Lær mer om hvorfor kroppen trenger å renses

Det er viktig å ta vare på kroppen vår, å gjør en rensekur hjemme er like viktig for de som bare generelt ønsker å leve et sunnere liv som de som ønsker å starte et vekttap plan . Rensekur kan hjelpe kroppen med å bli kvitt giftstoffer. Når du renser kroppen fra innsiden , vil du være i stand til å øke din evne til å absorbere mineraler, næringsstoffer og vitaminer fra maten.Vi har en rekke rensekur som kan effektive rense kropp. Finn det som passer deg best.

Hva er Rensekur?

Rensekur er det samme som detox, men i denne kategori fokuserer vi på rensekur produkter som renser kroppen fra vannoppsamling og tarmrensing produkter. Disse type rensekur vil også bidra til å hjelpe med å gå ned i vekt enklere.

Hvorfor er Rensekur bra?

Det finnes mange giftstoffer i miljøet rundt oss som blir overført i maten vi spiser, luften vi puster inn og vatn vi drikker. Mens det finnes også giftstoffer som dannes inni kroppen vår, de kan inkludere “avfall” stoffer som er produsert av cellene våre. Ikke minst inntar vi også giftstoffer ved å spise svært behandlet matvarer.

Avfallsstoffer og giftstoffer dannes i kroppen vår daglig, dermed er det viktig å redusere den mengden ved å støtte og bidra kroppen med avgiftningsprosessen. Kroppen vår er allerede bygget opp for å rense og beskytte oss fra all disse giftstoffer. F.eks. lungene og nyrene har stort ansvar for å rense kroppen vår fra all de giftstoffene vi har inn i kroppen vår. Men av og til er det ganske greit å hjelpe kroppen vår med å rensekroppen vår ved å ta en rensekur eller detox kur.

Ulike typer Rensekur

Tarmrensing

Meste parten av vår avfallsstoffer og giftstoffer er samlet i tarmen , spesielt fra ufordøyd mat som kan ligge i tarmen og skape giftstoffer. Tarmrensing er rengjøring av tarmen, og hvis du har for mange giftstoffer i kroppen kan du ofte merke symptomer som oppblåsthet, diaré eller forstoppelse. Når du begynner å legge merke til noen av disse symptomene, kan det være et tegn på at tarmen din trenger hjelp til å komme tilbake på sporet med en tarmrensing hjemme.

Det er flere måter å rense tarmen som inkluderer klinikker som spesialiserer seg i tarmskylling, men det finnes også flere andre alternativer som forskjellige tabletter for tarmrensing som kan brukes fra ditt hjem. Produkter for tarm rensing hjemme kan også bidra til å forbedre den gode bakteriebalansen i kroppen som er viktig for å bekjempe virus og sykdommer, og samtidig gjenopprette funksjonen til fordøyelseskanalen.

Tabletter for tarmen rensing virker ved å bryte ned avfalls- og giftstoffer som bygger seg opp over tiden i tykktarmen. Tarmrensing hjemme kan også bidra til å forbedre den gode bakteriebalansen i kroppen som er viktig for å bekjempe virus og sykdommer. Start tarmrensing for å gjenopprette kroppens naturlige forsvar og fjerne avfall og giftstoffer fra kroppen din nå.

Det er også viktig å huske på at fiber som finnes i grønnsaker kan også bidra til at maten fordøyes fort og tillater fri flyt av maten i tarmkanalen. Med regelmessig inntak av frukter og grønnsaker kan det også bidra til forenkling av intestinal rensing.

Vannoppsamling i kroppen

Mengden av vann i menneskekroppen varierer fra 50-75% . Gjennomsnittlig voksen kroppen er det mellom 50-65 % vann , i snitt rundt 57-60 %. Vannretensjon, også kjent som vannoppsamling i kroppen refererer til en overdreven oppsamling av væske i sirkulasjonssystemet, kroppsvev eller hulrom i kroppen.

Opptil 70 % av menneskekroppen består av vann - vann finnes både i og utenfor våre kroppens celler. Blod er for det meste består av vann, våre organer og muskler består av vann også. For høy oppsamling av vann i kroppen kan gi symptomer som økt vekt, følelsen av oppblåsthet og oppsvulming

Redusere symptomer av vannoppsamling

Følgende ideer kan redusere symptomene på vann oppbevaring i kroppen:

  • Kutte ned på saltforbruket
  • Hvis du er overvektig, prøv å gå ned i vekt
  • Tren regelmessig
  • Løft bena flere ganger per dag for å bedre blodsirkulasjonen.
  • Bruk støttestrømper hvis vannretensjon oppstår i nedre lemmer.
  • Prøv ikke å sitte / stå stille for lenge.
  • Stå opp og gå om regelmessig når du reiser med bil, tog , båt eller fly.
  • Unngå ekstreme temperaturer, som for eksempel varme bad, dusjer og badstuer. Kle deg varmt hvis det er kaldt

Det finnes også vanndrivende tabletter som kan hjelpe å bli kvitt overflødig vann i kroppen vende å renser kroppen og fjerner overflødig vann. Disse tablettene fjerner også giftstoffer og støtter skjoldbruskkjertelen

Anbefalte produkter