Shirataki

200g Ris

Shirataki ris er kalorifattig med rik innhold av fiber. Sunn alternativ til vanlig ris. Shirataki ris er laget av et glukomannan konjakrot som er vannløselig fiber. Dette er kjent som en sunn måltid mot vekttap siden gulcomannan absorberer store mengder væske som fyller magen og dermed gir en langvarig metthetsfølelser. Så selv en liten mengde glucomannan kan fylle magen og gir en langvarig følelse av metthet. I tillegg bidrar glucomannan fiber til balansert kolesterolnivå og sunn fordøyelsesfunksjoner.

  • Rik på fiber og lite karbohydrater enn vanlig ris
  • Nøytral smak - absorberer krydder og smakstilsetninger lett
  • Kalorifattig alternativ til konvensjonell ris
  • Veganvennlig
  • Rask og enkel å tilberede
  • Produktet kan oppbevares i romtemperatur i ca. ett år

Glucomannan er innfødt til Asia, hvor den har vært brukt som matvare i flere år. De siste årene har populariteten til konjakc produkter også vokst i Norge og andre steder i verden. Shirataki ris er i seg selv en nøytral-smaker, men tar til seg krydder og smakstilsetninger enkelt

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Shirataki ris er kalorifattig med rik innhold av fiber. Sunn alternativ til vanlig ris. Shirataki ris er laget av et glukomannan konjakrot som er vannløselig fiber. Dette er kjent som en sunn måltid mot vekttap siden gulcomannan absorberer store mengder væske som fyller magen og dermed gir en langvarig metthetsfølelser. Så selv en liten mengde glucomannan kan fylle magen og gir en langvarig følelse av metthet. I tillegg bidrar glucomannan fiber til balansert kolesterolnivå og sunn fordøyelsesfunksjoner.

  • Rik på fiber og lite karbohydrater enn vanlig ris
  • Nøytral smak - absorberer krydder og smakstilsetninger lett
  • Kalorifattig alternativ til konvensjonell ris
  • Veganvennlig
  • Rask og enkel å tilberede
  • Produktet kan oppbevares i romtemperatur i ca. ett år

Glucomannan er innfødt til Asia, hvor den har vært brukt som matvare i flere år. De siste årene har populariteten til konjakc produkter også vokst i Norge og andre steder i verden. Shirataki ris er i seg selv en nøytral-smaker, men tar til seg krydder og smakstilsetninger enkelt

Les mer

100% naturlig og økologisk Shirataki ris

Trenger du forslag til oppskrifter som du kan bruke Shirataki ris til eller oppskrifter som du kan bruke andre produkter til? Du kan finne oppskrifter her