Retur

Retur

Her hos WeightWorld er vi stolte av å levere produkter og service av høy kvalitet. Selv om vi er sikre på at du vil like ditt nyinnkjøpte produkt, forstår vi selvsagt at man kan ombestemme seg. Det er viktig for oss at du er fornøyd med bestillingen din. Hvis du av hvilken som helst grunn vil returnere ditt kjøp, har vi gjort dette enkelt for deg. Hos oss er der ingen vanskeligheter. Du får 30 dagers gratis retur, og vår vennlige kundeservice er alltid...

Å returnere en vare hos oss er meget enkelt; start med å kontakte oss.

  • Hvis du ønsker å returnere en vare av hvilken som helst grunn, kan du returnere den til oss innen 30 dager i varens originale stand, og få pengene fullt refundert.
  • Hvis du ved mottak av produktet oppdager at innpakningen samt selve varen har blitt skadet, bør du kontakte oss snarest mulig.
  • Du vil bli kontaktet når varehuset vårt har mottatt varen, og når din refundering er gjennomført. Dette gjør vi for å holde deg informert gjennom hele prosessen.
  • Du vil bli refundert med den samme betalingsmetoden som du brukte da du gjennomførte kjøpet.

For å være sikre på at våre varehus mottar varen du returnerer, anbefaler vi at du bruker en leveringsmetode hvor du kan spore varen din fra avsenderstedet og tilbake til oss.

Vær oppmerksom på at når shapewear eller klær har blitt brukt, er det ikke refunderbart på grunn av hygieniske årsaker.

Du kan returnere alle uåpnede varer som du ikke er fornøyd med innen 30 dager etter leveringen. Send varen tilbake til oss og du vil bli refundert med den samme betalingsformen som du opprinnelig betalte med.

Vær oppmerksom på at waist trainers, slim belts og andre typer klesplagg kan av hygieniske grunner ikke returneres etter at de har blitt prøvd på.

Det er viktig at du kontakter oss så snart du oppdager feilen. Kontakt vår kundeservice med ditt ordrenummer, varenavn og hva slags defekt varen har, så sender vi en ny for å erstatte den defekte raskest mulig.

Vennligst kontakt oss hvis du tror at det mangler en vare fra din ordre. Oppgi ditt 8-sifrede ordrenummer og vi vil komme tilbake til deg raskest mulig for å sende deg den varen som måtte mangle.

Vi vil varsle deg så snart varen er tilbake ved vårt varehus. Vi holder deg også oppdatert på når din refundering er gjennomført eller når din nye vare er sendt avgårde til deg.

Alt etter hvilken kortutsteder og bank du har, vil en refundering normalt ta mellom 2-3 arbeidsdager.

Det tar alltid litt lenger tid for internasjonale pakker å ankomme England, så vennligst tillat opp til 21 arbeidsdager for pakken å nå våre varehus. Igjen anbefaler vi at du sender pakken med et selskap hvor det er mulig med sporing, slik at du hele tiden kan oppdatere deg om pakkens status.

Vår dedikerte kundeserviceavdeling er er alltid klar for å hjelpe deg med alle spørsmål du måtte ha. Bare kontakt oss eller bruk vår live chat funksjon.

Hvis du ved en feiltakelse har mottatt feile varer, kontakt oss innen 7 arbeidsdager etter din levering. For å hjelpe oss med vår undersøkelse av problemet, vil du bli bedt om å sende bilde av pakkseddelen såvel som bilde av produktet. Hvis alt er i orden, vil vi sende deg den riktige varen så raskt som mulig. Vennligst merk at du vil bli bedt om å returnere den feilsendte varen til oss. Du vil ikke bli refundert for dine fraktomkostninger.

Hvis du ikke har mottatt bestillingen din innen den forventede leveringstiden, bør du ta kontakt med oss snarest mulig. Deretter vil vi etterlyse pakken og finne ut hvor den er. Hvis vi kommer frem til at pakken har blitt borte under frakten, vil vi sende en ny pakke til deg så raskt som mulig.

Vår dedikerte kundeserviceavdeling er alltid klar til å hjelpe deg med alle spørsmål du måtte ha. Bare kontakt oss eller benytte vår live chat funksjon.