Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Skinny Fibre Extreme | Effektiv slankekur

249.00Kr

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Registrert Medisinsk Enhet

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Skinny Fiber Extreme er rett og slett en av de mest effektive slankekurene på markedet. Hver ingrediens har blitt spesielt utvalgt for sin gode effekt. Da kan du være sikker på at Skinny Fiber Extreme er slankepiller som arbeider sammen med kroppen din for å hjelpe deg å øke ditt vekttap.

Her er kun noen av grunnene til at Skinny Fiber Extreme er en effektiv slankekur:

  • Skinny Fiber Extreme kan gi deg en god metthetsfølelse. Da unngår du unødig overspising
  • Hjelper til med å forebygge lagring av fett i kroppen din
  • Kan øke fettforbrenningen din
  • Renser og detoxer kroppen din
  • Inneholder naturlige vekttapsingredienser som açaibær, kostfiberet glucomannan og koffein

I 2015 ble Skinny Fiber Extreme kåret til “Årets Favorittslankekur”

Skinny Fiber Extreme er en naturlig og effektiv slankekur som består av aktive planteingredienser. Dette naturlige supplementet kan hjelpe deg godt på vei mot din ønskete vekt.

Les Mer
Anbefalt Dosering: 2 kapsler om dagen
Antall: 120

Kan jeg gå ned i vekt med Skinny Fiber Extreme?

Når du begynner med Skinny Fiber Extreme vil du sannsynligvis føle deg mindre sulten. Da vil du både spise mindre og dessuten få mindre lyst på fett- og sukkerrike matvarer.

Å overspise er i stor grad en vanesak. Skinny Fiber Extreme er en effektiv slankekur som kan hjelpe deg med å bli kvitt denne uvanen. Dette er altså slankepiller som kan hjelpe deg med å oppnå en sunnere livsstil selv etter du er ferdig med å bruke dem.

Når og hvordan bør jeg ta Skinny Fiber Extreme?

For en effektiv slankekur råder vi deg til å ta to Skinny Fiber Extreme slankepiller hver dag. Disse bør du ta sammen med dine to hovedmåltider.

Ingrediensene i Skinny Fiber Extreme

Caralluma Fimbriata
Caralluma Fimbriata
Caralluma Fimbriata er en kaktusplante som vokser i Nord-Afrika, Midtøsten og India. I India har den i århundre blitt brukt som et naturlig appetittnedsettende supplement. Blant annet ble den brukt av indiske jegere som ofte måtte gå dager uten mat. I dag vet vi at denne kaktusplanten virker appetittnedsettende og kan redusere fettinntak. Med andre ord: en perfekt og effektiv slankekur.
Glucomannan
Glucomannan
Glucomannan er et naturlig og vannoppløselig kostfiber som kommer fra konjakroten. Dette kostfiberet virker ved at det svulmer opp ved kontakt med vann nede i magen. Dermed virker det appetittnedsettende, og tilfører dessuten mye viktig og blodsukkerregulerende fiber til kroppen din.
Koffein
Koffein
Koffein finner man i kaffebønner, teblader og sjokolade. Koffein er en svært vanlig ingrediens i slankepiller fordi det virker fettforbrennende. Dessuten øker koffein kroppens stoffskifte.
Açaibær
Açaibær
Açaibær er ikke bare en viktig del av en effektiv slankekur, de inneholder også mange andre fordeler. De er rike på antioksidanter og vitaminer og har en god effekt på fordøyelsen. Antioksidantene du finner i açaibær hjelper blant annet til med å forebygge celledegenerering og aldring.
Cha de Bugre
Cha de Bugre
Cha de Bugre er et lite tre som vokser i regnskogen. De små, røde fruktene dette treet bærer er kjent for sine fettforbrennende kvaliteter. I Cha de Bugre finner du både koffein og kalium, begge stoffer som er viktige for en effektiv slankekur.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (92% basert på 5 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

  • * Ganske rask frakt og super service!
  • * Denne reddet meg til sommeren. Men jeg trener mye også, så vil anbefale at dere spiser sunt og trener samtidig for å se rask effekt
  • * Valgte denne fordi den inneholder akkurat de ingrediensene jeg var ute etter. Ble ikke skuffet
  • * Fornøyd!
* Resultatene vil variere fra person til person