Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Slankepiller: naturlig geni?

Det kan være vanskelig å gå ned i vekt, og noen ganger er det bare den siste hjelpende hånd som skal til. Slanketabletter som faktisk fungerer kan for mange være den avgjørende faktoren for å oppnå slankesuksess! Mange prøver ut forskjellige slanketabletter med ingredienser fra for eksempel ulike urter. Ofte passer disse mer inn i kategorien kosttilskudd enn tabletter med slankende egenskaper.

Hvorfor skal jeg bruke slanketilskudd?

Det kan være flere gode grunner til å bruke slanketabletter som et hjelpemiddel for å gå ned i vekt. For noen kan det føles overveldende å måtte vende på kostholdet og daglige rutiner for å gå mye ned i vekt. Derfor kan slankepiller for vekttap være en god ide for noen. Den kan gi deg den ekstra dytten som du kanskje trenger for å komme over kneika. Dessverre er det ikke alle som får de samme resultatene som Facebook og Instagram modellene etter 6 ukers intensiv trening og diett. Realiteten er at hvis du ikke driver med trening over måneder og år vil kroppen din ikke være på samme nivå som de modellene du kanskje beundrer.

Hvordan kan vi vinne kampen mot overvekt? Appetitt og matlyst er en faktor i dette. Når du er på diett, er det gjerne slik at du kutter ned på kaloriinntaket og inntar mindre mat. Et vanlig problem med dette er det å spise mindre enn du er vant til og kanskje har lyst til, kan gjøre at du til slutt sprekker og ender opp med å spise like mye eller mer enn du enn du normalt ville gjort. Det er også psykologiske aspekter ved dette, og det er mange potensielle måter å komme inn i en ond sirkel på. Derfor kan en hjelpende hånd (eller i dette tilfellet tablett) være en ide.

3 gode grunner til å bruke vektreduserende tabletter i tillegg til et variert kosthold er at de kan:

  • Hindre at karbohydrater lagres som fett
  • Redusere appetitten
  • Stimulere forbrenningen

Hvordan fungerer appetittdempende midler?

Appetittdempende stoffer finnes i en rekke varianter, og endel medisiner har godt dokumentert appetittdempende virkning. Disse fører også med seg en rekke bivirkninger, slik at de generelt ikke vil anbefales med mindre dette er i tett samarbeid med lege. På den annen side finnes det også mildere appetittdempende midler som kommer i form av naturlige ekstrakter fra blant annet Garcinia Cambogia, som er en asiatisk frukt. Det antas at denne fungerer ved at det aktive stoffet hydroksysitronsyre (HCA) fremmer prosesser hvor hjernen signaliseres om at magen er full.

Litt om klassifisering av overvekt

Vanligvis klassifiseres overvekt ved hjelp at av BMI (Body Mass Index, eller kroppsmasseindeks på norsk). BMI beregnes ved hjelp av høyde og vekt, og gir en indikasjon på forholdet mellom disse. Basert på dette tallet kategoriseres mennesker som undervektig, idealvektig eller overvektig. Har du en BMI på over 25, er du klassifisert som overvektig, og fra 30 og oppover defineres ulike grader av fedme. For å regne ut BMI, bruker du følgende regnestykke:

1. Mål høyden din i centimeter, og gang tallet med seg selv.

2. Mål vekten din i kilo.

3. Del vekten din på det første tallet, og det resultatet du får er din BMI.

BMI er selvsagt bare et veiledende tall, og mye muskelmasse kan gi deg en høy kroppsmasseindeks selv om du er i god form og ikke er overvektig. Uansett kan kroppsmasseindeksen gi deg en god indikasjon på i hvilken grad det kan være lurt å vurdere å forsøke å gå ned i vekt.

Regn ut din BMI!

cm
kg

Vekttap oppnås ikke med vektreduserende tabletter alene

Vekttap med hjelpemidler gjøres best når dette er som et supplement til en endring i livsstil. Dette vil si et fornuftig kosthold sammen med en god treningsrutine. Når det gjelder kosthold er det viktigere å spise riktig enn å spise mindre. Å ha et godt kosthold behøver ikke være komplisert, og man kan tillate seg noen godsaker i moderate mengder. Generelt sett bør man forsøke å velge matvarer etter hvilket næringsinnhold de har, og å variere. Eksempler på næringsrik mat er grove kornsorter, erter, linser, bønner og mye frukt og grønnsaker. I tillegg er det godt for kroppen å spise hvitt kjøtt og fet fisk. Meieriprodukter gir mye næring, men her kan det være lurt å velge lettere varianter når dette lar seg gjøre. Forsøk å unngå mat med tomme kalorier. Dette betyr mat med et høyt kaloriinnhold men som gir lite næring, som hurtigmat, hvitt brød, hvit ris og produkter som inneholder mye sukker. Forsøk å unngå sukkerholdige drikkevarer, og til og med light-brus, da den har vist seg å bidra til vektøkning. Rent vann er alltid best, eller trenger man litt smak i vannet kan noen dråper frisk lime eller sitron være en løsning.

Hvor får jeg kjøpt tabletter for vektreduksjon?

Det finnes mange type slankepiller ute på markedet som hjelper deg å gå ned i vekt for å forbrenne kalorier. Men hvis du vil prøve en slankepille som kan hjelpe deg med vekttap og redusere appetitten, kan du for eksempel lese om Resveratrol piller.

Denne og en rekke andre vektreduksjonsprodukter inneholder naturlige ingredienser som kan hjelpe deg med å gå ned i vekt raskere enn det du ville gjort kun med et sunt og variert kosthold og riktig treningsregime.

Registrer
For Nyhetsbrev