Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Skinception Dermefface FX7 ™ reparerende krem mot arr

Av Skinception

379.00Kr

Se mer

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Er du lei av den konstante usikkerheten, og energien du bruker på å skjule dine arr? Skinception Dermefface FX7 er en unikt utviklet krem mot arr, som hjelper deg med å redusere dine arr på en naturlig og sikker måte. Arr og ujevnheter påvirke ikke bare ditt utseende, men også din selvtillit og velvære. Si farvel til dine usikkerheter med Skinceptions krem mot arr og føl deg finere og sterkere allerede i dag.

 • Falmer og reduserer arr og misfarging
 • Fremmer en hurtig og effektiv sårheling
 • Brukes på arr fra akne, kviser, strekkmerker, brannsår m.m.
 • Synlige resultater på under 4 uker
 • Inneholder skånsomme fruktenzymer og naturlige antioksidanter
 • Benytter det nyeste innen hudteknologi
 • Enkelt, effektivt, sunt og sikkert!

Skinception Dermefface FX hjelper med å flate ut og redusere dine ar. Denne typen arrbehandling benytter klinisk beviste ingredienser som er i stand til å synlig redusere arrdannelser. Legg huden din i trygge hender med Skinception Dermefface FX7 – og forvent en pen, jevn og skinnende hud!

Les Mer
Størrelse: 15 ml.

Hva er Skinception Dermefface FX7?

Dette arrfjerningsserumet består av en unik formel som er utviklet spesielt for å redusere arr på en sunn og effektiv måte. Skinceptions krem mot arr inneholder en en rekke fordelaktige antioksidanter og klinisk testede fuktgivende ingredienser, som jobber sammen for å gi dine arr den beste muligheten til å gro. Makeup dekker bare over dine arr - Skinception Dermefface FX kan faktisk bidra til å redusere dem på en naturlig og helende måte. Denne typen arrbehandling tar seg ikke bare av midlertidige arr, men også permanente. Dette gjør serumet til en multifunksjonell og ytterst gunstig måte å fjerne dine arr og usikkerheter på.

Hvordan virker Skinception Dermefface FX?

Skinceptions krem mot arr hjelper deg med å få arr til å gro raskere, grunnet produktets unike sammensetning. Dette skjer ved at kremen fremmer en sunn produksjon av type I og type III kollagen. Kollagen er viktig for hudens reparasjon og for sunn celleproduksjon. Skinception Dermefface FX vil gi deg bedre kontroll over 28-dagers syklusen som kroppen regenererer huden i, slik at reparasjonsprosessen fremskyndes og arr reduseres. Arrene dine vil bli mindre fremtredende i tråd med at hudcellene næres og revitaliseres.

Arrkremen består av en rekke naturlige ingredienser, deriblant botanikaler og fruktenzymer. Ingrediensene virker sammen om å eksfoliere huden.

De aktive ingredienser i denne typen krem mot arr jobber sammen med kroppens naturlige 28-dages regenerasjonsprosess, hvilket resulterer i en reduksjon av døde hudceller.

Skinception Dermefface hjelper med å redusere synlige arr både i ansiktet og på kroppen. Forvent et synligt resultat på under 4 uker!

Hvilke typer arr er produktet egnet for?

Skinception Dermefface FX er laget med tanke på at redusere en rekke forskjellige typer arr. Disse inkluderer følgende: Arr fra akne og urenheter. Arr fra vannkopper. Arr fra forbrenninger. Arr fra kirurgiske inngrep. Arr fra skader

Hvordan bruker jeg den, og når kan jeg forvente å se resultater?

Bruksanvisning

Påfør Skinceptions krem for arrbehandling en gang om morgenen og en gang om kvelden. Smør kremen forsiktig og jevnt inn i det aktuelle området, inntil den er helt absorbert.

Resultater

Du kan begynne å se resultater fra bruk av Skinception Dermefface FX etter kun 28 dager, da produktet samarbeider med hudens naturlige regenerasjonsprosess. Resultatene kan variere etter arrets størrelse.

Naturlige og trygge ingredienser

Serumet må ikke komme i kontakt med øynene. Hvis den kommer i kontakt med øynene, skyll grundig med vann. Siden Skinceptions krem mot arr kun inneholder naturlige ingredienser skal det ikke være noen negative bivirkninger som følge av å bruke den. Det anbefales at du sjekker ingrediensene før bruk, i tilfelle allergiske reaksjoner.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (90% basert på 4 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * En kjent merke så måtte bare prøve den med tillitt, så lang er fornøyd, arrene er blitt litt lysere men er forsatt der, har kun brukt i en mnd nå
 • * Bra produkt og service!
 • * Med tålmodighet kan du se synlige resultater.
 • * Brukt i nesten 2 mnd og ser litt forskjell nå. Ellers ganske bra service og rask frakt. Er glad dere selg produkter som er unike og effektive som denne
* Resultatene vil variere fra person til person