Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Rens Kroppen Enklere

Det er en vanlig oppfatning at detoxing er en engangsforeteelse, som varer i alt fra 24 timer til flere uker eller mer. Men det er ingen grunn til at du ikke kan ta flere skritt for å avgifte kroppen din på en kontinuerlig basis. Det er faktisk fornuftig siden du sannsynligvis introduserer kroppen for giftstoffer hver dag. Ved å velge detoxing vil kroppen renses på en daglig basis og får deg til å føle deg generelt bra. I tillegg reduserer du sannsynligheten for igjen å få oppsamlinger av giftstoffer i kroppen.

detox-drikker

Hva er Detoxing?

Ordet detox er et engelsk ord som betyr avgiftning. I tillegg til avgiftningsaspektet kan detoxing også referere det å generelt forsøke å gjenopprette kroppens ulike funksjoner slik at de fungerer som de skal. Kroppen avgiftes riktignok hele tiden fra det som ofte blir referert til som avfallsstoffer eller toksiner, da den gjør dette helt naturlig, i hvert fall når alt ved kroppen fungerer optimalt. Når dette ikke er tilfellet, derimot, akkumuleres toksiner i kroppen på grunn av inhalert luftforurensning eller gjenstander vi håndterer i vårt daglige liv. Vi utsettes gjerne for andres sigarettrøyk, for usunne stoffer som finnes i hud- og hårprodukter, eller for kjemikalier som av ulike grunner sprøytes på frukt og grønnsaker. Detoxing handler om å hjelpe kroppen med sitt eget naturlige rensesystem når dette ikke er i stand til å håndtere alt som det utsettes for. Det er mange måter å detoxe på. For noen handler det om å unngå alkohol i noen dager, mens for andre er det bare å drikke juice i en uke. En vanlig misforståelse er at en detox alltid er noe flytende, men det trenger ikke være - du kan fint designe en kostholdsplan bestående av både mat og drikke som er ment for å rense kroppen. Resultatene for mange etter detoxing blir fornyet energi, friskere hud, vekttap og en klarere tankegang.

Hva slags mennesker detoxer?

En detox kan dekke ulike behov, for eksempel hvis du er stresset, ønsker å gå ned i vekt eller bare ønsker å leve sunnere og få kroppens ulike systemer på rett spor igjen. Det kan være en hel rekke tegn på at kroppen din ikke klarer å håndtere giftstoffer og andre påkjenninger den utsettes for. Disse inkluderer problemer med fordøyelsen, å føle at du aldri har nok energi, hudproblemer, kløende og røde øyne og problemer med muskler og ledd. Et annet tegn kan være at hjernen ikke fungerer så godt den har gjort før: hukommelsen svikter litt og man tenker ikke så klart som man skulle ønske. Alle disse plagene kan selvsagt skyldes sykdommer og det anbefales å rådføre med lege, men i mange tilfeller kan de forklares med usunne omgivelser, usunn livsstil og et usunt kosthold. Heldigvis er det mye man kan gjøre for å få kroppen på riktig kjøl igjen, og sammen med trening og kosthold kan det også være mange produkter som kan være nyttige. Detox-kurer kan endre hverdagen betraktelig, ved å gi deg en følelse av å ha god helse, mye energi og fornyet livsglede. Husk likevel at det kan kreve tid og energi når du gjør en detox, spesielt de første dagene. Det kan være vanskelig å delta på sosiale arrangementer og det kan også være utfordrende i en jobbsituasjon, fordi en periode med endret kosthold og kanskje fravær av matsorter du er vant med å spise kan føre til at du får noen dager eller til og med uker med redusert energi.

Detox-metoder

Det er mange former for detoxing som benyttes, og hvilke som fungerer best er det ofte ulike meninger om. Å drikke mye vann med eddik eller sitronjuice er en metode noen bruker for å rense kroppen på. En annen er å kun spise fargede grønnsaker over en periode. I tillegg har ernæringsfysiologer og andre eksperter konstruert et helt spekter av dietter hvor ulike kroppsrensende matsorter er en sentral del av dietten. Det finnes også mange detox-produkter på markedet, som tas som kosttilskudd. Disse kan gjerne love mye, men som konsument bør man være nøye med hvilke man eventuelt velger, da noen faktisk kan gjøre mer skade enn godt. Skal man først benytte kosttilskudd til detoxing, kan detox-te være et sunt og naturlig valg. Et eksempel på et slikt produkt er Örtte Natural™ 28 Dagers Detox te . Dette er en god detox-te som inneholder alle de naturlige råvarene som man trenger for å rense bort de unødvendige stoffene vi får i oss dag på dag. Örtte Natural™ 28 Dagers Detox te er en 28 dagers kur som er perfekt for de som vil starte eller fortsette med sin detox livsstil. Den fjerner avfalls- og giftstoffer fra kroppen ved hjelp av en rik blanding av helt naturlige urter, frukter, bær og to tesorter. Et bonus er økt energi, ettersom kroppen nå har renset bort toksiner som påvirker kroppens systemer negativt.

Å bruke teen som et tillegg til regelmessig inntak av vann, trening og et sunnere kosthold vil komme til å gi deg mer energi og en sunnere kroppsvekt, som vil holde seg over tid. Weightworld har flere type detox-te for en effektiv detox kur som du kan velge mellom.

Ulike smaker og ingredienser som er laget for ulike ønsker og behov.

Sjekk ut Weightworld´s varianter av detox te.

Start din detox idag!

Registrer
For Nyhetsbrev