Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Waist Trainer & Belly XS Effektiv Mage Fettforbrenner Pakke

499.00Kr
698.00Kr
Du sparer:  199.00Kr
Pack


Pakke

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Waist Trainer & Belly XS Fat Burner Kombipakke er en komplett pakke med korsett for en smalere midje kombinert med 30 dager Belly XS Fat Burner. Waist Trainer & Belly Fat Burner er perfekt for deg som ønsker å oppnå en mer naturlig vektnedgang og et økt resultat for en slankere midje. Vi anbefaler deg å kombinere bruken av vår populære midjetrener med ett tillegg av Belly XS Fat Burner. Den er spesielt utviklet for å hjelpe deg i prosessen med å redusere din midje og oppnå både umiddelbare og varige resultater.

 • Kan hjelpe deg med å øke din forbrenning og gi deg en smalere midje
 • Belly XS er designet for å redusere oppblåsthet og for å gi deg en strammere hud
 • Kan bidra til økt stoffskifte
 • En komfortabel Waisttrainer som strammer opp, for daglig bruk eller ved behov
 • Kan brukes under trening, under klærne og om natten
 • Regelmessig bruk kan bidra til en permanent smalere midje
 • Er diskret under klærne samtidig som midjen holdes inn og blir smalere
 • Populær blant Hollywood-stjerner og bloggere!
 • Belly Fat Burner virker effektiv på magefett

Når du bruker Waist Trainer & Belly XS kombipakke så øker stoffskiftet og midjen din strammes inn. Etter bare noen ukers korsett-bruk, for en smalere midje, i kombinasjon med detox kuren vil du oppleve resultatene. Du vil se fastere ut, få en forbedret holdning og dine klær vil passe bedre enn noen gang før takket være bruken av Waist Trainer & Belly Fat Burner kombipakke!

Les Mer

Waist Trainer korsett

I kombipakken av Waist Trainer & Belly Fat Burner får du med din egen populære Waist Trainer – midjetrener og Fettforbrennigstabletter. Korsettet er laget for folk som ønsker å få en smalere midje og fremheve kroppens former. Dersom du er ute etter å ta din vektreduksjon til neste nivå, så kan vårt korsett være løsningen for deg. Den vil gi deg en slankere og mer velformet midje, enten det er for en spesiell anledning eller du ønsker å oppnå varige resultater.

For å finne riktig størrelse skal du måle din midje, og velge størrelse i tabellen til høyre. Ta målene omtrent 2 centimeter over navlen for å få riktig midje og størrelse.

Belly Fat Burner

Belly Fat Burner er en unik kosttilskudd som bidrar til å øke stoffskiftet og fettforbrenningen. Belly Fat Burner er utviklet for å øke forbrenningen av magefett. Den er også høy på nærings- og antioksidant innhold.

Den er også effektiv på å redusere appetitten og lysten til å småspise. Hemmeligheten bak Belly Fat Burner er den unike kombinasjonen av urter, krydder og mineraler som arbeider sammen for å gi deg et kraftfullt resultat.

Hva er fordelene ved å kombinere Waist Trainer & Belly Fat Burner?

Med økt antioksidanter og næring får kroppen din mer energi, samtidig får du en økt fettforbrenning rundt magen og en smalere midje. Ved å gjennomføre denne kombinasjon av produkter som fukuserer på mageområde, kan det være lettere å kvitte seg med de ekstra kiloene og få en flatere mage og en mer definert kropp.

Vårt korsett er utformet for å redusere din midjestørrelse med opptil 8 cm når du strammer den til maksimal effekt. Dette resultatet kan godt forbli permanent dersom du bruker korsettet regelmessig, og for å få et maksimalt resultat kan du kombinere dette med den naturlige Belly Fat Burner, og du får begge produktene når du bestiller Waist Trainer & Belly Fat Burner

Hvordan virker Waist Trainer & Belly Fat XS Burner Kombipakke?

Midjetreneren

Vår midjetrener er veldig lett og enkel å bruke. Du tar ganske enkelt ditt korsett, for en slankere midje, og fester det rundt magen slik at den øvre delen er plassert rett under bysten. Forbrenningsaktiviteten med midjetreneren er spesielt effektiv under trening. For å oppnå de beste permanente resultatene med korsettet som gir deg en smalere midje og en flat mage, så anbefaler vi at du bruker vår midjetrener i minst 3 måneder, i 3 til 6 timer hver dag.

Belly XS Fat Burner

Ta 2 kapsler med Belly XS Fat Burner daglig. Ta en kapsel om morgenen og en kapsel om kvelden, før måltider, på fastende mage. Siden det kun er naturlige ingredienser, så finnes det ingen registrerte bivirkninger ved bruk av Belly Fat Burner. Vi anbefaler at du alltid sjekker hvilke ingredienser som finnes i produktet, før du begynner med denne som ett ledd i din prosess med å oppnå en flatere mage og et naturlig vekttap.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (90.67% basert på 15 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Å jeg som trodde at slike ting kun funkerte på kjendiser! Gode for seg selv men super som kombinasjon!
 • * 5 av 4. Gikk ned 4cm rundt midjen men leveringstiden tok lenger tid en ønsket.
 • * Dette vil jeg anbefale på det sterkeste. Liker at jeg kan ha på beltet under klærene uten at det syntes. Perfekt ettersom jeg sitter på kontoret 8 timer om dagen. Med Belly Fat Burner for jeg en "Two In One" effekten. Bruker ett belte til treningen i helga og den andre på det daglige.
 • * Kobinert er disse produktene helt perfekte. Waistrainer strammer mens tablettene forbrenner fettet rundt midjen. Klar for sommeren!
 • * Har gått ned 5 cm fra midjen. Kjempe fornøyd. Litt treig levering men ellers value for money :) !
 • * Dette kosttilskuddet fungerte utmerket for meg. Beltet hjalp meg stramme løshuden rundt midjen under 2 uker.
 • * Anbefales! Bra kundeservice.
 • * Strammer midjen og forbrenner fettet. Med riktig forbruk vil man se resultater. Bestillte feil antall, kundeservice var top under prosessen.
 • * Meget fornøyd med begge produktene sammen. Smalere midje og galant postur med det samme. Fin og diskre under kjolen også.
 • * Kjempeglad for at jeg kjøpte denne kombipakken. Strammer rundt livet samt forbrenner fett. Med bonus, har posturen min har forbedret seg! 5/5 !
 • * Sammen ga Waist Traineren og tablettene en super start på dietten min! Levering tok lenger tid en forventet men var verdt ventetiden!
 • * Lett å bruke under trening og i vaskemaskinen rett etter. Fat Burner mener jeg er den perfekte partneren til Waist Trainer beltet. Ble også den perfekte gaven til venninnen min :) !
 • * Anbefalte dette til mine venninner som sliter med det samme problemet som meg. Sta magefett og lav fet forbrenning.
 • * Litt skeptisk først men etter cirka 12 dager begynner jeg å se resultater rundt mindjen min allerede. Levering i god tid.
 • * Anbefales! Var litt skeptisk på begynnelsen men kjempeglad jeg lyttet til..... Magefølelsen:)
* Resultatene vil variere fra person til person