Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Raspberry Ketone Pure + Ortte Detox 28 Days + Fucus+ Patches For effektiv slanking

780.00Kr

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Denne effektive pakken kombinerer noen av våre beste slankemidler, slik at du kan sette i gang med en optimal slankekur med sunne produkter, satt sammen av naturlige ingredienser. Bruk disse sammen eller hver for seg, som et tillegg til et bra treningsregime og et variert og sunt kosthold, og oppnå dine slankemål på enda kortere tid. Pakken inneholder Örtte Natural™ Skinny Tea, Raspberry Ketone Pure og Fucus Slimming Patch (slankeplaster). Disse bidrar til slanking på ulike måter, og sammen utgjør de en power-pakke for å gå ned i vekt.

  • Øker forbrenningen
  • Reduser appetitten og søtsuget
  • Hjelper deg å bruke opp fettlagrene
  • Tilfører kroppen vitaminer og antioksidanter
  • Inneholder kun naturlige ingredienser
  • En effektiv kombinasjonsløsning
  • Spar 10% på å kjøpe hele pakken

Dette er en eksklusiv pakke som kombinerer det beste ved flere produkter, til å hjelpe deg med å få ned fettprosenten og i tillegg få bort fettet rundt mage og midje, som gjerne er det vanskeligste å få bort. Sammensetningen av både en smakfull te, søt bringebærekstrakt og en patch med sunne, naturlige næringsstoffer vil bistå deg i slankeprosessen slik at du kommer dit du vil, enda raskere.

Les Mer

Hvorfor velge denne pakken?

Hvis målet ditt er å gå ned i vekt på en sikker og effektiv måte, kan denne kombinasjonspakken hjelpe deg med å oppnå dette på kortere tid. Vi har laget pakken med tanke på deg som er opptatt av sunnhet, og vil samtidig gjerne vil nå dine mål på kortest mulig tid. Ekstrem slanking og usunne produkter eller sterke legemidler kan ha negative virkninger for kroppen din, og er ikke å anbefale med mindre du ikke har noen alternativer. Denne sammensetningen gir deg et slikt alternativ, som er mild og sunn, samtidig som du tilfører kroppen næringsstoffer som er optimale for å oppnå den slanke og fine kroppen du ønsker deg.

Hva inneholder pakken?

Örtte Natural™ Detox Tea Denne teen er en detoxkur i sin egen rett, som består av to tetyper, som henholdsvis drikkes morgen og kveld, og benyttes som en 28-dagers kur. De to typene i pakken inneholder blant annet grønn te, gojibær, lotusblader og peppermynteblad, i tillegg til flere sunne tetyper. De ulike ingrediensene gir en søt og spesiell smak som forfrisker, og er en kilde for næringsstoffer og antioksidanter. Alle de sunne ingrediensene er samlet i sommermånedene, slik at de inneholder mest mulig av de gode næringsstoffene som gjør at teen både smaker godt og fungerer optimalt.
Raspberry Ketone Pure Dette kosttilskuddet er rikt på vitaminer og antioksidanter, og inneholder ketoner, som er et stoff som har vekt stor interesse som et slankemiddel. Ketoner har vist seg å fungere på en lignende måte som andre stoffer som capsaicin og synefrin, som begge virker ved å frigjøre energi som er lagret i kroppen som fettsyrer, og benyttes i slankeprodukter. Disse har noen ulemper som at de ikke er så gode mot magen, mens bringebærketoner har en lignende virkning og gir samtidig ingen bivirkninger. Ketoner finnes i bringebær, men for å få i seg nok til å kunne oppnå en slankeeffekt, ville man måtte spise flere never med bringebær.
Fucus Slimming Patch Dette produktet er satt sammen av flere sunne og viktige næringsstoffer, som sammen hjelper deg med å øke forbrenningen. Den inneholder fucus vesiculosus (fucus) ekstrakt, acaibærekstrakt og grønn te. Fucus er hovedingrediensen, og er kjent for sin evne til å redusere appetitten betraktelig, slik at du spiser mindre og dermed lagrer mindre fett. I tillegg øker den forbrenningen og er et godt tilskudd til et balansert og sunt kosthold.

Hvordan bruker jeg pakken?

Produktene er enkle å gjøre til en del av din daglige rutine, og vil ikke kreve så mye tid eller innsats for å gjøre dette. Slanke-teen kan for eksempel erstatte morgenkaffen, og gir en en fin, varm kveldsdrikk. Ta bringebærkapslene sammen med tre måltider (gjerne sammen med teen), en gang om morgenen, en gang på dagen, og til slutt en gang om kvelden. Denne pakken gir deg en effektiv metode for slanking, hvor vi har kombinert de de beste slankeproduktene for å gi deg det beste av det beste. Oppnå maksimal virkning ved å ta dem som tilskudd til et sunt og variert kosthold, som i tillegg til å bestå av gode matsorter, også utelater matvarer og snacks som inneholder mye sukker eller enkle karbohydrater.


Kundevurdering
Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 1 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

  • * Da jeg så denne pakken måtte jeg bare bestille med en gang. Den inneholder produkter som er enkelt å kombinere. Teen har jeg brukt før, den er god og oppfriskende. Denne pakken inneholder 3 kjente produkter til lavere pris. Jeg har kun brukt pakken i par dager nå og er fornøyd. Skal forsette å bruke den!
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev