Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Resveratrol With Red Wine Extract Kapsler 250mg 60 Kapsler

maxmedix™

299.00Kr

Se mer

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Resveratrol er ansett som et av de mest effektive antioksidanten som finnes i røde druer. Antioksidanten har mange helsemessige fordeler for kroppen. Denne rødvinsekstrakten kommer i en nøye dosert mengde og utgjør en daglig dose på 500 mg. Dermed kan du få mest mulig ut av Resveratrol kosttilskudd med rødvinsekstrakt.

 • Kjent for å kontrollere kroppens opptak av fett
 • Naturlige ingredienser som støtter tarmflora
 • En høy næringsverdi som kan støtte immunforsvaret
 • Kjent for å stabiliserer blodsukkernivået og kolestrerol
 • Kan redusere nivåene av farlig kolesterol
 • Laget av naturlige ingredienser
 • Fri for gluten og laktose
 • Egnet for vegetarianere, veganere

Resveratrol med rødvinsekstrakter er kjent for å beskytte og styrke kroppens helse ved å tilføre viktige næringsstoffer. For å sikre at du bare får det beste med dette resveratrol-supplementet, har vi sørget for at det er laget med premium rødvinsekstrakt uten kunstige fyllstoffer eller bindemidler, og er laget i Storbritannia til de strengeste GMP-standardene.

Les Mer
Antall: 60
Varighet: 30 dager dager
Anbefalt Dosering: 2 kapsler per dag

HVA ER RESERVATROL?

Resveratrol kosttilskudd er en kraftig antioksidant som blant annet finnes i druer, bringebær og mørk sjokolade. Dette er en naturlig forekommende antioksidant som er kjent for å ha mange helsefordeler. Blant annet er den kjent for å kunne kontrollere virusangrep, motvirke aldringstegn ved å styrke huden, virke anti-inflammatorisk og er kjent for å støtte immunforsvaret.

Dette er en antioksidant som produseres som et naturlig forsvarsmiddel mot parasitter og virusangrep. Vanlig rødvin inneholder 8 til 10 mg rødvinsekstrakt per liter. Det er en altfor liten mengde av denne viktige antioksidanten, som skyldes den utbredte bruken av plantevernmidler. Dette kosttilskuddet med antioksidanter kommer direkte fra røde druer. De beholder den naturlige balansen og alle de aktive næringsstoffene som gir deg maksimalt med helsemessige fordeler.

I løpet av de siste årene har Resveratrol, et kraftig naturlig stoff som finnes i rødvin, økt raskt i popularitet på grunn av sin høye næringsverdi

DOSERING

For å oppnå de beste resultatene med dette kosttilskuddet så anbefaler vi at du tar 2 kapsler per dag. Ta den første kapselen like før middag og den andre til kvelden. Ikke ta begge kapslene samtidig. Det er viktig å ta kapslene med et glass vann, spise sunt og være i regelmessig fysisk aktivitet for å oppnå de beste resultatene.

HVORDAN VIRKER RESVERATROL?

Resveratrol er kjent for å kunne beskytte cellenes DNA. Det er en kraftfull antioksidant som kan bidra til å forhindre celleskader som skjer på grunn av frie radikaler. Frie radikaler er ustabile atomer forårsaket av forurensning og sollys. Dersom vi får i oss for mye av disse kan de føre til sykdom, for tidlig aldring og konsentrasjonsvansker.

Denne naturlig antioksidanten finnes naturlig i drueskall og rød druejuice. I disse bærene og druene ser det ut til å finnes en naturlig forsvarsmekanisme som er kjent for å beskytte mot invaderende sopp, infeksjoner og virus.

NATURLIGE HELSEFORDELER

Resveratrol er en viktig ingrediens som er kjent for å ha mange helsemessige fordeler. Det er kjent for å beskytte hjertet og stabilisere sirkulasjonssystemet, kontrollere kolesterolet og beskytte mot blodpropper som forårsaker hjerteinfarkt og slag. Siden resveratrol er ansett som en antioksidant, er det ofte brukt for å støtte immunforsvaret og konsentrasjonen, takket være dens næringsverdi.

INNHOLD

Et daglig inntak tilsvarer 2 tabletter

 • Resveratrol (50 %) 500 mg
 • Rødvinsekstrakt 20 mg

Resveratrol kosttilskudd inneholder ingen tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. Dette rødvinsekstraktet er egnet for veganere og vegetarianere og er fri for gluten og laktose.


Kundevurdering
Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (93.85% basert på 13 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Fornøyd med Produktet
 • * Rask frakt og bra service
 • * Helt siden jeg begynte å bruke dette jeg har følt mye bedre og sverger det har faktisk hjulpet meg til å miste litt vekt som er den beste! Også har det rødvin ekstrakt i det så det kan ikke være dårlig!
 • * Har ikke prøvd denne enda, men ble tipset av min dietetiker om at rødvin ekstrakter er veldig bra for hud og helse, og dette inneholder de beste næringsstoffene, så det høres lovende!
 • * Jeg har tatt disse i over seks måneder, hadde alvorlig akne og leste at Reveratol ville være bra for dette, og mye annet. Huden min har blitt mye sunnere, og håret tykkere. Jeg er veldig fornøyd og vil fortsette!
 • * Funker helt fint, ingen unbehagelig følese heller. Har testet andre produkter før Resveratrol. Denne er best :)!
 • * Endelig, et sted å få noen kvalitet piller som resveratrol. Høy dose og god effekt.
 • * Bra produkt, fungerer utmerket.
 • * Kjempe fornøyd med kjøpet!
 • * Denne ble anbefalt og det er jeg glad for!
 • * Fikk faktisk denne anbefalingen fra fast legen min. Må si jeg er stor førnøyd. Den gjør som den sier. Så forbedringer i løpet av 1 og halv uke. Takk Roar :) !
 • * Ganske bra tabletter, har letet lenge etter disse. Glad dere selger dem!
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev