Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Silk'n Silhouette

Silkn

2,499.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Hver dag plages flere kvinner over hele verden med cellulitter på ulike deler av kroppen. Det er ikke alltid like lett å hvite hva som er den mest effektive behandlingen for slike plager.

Silk´n Silhoutte er en FDA-godkjent HT™ teknologi som er designet for å stramme huden og målrette cellulitter i ulike deler av kroppen vår.

 • Tar i bruk revolusjonerende HT-teknologi
 • Bruker LED-Lysterapi
 • Egnet til målrettet behandling av områder som rumpe, armer, mage og lår
 • Trygt og effektivt – med to års garanti

Silk’n Silhouette er designet for å fungere som en cellulitt behandling, og den tar i bruk den revolusjonerende HT-teknologien for å være din aller beste støttespiller i kampen mot cellulittene. Les Mer

Type: Enhet
Antall: 1

Hvordan fungerer Silk’n Silhouette ?

Silk’n Silhouette kan ses på som et viktigst redskap i kampen mot cellulitter. Med bruk av LED-stråler er Silk’n Silhouette er markedslederen innenfor laserbehandling

Laser behandling er sett på som en populær metode for å målrette cellulitter. På Silk´n Silhoutte finnes det 3 nye innstillinger som målretter mot cellulitter. Alle behandlingsinnstillingene tar i bruk den revolusjonerende HT-teknologien. Med HT-teknologi anvendes tre forskjellige energikilder – bi-polar energi, LED-lys og infrarød varme-energi. Disse tre energikildene er ment for å promotere kollagen produksjon og blodsirkulasjon på målrettet områder.

 • Bi-polar energi er kjent for å kunne stramme opp hud ved å gå i dybden på hudlagene dine.
 • LED-lys skal kunne bidra til å balansere huden og cellulitter
 • Infrarød varme-energi er ment for å forbedrer hudens struktur

Brukeranvisning

Med Silk’n Silhouette kan du velge mellom tre behandlingsinnstillinger som nevnt ovenfor. Velg den metoden som passer deg og dine behov best. Metodene kan også virke i kombinasjoner med hverandre. For deg som er helt nybegynner kan det være en god idé å starte med det første energinivået.

Trinn-for-trinn bruksmetode

 • Før behandling: pass på at området du ønsker å behandle er rent og tørt
 • Påfør et tynt lag med medfølgende krem på det ønsket området
 • Velg behandlingsinnstillingen du ønsker å starte med
 • Beveg Silk’n Silhouette sakte over huden for å målrette områder med cellulitter

Den ideelle behandlingstiden er to ganger i uken i ti uker. Da får du mest mulig ut av en Silk’n Silhouette. Deretter gjelder det å opprettholde behandlingene hver andre uke.

Trygt og effektivt

Silk’n Silhouette er bygget for å være en trygg og sikker enhet. Flere dermatologer anbefalt dette som et trygt og enkel middel. En unik sikkerhetsmekanisme er på plass i apparatet for å beskytte huden din. Med varmesensorer kan Silk’n Silhouette nemlig måle temperaturen på huden din og dermed passe på at huden aldri overopphetes. Derfor er ikke bare Silk’n Silhouette anbefalt og helt trygt!

Kundevurdering
Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 1 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Enkelt å bruke og ser gode effekt
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev