Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Silk'n Silhouette | Cellulittbehandling

Av Silk'n

1,799.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

La vår Silhouette forvandle din! Med en Silk’n Silhouette cellulitt behandling kan du fjerne cellulitter og samtidig stramme opp hud. Får definert og glatt, cellulitt-fri hud med vår skånsomme og brukervennlige laserbehandling!

 • Tar i bruk revolusjonerende HT-teknologi
 • Styrker alle hudlagene
 • Gir økt definisjon på huden
 • Bidrar til en sterkere og mer elastisk hud
 • Egnet til målrettet behandling av problemområder som rumpe, armer, mage og lår
 • Trygt og effektivt – med to års garanti
 • Se resultater raskt!

Silk’n Silhouette cellulitt behandling tar i bruk den revolusjonerende HT-teknologien for å være din aller beste støttespiller i kampen mot cellulittene. Med HT-teknologi kan Silk’n Silhouette cellulitt behandling kombinere tre unike energikilder for å behandle problemområdene dine og fjerne cellulitter med laser på en mest mulig effektiv måte. Les Mer

* Resultater kan variere fra person til person

Hvordan fungerer Silk’n Silhouette cellulitt behandling?

Silk’n Silhouette cellulitt behandling er ditt viktigste redskap i kampen mot cellulitter. Som en ekstra bonus vil Silk’n Silhouette også kunne stramme opp hud. Med sin bruk av LED-stråler er det ikke rart at Silk’n Silhouette er markedslederen innenfor cellulittbehandling for hjemmebruk. Med regelmessig bruk kan du få den glatte og stramme huden din tilbake – uten å måtte bruke unødvendig mange penger på skjønnhetsklinikken!

Med Silk’n Silhouette kan du fjerne cellulitter med laser. Du kan velge mellom tre behandlingsinnstillinger. Alle behandlingsinnstillingene tar i bruk den revolusjonerende HT-teknologien. Med HT-teknologi anvendes tre forskjellige energikilder – bi-polar energi, LED-lys og infrarød varme-energi – for å gi deg den aller beste behandlingen. Samtidig som du kan fjerne cellulitter med laser kan du også oppleve en hud som blir strammere, yngre og sterkere.

 • Bi-polar energi kan stramme opp hud ved å gå i dybden på hudlagene dine.
 • LED-lys bidrar til å balansere huden og kjemper mot cellulitter
 • Infrarød varme-energi forbedrer hudens struktur

Brukeranvisning

Med Silk’n Silhouette cellulitt behandling kan du velge mellom tre behandlingsinnstillinger. Velg den metoden som passer deg og dine behov best. Metodene kan også virke i kombinasjoner med hverandre. For deg som er helt nybegynner kan det være en god idé å starte med det første energinivået.

Trinn-for-trinn behandling

 • Før behandling: pass på at området du ønsker å behandle er rent og tørt
 • Påfør et tynt lag med medfølgende krem på det ønskete området
 • Velg behandlingsinnstilling
 • Beveg Silk’n Silhouette sakte over huden for å fjerne cellulitter med laser

Den ideelle behandlingstiden er to ganger i uken i ti uker. Da får du mest mulig ut av en Silk’n Silhouette cellulitt behandling og du vil oppleve en strammere og mer definert hud. Deretter gjelder det å opprettholde behandlingene hver andre uke.

Trygt og effektivt

Silk’n Silhouette cellulitt behandling har blitt anbefalt av dermatologer som et trygt og effektivt hjelpemiddel for deg som ønsker å fjerne cellulitter. En unik sikkerhetsmekanisme er på plass i apparatet for å beskytte huden din. Med varmesensorer kan Silk’n Silhouette nemlig måle temperaturen på huden din og dermed passe på at huden aldri overopphetes. Derfor er ikke bare Silk’n Silhouette cellulitt behandling anbefalt – den er også helt trygg!

Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 1 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Enkelt å bruke og ser gode effekt
* Resultatene vil variere fra person til person