Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Da er det snart tid for den sesongen av året der folk flest mutrer ordenen «New year, new me». På godt norsk vil dette si, tid for slanker´n! Etter 11 måneder med en «jo-jo» dietter gjør vi det som vi alltid lover oss selv når året er omme, slanke oss.

Hovedgrunnen til at kiloene former seg til bilringer kan være valg av usunne matvarer. Realiteten er at lysten på et godt måltid er noe som vi som mennesker aldri blir lei av, men er det en måte å spise hva du vil på, samt brenne kalorier?

Gode nyheter! Mat er ikke fienden. Og naturen er fullspekket av gode «mat venner». Denne maten forbrenner fett!

Spis dette for å gi forbrenningen en tjuvstart.

Chili

Chili pepper og Cajenne pepper inneholder et stoff som heter capsaicin. Mange studier har vist at capsaicin kan redusere appetitten og øke stoffskiftet. Av denne grunn er capsaicin en veldig populær ingrediens i kommersielle vekttap kosttilskudd.

Nøtter

Til tross for at nøtter har mye fett, er de blant annet den største vekttap vennlige matvareren som finnes. De er lave i karbohydrater, men høy i fiber, sunn fett og proteiner. Nøtter er strukturert på en måte der kaloriene i dem blir vanskelig for kroppen å absorbere. Med cirka 10-15% av kaloriene i nøtter blir få absorbert. De er itilegg svært mettende. En perfekt snack for den som ønsker å kutte ned kiloene. Totally nuts right?!

I tillegg til de tidligere nevnte fettforbrennende naturproduktene må vi ikke glemme:

Økologisk kokos olje

 • Kaffe
 • Fisk
 • Eple edikk
 • Grønn te
 • og selvfølgelig vann

Fin liste, men hvor lang tid vil det ta før jeg ser synlige resultater» tenker du sikkert nå.

Studier vises at de som velger kun sunnere måltider og regelmessige treningsøkter, ser resultater lenger i tid enn de som bruker naturlige slankepiller med riktig kosthold. Det positive med naturlige slankepiller er at de, vell... er naturlige. Men også at de inneholder ingredienser som gir deg en tjuvstart til ditt ønsket vekttap mål.

Fakta om naturlige slankepillen piller:

 • De inneholder naturlige ingredienser tidligere nevnt, i en pille
 • Øker forbrenningen grunnet Mg dose som finnes i hver pille. Dette kan gi deg en raskere start på dietten
 • Blokkerer fett og fett dannelsen

Et eksmepel på en god naturlig slankepillen pille er Fat Binder slankepiller.

Denne naturlige slankepillen er laget for dem som ønsker å gå brenne fett raskt men naturlig. Fullspekket med naturlige sertifisert ingredienser kan nettopp denne slankepillen hjelpe mot gunstig fettforbrenning. Tommel opp fra den kjente amerikanske legen Dr. OZ, er denne slankepillen et produkt verdt å teste.

Hos Weightworld finner du andre naturlige også naturlige fettforbrenning piller som også kan hjelpe deg brenne fett raskere.

Tips:

 • Bruk slankepiller kombinert med en økologisk basert diett
 • Drikk 8 glass vann om dagen
 • Kombiner styrketrening og kondisjonstrening minst 3 ganger i uken
 • Sørg for at nettene blir kortere

Disse stegene i sammenheng med en slankepille kan øke vekttapet ditt i godt tid til nyåret. Neste gang du er ute å handler bør du sørge for ha disse naturlige slankepillene i handlekurven.

Ready for a new you?