Ta nytte av beste teen for detoxing

En rensekur trenger ikke å være komplisert. Derfor sverger mange til detox te som drikkes om morgen og kveld. Grønne te blader og utvalgte urter kan øke metabolismen og gi økt energi i hverdagen.

Hva er detoxing?

Generelt sett er detoxing noe vi gjør for å forsøke å bli kvitt fremmedstoffer eller giftstoffer som samler seg i kroppen, eller for å prøve å få kroppens mange prosesser til å fungere optimalt. Kroppen vår er en ekstremt komplisert maskin, og selv om den er meget tilpasningsdyktig, kan vår moderne livsstil og de miljøene vi lever i være av en slik belastning at kroppens ulike systemer ikke helt klarer å opprettholdes. Ved hjelp av endringer i livsstil, kosthold, og gjerne en periode med detoxing kan man få kroppen og den generelle helsen på rett spor igjen.

Hvem kan ha nytte av detoxing?

144978715-mage-uro

Det er antakelig få av oss som kan si at kroppen og alle dets systemer fungerer hundre prosent optimalt. Fordøyelsessystemet er et eksempel på en av kroppens funksjoner som kan være sårbar for påkjenninger. Dette vil man merke ved at man opplever oppblåsthet, sure oppstøt, luft i magen eller forstoppelse. Andre systemer inkluderer leverfunksjon, ledd og muskler, forbrenning, vektregulering, blodsukker og hormonell helse. Når disse er i ubalanse kan vi merke at vi ikke sover godt, at vi har vondt og stivhet i muskler og ledd, at energinivået ikke er på topp, at vi får konsentrasjonsvansker eller at vi ofte får problemer med huden som kviser og utslett. Slike problemer kan selvsagt ha en rekke andre årsaker, men ofte vil disse kunne tilskrives livsstil og kosthold.

Det er mye å velge mellom når det gjelder detox-kurer, og ikke alt som er på markedet vil være like nyttig. I noen tilfeller kan også slike produkter også ha en negativ effekt på helsen. Det viktige her er å velge produkter som inneholder gode og naturlige ingredienser, og som har dokumentert virkning.

Rensekur med detox te

Av og til trenger kroppen en skikkelig vårrengjøring innenfra og ut. Tregt fordøyelsessystem og usunne matvaner kan tappe oss for energi. En skikkelig rensekur med detox te kan gjenopprette kroppens energinivåer og gi deg en frisk, ny start. Les mer om detox te alle dens fordeler.

Rensekur med grønn te

Grønn te

Det finnes mange ulike detox produkter, men kanskje en av de beste er grønn te produktene. En rensekur med grønn te ekstrakt er veldig effektiv, særlig fordi grønn te inneholder masse antioksidanter, vitaminer og andre nyttige næringsstoffer. Grønn te er en veldig populær rensekur te og komplimenteres gjerne med andre urter for å skape en virkelig god detox effekt. De beste grønne te detox drikken er gjerne det som er kombinert med andre gunstige urter. F.eks. hos WeightWorld kan du få tak i Naturlige Detox kur som detox te med grønn te blader, roselle, røde dadler og rosenrot som gir både økt velvære og fettforbrenning.

Grønne te har blitt drukket i Asia i flere århundre for både sin gode smak og gunstige helseeffekter. For det første så er grønn te blader rik på antioksidanter, dette bekjemper frie radikaler og reduserer oksidativ stressnivåer i kroppen. Gevinsten er sterkere immunforsvar og bedre helse. I tillegg øker grønne te metabolismen. Slik at du forbrenner mer fett og har letter for å yte mer i hverdagen. Enkelte studier indikerer også at grønne te kan faktisk redusere risikoen for utvalgte nevrologiske sykdommer som Alzheimers sykdom.

Japansk matcha grønn te

Matcha te

Det finnes mange varianter av grønn te, og kongen av dem alle er den japanske varianten. Matcha grønn te er fint pulvisert og prosessert grønn te. Fordelingsmetoden av matcha grønn te gjør dem ypperlig for detox te. Matcha te er dyrt, men det verdt å prøve en rensekur med matcha te ekstrakt. Det sies at matcha te er ti ganger sterkere enn vanlig grønn te, og denne tidoblingen gjelder også helsegevinster du får fra grønn te.

Japansk grønn te kan faktisk forhindre kreft med sitt høye innhold av katekiner. Dette er en form for antioksidanter som effektivt bekjemper frie radikaler i kroppen. Detox te med japansk grønn te ekstrakt kan også senke kolesterolet og øke fettforbrenningen betraktelig. Dessuten har te med matcha ekstrakt fem ganger mer av aminosyren L-theanin. Dette sikrer deg god beskyttelse mot alvorlig nevrologiske sykdommer.

Detox om morgen og kvelden

Mange foretrekker en rensekur med detox te, ettersom det er enkelt og du trenger ikke å mye forberedelser. Du kan fortsette som vanlig i hverdagen og en rensekur med detox te tar heller ikke lang tid. F.eks. Ortte Detox Te 28 dager revitaliserer og renser kroppen på knapt en måned. Vanligvis går en detox te rutine ut på å drikke teen om morgen og kvelden. Morgen detox te tilfører kroppen viktige vitaminer og mineraler, mens en detox te om kvelden hjelper kroppen å rense tarmene.

Gode ingredienser for rensekuren

Når du ser etter en god detox te så bør du naturligvis se etter de med grønn te blader, men også andre ingredienser. Noen populære ingredienser i teer for rensekurer inkluderer acaibær, ginseng, og spirulina. Detox te smaker ikke så ille, men du kan gjøre noe med smaken ved å f.eks. tilsette honning, kanel eller sitronjuice.

Det finnes naturligvis andre måter å gjøre en detox kur på. Men å drikke te er for mange den enkleste og letteste måten. Etter du har renset kroppen så blir det også lettere å starte en mer aktivt og sunnere livstil. To kopper detox te om dagen er en liten investering, men som gir enorme sunnhetsgevinster.