Natural™ Skinny combo

Skinny te med te-flaske
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

WeightWorld Natural™ Tea Infuser Bottle + Skinny Tea er en praktisk pakke for deg som ønsker å ha din Skinny Tea tilgjengelig overalt, og som elsker detaljer og stilfulle design. WeightWorld Natural™ Tea Infuser Bottle er en stilfull og eksklusiv termokanne i glass, som leveres med et filter. Flasken er designet til friske teer og passer utmerket til bruk for Örtte Natural™ Skinny te. Slanketeen varer i 28 dager og bidrar til en effektiv slanking. Skinny Tea består av en sterk kombinasjon av naturlige ingredienser som er nøye utvalgt for å hjelpe deg best mulig når du skal gå ned i vekt. Her er noen av de mange gevinstene med pakken med WeightWorld Natural™ Tea Infuser Bottle + Skinny Tea:

 • Spar opptil 15% på pakken
 • Pakken inkl. termoflaske og morning- og kveldste
 • En eksklusiv termokanne i glass med dobbel filtrering
 • Kan brukes til både kalde og varme drikker
 • Maksimal mengde: 330 ml
 • Skrulokk av babmbus
 • Tåler oppvaskmaskin
 • Skinny Tea øker din fettforbrenning
 • Fremmer kroppens stoffskifte
 • Reduserer appetitten
 • Gir økt konsentrasjon og utholdenhet
 • Gir energi om morgenen og er utrensende om kvelden
 • 100 % naturlige ingredienser
 • Bidrar til en effektiv slanking

I pakken med WeightWorld Natural™ Tea Infuser Bottle + Skinny Tea finner du Skinny Tea, som består av naturlige ingredienser som er håndplukket for å gi deg den høyeste kvaliteten. Den bidrar til et effektivt vekttap og en fantastisk smak. Den 28-dagers detoxkuren vil fornye deg og kroppen din. WeightWorld Natural™ te-flaske kan du ta med deg overalt, slik at du alltid har din Skinny Tea tilgjengelig. Flasken vil holde din Skinny Tea frisk og varm over lang tid. I tillegg så er flasken så stilig, at du automatisk vil huske på å drikke oftere og mer. Settet med WeightWorld Natural™ Tea Infuser Bottle + Skinny Tea vil gi deg det lille puffet bak som du trenger for å komme i gang med en sunnere livsstil.

Hva får jeg i dette settet med Infuser Bottle + Skinny Tea?

Dette settet passer perfekt for deg som ønsker en effektiv slanking. Tekuren varer i 28 dager, og den inneholder effektive ingredienser som er svært effektive når en vil gå ned i vekt. Teen vil gi deg økt energi, et høyere stoffskifte, nedsatt appetitt og et redusert søtsug. I tillegg vil den øke din fettforbrenning.

Infuser Bottle + Skinny Tea er også en perfekt gave til noen du er glad i, og som er opptatt av rene produkter av høy kvalitet. Skinny Tea ingrediensene er håndplukket på sensommeren, når de er på sitt mest næringsrike.

WeightWorld Natural™ står bak både Infuser Bottle + Skinny Tea, og har designet denne lekre flasken som også vil bidra til at du drikker mer. Vi trenger minimum 2 liter vann hver dag, og med denne flasken i vesken vil du alltid ha ditt vann tilgjengelig. Den leveres med et filter, slik at du enkelt kan tilberede din Skinny Tea i den når det er tid for det. Den er ideell for deg som er i ferd med å legge om til en sunnere livsstil. Med Infuser Bottle + Skinny Tea vil du oppleve hvor hurtig effektene kan inntreffe, og hvor enkelt det kan være å få i seg nok væske.

Fordelene ved settet WeightWorld Natural™ Tea Infuser Bottle + Skinny Tea

Örtte Natural™ Skinny Tea

Den virker naturlig appetittnedsettende, og øker opptaket av viktige næringsstoffer.

Den øker den mentale konsentrasjonen og din fysiske energi, og gir deg mer overskudd.

Den bidrar til et høyere stoffskifte, og øker din naturlige fettforbrenning.

WeightWorld Natural™ Teflaske

Ved å drikke mer vann, så øker kroppens produksjon av kollagen. Den har egenskaper som motvirker aldring og etterlater din hud bløt og glatt.

Med denne teflasken blir det morsomt å holde deg hydrert slik at du har både overskudd og energi. Det er kun fantasien som setter grenser for hvilke ureter og safter du kan blande i din nye teflaske.

Nyt alle dine favoritter, overalt, med WeightWorld Natural™ Tea Infuser Bottle + Skinny Tea settet!

Så enkelt er det å bruke WeightWorld Tea Infuser Bottle + Skinny Tea

Legg din Skinny Tea tepose i filteret i flasken, og fyll på med varmt vann. La teen trekke i fem minutter. Drikk morgenteen hver morgen, og kveldsteen annen hver aften. Følg opp med et sunt og variert kosthold og regelmessig mosjon. Kombinert vil dette hjelpe deg til å nå dine mål for en effektiv slanking raskt. Når du skal bruke din teflaske til andre favoritter, så fyller du ganske enkelt filteret halvfullt med teblader, fyller på med varmt vann og lar det hele trekke i noen minutter.

Det har aldri ført vært verken enklere eller morsommere å få i seg rikelig med vitaminer, mineraler og antioksidanter. WeightWorld Natural™ Tea Infuser Bottle + Skinny Tea gir deg den kickstarten du trenger for en sunnere livsstil og en effektiv slanking når du skal ned i vekt.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Skriv den første anmeldelsen!

Skriv en anmeldelse
* Resultatene vil variere fra person til person