Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Skin Doctors Instant Facelift 30 ml Ansiktsløft Serum

Av Skin Doctors

Kr209.00

Se mer

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Få en effektiv ansiktsløft med dette revolusjonerende serumet fra Skin Doctors. Du kan oppnå resultater raskt – helt uten dyr eller smertefull plastikkirurgi!

  • Ansiktsløft uten kirurgi
  • Hurtigvirkende ansiktsløft
  • Reduserer forekomsten av fine linjer og rynker
  • Varer i 8 timer og tar kun 2 minutter å påføre
  • Absorberes raskt inn i huden
  • Gir deg strammere hud i ansiktet
  • Gir ny energi til huden

Skin Doctors Instant Facelift gir deg et løft på få minutter og varer i opp til 8 timer. Behandlingen gir deg effektive resultater slik at du får et ansiktsløft uten kirurgi. Den lille flasken inneholder effektive og naturlige ingredienser, som er nøye utvalgt for å kunne gi deg et ansiktsløft på kort tid!

Les Mer
Størrelse: 30 ml.

Hva er Skin Doctors Instant Facelift?

Skin Doctors Instant Facelift er en effektiv kosmetisk behandling som gir strammere hud, og toner og løfter huden i ansiktet. Dette praktiske produktet hjelper også med å redusere fine linjer og rynker samtidig som den gir huden ny energi.

Slik virker Skin Doctors Instant Facelift

Med Skin Doctors Instant Facelift får du et øyeblikkelig ansiktsløft uten kirurgi! Kremen inneholder en unik blanding av ingredienser med blant annet Argatensul, Liftensyl, og Easylliance, som er kjent for deres løftende og oppstrammende egenskaper. Formelen virker slik at den danner en naturlig og lett hinne på det ytterste hudlaget slik du i hele 8 timer får et ansiktsløft uten kirurgi, med strammere hud som er fri for fine linjer og rynker.

Derfor bør du bruke Skin Doctors Instant Facelift

Skin Doctors Instant Facelift gir deg ikke bare et ansiktsløft uten kirurgi, men den bidrar også til å bekjempe rynker og fine linjer som forårsakes av solens UV-stråler. Solens UV-stråler reduserer nemlig hudens elastisitet som gjør at man til slutt utvikler rynker. Selvfølgelig finnes det mange anti-aldringsprodukter på markedet i dag som også kan beskytte huden mot UV-stråler og andre skadelige stoffer som finnes i luften – men Skin Doctors tilbyr deg samtidig et effektivt 8 timer langt ansiktsløft!

Hvordan bruker man Skin Doctors Instant Facelift?

For at få et effektivt ansiktsløft anbefaler vi at du starter med å rengjøre huden for makeup. Ryst flasken godt før bruk. Legg et par dråper av kremen i håndflaten og masser et tynt lag utover i ansiktet med fingerspissene. Sørg for å holde ansiktsmimikken i ro mens du påfører kremen, slik at du ikke har smilehull eller hevede bekymringslinjer idet du påfører kremen.

Hvor lenge varer et ansiktsløft?

Du får et øyeblikkelig ansiktsløft uten kirurgi på grunn av den effektive formelen og ingrediensene, og det tar hele 2 minutter å sette seg. Ansiktsløftet kan deretter vare i opptil 8 timer. For de beste resultater anbefaler vi at du påfører kremen om morgenen etter at du har vasket huden din. Det er best hvis huden din er helt fri for alle typer produkter.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.
Produkt Vurdering (0% basert på 0 Reviews)
Service Vurdering (0% basert på 0 )

Vurder Produktet Klikk Her

* Resultatene vil variere fra person til person