Skinny Fiber Extreme

120 Kapsler | Med glucomannan, bringebær ekstrakt og acai
349.00Kr

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Registrert Medisinsk Enhet

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Skinny Fiber Extremeer et effektiv kosttilskudd i marked som inneholder Glucomannan, Raspberry ekstrakt & Acai. Hver ingrediens har blitt spesielt utvalgt for sin gode effekt på din kropp. Er du diett og trenger noe støtte til å oppnå dine mål, prøv Skinny Fiber Extreme som er blitt designet for å kontrollere appetitt og fettopptak.

  • Kjent for å kontrollere og forebygge lagring av fett i kroppen din
  • Inneholder viktige superfood som Acai, Glucomannan og Raspberry ekstrakt
  • Glucomannan er kjent for å kontrollere appetitt og sult
  • Laget av naturlige ingredienser
  • Glutenfri
  • 120 enkelt å svelge kapsler

Skinny Fiber Extreme er en naturlig og effektiv tilskudd som består av aktive planteingredienser for de som trenger en ekstra støtte under diett og vekthåndtering.

Les Mer
Type: Kapsel
Antall: 120
Anbefalt Dosering: 2 kapsler per dag

Skinny Fiber Extreme kosttilskudd

Når du starter med Skinny Fiber Extreme, er det viktig at du tar det sammen med et balansert kosthold og trening. Skinny Fiber Extreme og dens unike og naturlige ingredienser er kjent for å bidra til å kontrollere ditt daglige kaloriinntak ved å balansere ditt appetitt. Denne kraftige formelen er designet og satt sammen av energigivende ingredienser som kan støtte vekthåndtering.

Glucomannan og de andre ingrediensene er kjent for å støtte og kontroller sult og gi den mer energi, slik at du kan få mest mulig ut av kostholdet og treningsøkten dine. Skinny Fiber Extreme er derfor populær kosttilskudd som er kjent for å være god støtte dersom du inkluderer det i ditt diett

Hvordan tar jeg Skinny Fiber Extreme?

Vi anbefaler deg til å ta 2 Skinny Fiber Extreme kapsler hver dag. Disse bør du ta sammen med dine to hovedmåltider.

Ingrediensene i Skinny Fiber Extreme

Caralluma Fimbriata
Caralluma Fimbriata
Caralluma Fimbriata er en kaktusplante som vokser i Nord-Afrika, Midtøsten og India. I India har den i århundre blitt brukt som et naturlig appetittnedsettende supplement. Blant annet ble den brukt av indiske jegere som ofte måtte gå dager uten mat. I dag er denne kaktusplanten kjent for å kontrollere både appetitt og fettinntak.
Glucomannan
Glucomannan
Glucomannan er et naturlig og vannoppløselig kostfiber som kommer fra konjakroten. Dette kostfiberet virker ved at det svulmer opp ved kontakt med vann nede i magen. Dermed kjent for å virke appetittnedsettende, og tilfører dessuten mye viktig og blodsukkerregulerende fiber til kroppen din.
Koffein
Koffein
Koffein finner man i kaffebønner, teblader og sjokolade. Koffein er en svært vanlig ingrediens i vekthåndterende midler fordi det virker fettforbrennende. Dessuten er koffein kjent for å kontrollere kroppens stoffskifte.
Açaibær
Açaibær
Açaibær er ikke bare en viktig del av en effektiv slankekur, de inneholder også mange andre fordeler. De er rike på antioksidanter og vitaminer og har en god effekt på fordøyelsen. Antioksidantene du finner i açaibær er kjent for å forebygge celleregenerering og aldring.
Cha de Bugre
Cha de Bugre
Cha de Bugre er et lite tre som vokser i regnskogen. De små, røde fruktene dette treet bærer er kjent for sine fettforbrennende kvaliteter. I Cha de Bugre finner du både koffein og kalium, begge stoffer er kjent som vekthåndtering middel