helse med dens fantastiske fordeler.

Hvordan bruker jeg Spirulinapulver i daglig kosthold?

Med det store utvalget av næringsstoffer, protein, essensielle fettsyrer, vitamin B, C , E og klorofyll gjør Spirulina pulver til den mest ettertraktet superfood. Det kommer også i kapsel og tablett form i tillegg til pulver form, og kan brukes som en del av ditt vekttap program.

Bland spirulinapulver i dine favoritt smoothies hver dag. Rundt to teskjeer per dag er nok , og 2 eller flere spiseskjeer hvis du føler deg syk. Du kan blande det rett inn i vann og drikke, og det vil endre fargen på drinken din til en dyp blå -grønn, nesten svart farge.

Dersom du er gravid vennligst henvend til en lege før du starter ( eller stopper ) med spirulina pulver.

Anbefalte produkter