Skinny Coffee - 28 days

140g Pulver | 28 Dagers Vekstyringsprogram
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

WeightWorld Skinny Coffee er en unik kaffeblanding med supermat-ingredienser. Den er designet for å utgjøre et sunt alternativ til din vanlige morgenkopp. På grunn av den unike blandingen av fantastiske naturlige komponenter, er det en av de beste slanke-kaffene som er å få med kun ti kalorier per porsjon. Ikke bare det. At ingrediens-kombinasjonen er heldig og pulverkaffen enkel i bruk, gjør vektkontroll til noe deilig, enkelt og behagelig for deg!

 • Fullstendig 28-dagers program
 • Sunn erstatning av din vanlig kaffekopp
 • Bare ti kalorier per porsjon
 • Enkle poser for enkel bruk
 • Uten senna eller avføringsmidler
 • Vegansk
 • Vegetariansk
 • Uten meieriprodukter
 • Glutenfri

Hva er skinny coffee?

WeightWorld Skinny Coffee er en sunn urtedrikk som er spesielt utviklet for å støtte vektkontroll. Denne unike kaffen er laget ved bruk av en håndplukket blanding utsøkt arabisk kaffe i kombinasjon med plantebasert supermat. Dette for å gi et alternativ av høy kvalitet til dem som ønsker å føre en sunnere livsstil. Takket være de fantastiske elementene i kaffen, er det en ideell erstatning for din vanlige morgendrikk. Det beste av alt er at det ikke krever noen ekstra innsats. Alt du trenger å gjøre er å bytte!

Hvordan virker skinny coffee?

Det fungerer ved å være et alternativ til vanlig kaffe. I stedet for å bare drikke en kopp for energitilførselens del, kan du få så mye mer. Dette er takket være supermat-ingrediensene du får i en slankekaffe som er kjent for å hjelpe med vekttap og appetittkontroll. Den gir deg dessuten vitaminer og mineraler for å bedre allmennhelsen din.

Ingrediensene i skinny coffee

Så hva er i Skinny Coffee? Ved siden av utsøkte arabiske kaffebønner, er hver pose full av det beste innen supermat som er kjent for sine ulike fordeler for helsen, velværet og vektkontrollen din. Tre av nøkkelkomponentene er:

Arabian Coffee Beans

Arabiske kaffebønner
Koffeininnholdet som finnes i kaffebønner er en populær morgen-favoritt. Det har ansvaret med å hjelpe oss å våkne og å booste energien vår. Ikke bare er det en nytelse å drikke den, men det er også flott for dem som ønsker å kontrollere vekten sin. Den har blitt undersøkt for kapasiteten sin til å hjelpe folk som trener, så vel som effekten den har på utholdenhets-prestasjoner.

Superfood-Chlorella

Chlorella
Chlorella blir ofte omtalt som et ‘levende fossil’. Det er ekte supermat! Den kommer fra det fjerne Øst-Asia og er faktisk en fantastisk alge. Chlorella er en rik vegansk proteinkilde som også inneholder A-, B-, C- og E-vitaminer, mineraler, aminosyrer og til og med fiber. Dette gjør den til et naturlig oppkomme av ernæring, noe som er et gunstig tilskudd til ethvert moderne kosthold.

100% Pure Matcha Powder

100% rent Matcha-pulver
Matcha-pulver har blitt hyllet i Japan som en del av en matcha-teseremonier. Det er en gammel ingrediens som dateres til hundrevis av år siden. I moderne tid har det blitt populært for sitt høye koffeininnhold, noe som gjør den ideell for en naturlig energiforbedring. Det er også berømt som en supermat-ingrediens som er kjent for sin rike smak og friske grønnfarge.

Fullstendig liste – arabisk kaffe, ekstrakt fra grønne kaffebønner, siberisk ginseng, Chlorella, 100% rent matcha-pulver, L-Karnitin.

Fordelene med Skinny Coffee

Det er mange fordeler du kan få ved å holde deg til vår diett-plan med Skinny Coffee, samt mange fordeler ved å drikke daglig. Dette kan omfatte:

 • Støtte til vektkontroll
 • Rask og enkel filterkaffe
 • Ideell sunn erstatning
 • Hindrer ikke de vanlige rutinene dine
 • Hjelper med å styre appetitten
 • Fullstendig 28-dagers program
 • Full av gunstige næringsstoffer

Hvordan tilberede Skinny Coffee

Nå som du kjenner til fordelene, hvordan bruker du skinny coffee? Bland én pose (fem gram) med 120 milliliter varmt vann i favorittkoppen din (eller en takeaway-kopp for dem som er på farten). Rør til pulveret har løst seg helt opp. Denne magre drikken er en super pulverkaffe for deg, fordi det betyr at den er enkel og rask samt at du ikke må å kaste bort tid på filtrering – du må bare vente til kjelen koker! En annen fordel vi elsker er at dette også betyr mindre oppvask, noe som er bedre for både deg og miljøet!

Vi foreslår dessuten å lage kaffen svart og uten sukker – men om du foretrekker, kan du bruke et melkealternativ og en sukkererstatning for å søte. Pass på at du ikke tilsetter for mye. Da blir det ikke være noe sunt alternativ lenger!

Når skal bruke den?

For best mulig resultat, bare drikk én kopp Skinny Coffee om morgenen, som om du tok den vanlige kaffen din. Det er best å drikke den enten i det du våkner eller til frokost, for å få energi til å starte dagen og sette kroppen i gang. Forsøk dessuten å bruke den som en 28-dagers kur; prøv å drikke den på samme tid hver dag, og hopp ikke over noen dager. Dette kaffeprogrammet er designet for én daglig kopp i 28 dager. Vi anbefaler derfor å bruke den daglig i minst 28 dager, men bruk den gjerne mer etterpå.

WeightWorld Skinny Coffee anmeldelser og resultater

Når det gjelder tilbakemeldingene på Skinny Coffee, elsker kundene våre fordelene de får med den daglige koppen sin. De nyter å bruke den hver dag. Mange spør før de kjøper den om skinny coffee virkelig fungerer, og vi vil gjerne svare ja!

Råd om bruk av Skinny Coffee

Skinny Coffee er på ingen måte et magisk mirakelprodukt. Når den brukes riktig, kan den imidlertid fungere som et fabelaktig tillegg til kondisjons- og helserutinene dine samt livsstil. For optimale resultater, spis balansert i tillegg til kaffen og tren regelmessig. Dette produktet er laget av organiske og naturlige ingredienser, og har derfor ingen kjente bivirkninger og er trygt å bruke. Vi anbefaler å sjekke ingrediensene for å se etter eventuelle personlige allergier før første bruk. Denne kaffen inneholder ikke avføringsmidler og skal ikke ha innvirkning på andre medisiner eller prevensjonsmidler. Denne slanke-kaffen er ikke egnet for personer under 18 år, gravide eller ammende mødre.


Våre Tilbud

Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(11)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK 5

100% basert på 11 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Raks levering og bra kundeservice. En som meg som drikker mye kaffe er det perfekt erstatning av vanlig kaffe for å gå ned i vekt og få mer energi. Kan sterkt anbefle

  EN Eli N. weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Helt ok, gjør hva den skal og grei på smak.

  M Magne weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Det hjelper, men du må trene og spise sunt også. Det er ingen mirakelkurer.

  T Tran weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Så bra og virkelig effektiv!

  M Mina weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Tror dette fungerer bedre enn mange andre detox-drikker. Og det er faktisk bra også.

  L Luka weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Har ikke prøvd det så lenge, men det smaker godt. Håper det fungerer

  V Victoria weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Min kollega anbefalte dette. Det fungerte godt for meg også. håper bare på å gå litt ned i vekt.

  A Azad weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Drakk dette til i fjor sommer og var superglad så jeg kjører en ny runde for i sommer også :)

  D Daniel weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Det smakte egentlig ikke som kaffe MEN jeg merket en forskjell. Anbefaler denne på det sterkeste!

  K Kristine weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

Last1 2  Neste >
* Resultatene vil variere fra person til person