Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Det kan være vanskelig å gå ned i vekt, og noen ganger er det bare den siste hjelpende hånd som skal til. Slankepiller som fungerer kan for mange være den avgjørende faktoren for slanke suksessen!

Mange prøver ut forskjellige slankepiller med ingredienser fra varierende av urter for å gå ned i vekt, men ofte er disse urtemedisiner rett og slett fokusert på kosttilskudd.

Hvorfor skal jeg bruke slankepiller?

Det kan være flere gode grunner til å bruke slankepiller som et hjelpemiddel til å gå ned i vekt. For noen kan det føles overveldende å måtte endre kosthold og daglig rutiner for å gå mye ned i vekt. Derfor er slankepiller for vekttap en god ide. Den kan gi deg en ekstra push som du til syvende å sist mest sannsynlig trenger.

Dessverre er det ikke alle som får de samme resultatene som Facebook og Instagram modellene etter 6 ukers intensiv trening og diett. Realiteten er at hvis du ikke gjør de idrettslige aktivitetene utover flere år, vil kondisjonen din ikke være på samme nivå som de modellene du beundrer.

Hvordan klarer vi å vinne slankekrigen? Problemet ligger blant annet hos appetitten våres. Når du er på en diett, bør du spise mindre mat, problem faktoren med dette er at nå som du er innstilt på å spise mindre, vil du da føle deg mer sulten. Jo mer man er oppmerksom på "The Elephant In The Room" , desto stiger paranoia av vekt, fett og alt som henger med den slitsomme prosessen rundt slanking.

Derfor er en hjelpene hånd (i dette tilfelle pille), en god ide.

3 gode grunner til å bruke slankepiller:

  • Øke vekttap
  • Redusere appetitten
  • Øke kondisjonen

Hvordan fungerer appetitt svekkende slankepiller?

Appetitt svekkende piller hjelper deg å brenne vekten ved å manipulere hormonene som styrer sult og metthetsfølelse. Du vet, den lille sultene stemmen i hodet som sier: kom igjen´a! Du klarer en cheesburger til!" Når du bruker appetitt svekkende piller vil du ikke føle deg sulten. Da vil du naturligvis innta færre kalorier og gå ned i vekt. Bruk av slankepiller er anbefalt gjerne å gå hånd i hånd med endringer i kosthold og daglige aktiviteter.

Er jeg den rette kandidaten for slankepille bølgen?

Vanligvis klassifiseres overvekt av BMI (Body Mass Index). BMI beregnes ved hjelp av høyde og vekt. Har du en BMI over 25, er du klassifisert som overvektig. Om din BMI er over 27, bør du vurdere å starte et vekttap. Har du en BMI på 29 eller høyere, er du selvsagt egnet for slankepiller.

Hmm, høres interessant ut, hvor får jeg kjøpt slankepiller?

Det finnes mange type slankepiller ute på markedet som hjelper deg å gå ned i vekt for å forbrenne kalorier. Men hvis du vil prøve en slankepille som kan hjelpe deg med vekttap, kondisjonen og redusere appetitten, kan du lese om Resveratrol piller

Denne og en rekke andre slankepiller , inneholder naturlige ingredienser som kan hjelpe deg gå ned i vekt raskere enn det du gjorde før du leste denne artikkelen.