Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Det er en vanlig oppfatning at detoxing er en engangsforeteelse, som varer alt fra 24 timer til flere uker eller mer. Men det er ingen grunn til at du ikke kan ta flere skritt for å avgifte kroppen din på en kontinuerlig basis. Det er faktisk fornuftig siden du sannsynligvis introduserer kroppen for giftstoffer hver dag. Ved å velge detoxing vil kroppen renses på en daglig basis som tilsvarer en god følelse. Belønningen? Du reduserer sannsynligheten utviklingen for å flere giftstoffer i kroppen.

Hva er Detox?

Ordet detox er et engelsk ord som betyr avgiftning. Kroppen avgiftes riktignok seg hele tiden fra det som ofte blir referert til som avfallsstoffer eller toksiner. Stoffer akkumuleres i kroppen på grunn av, for eksempel, inhalert luftforurensning eller spiser for mye sukker. Detox handler om å hjelpe kroppen til å starte sin naturlige rensesystem. Mange detox brukere hevder at i dagens samfunn inntar vi mer giftstoffer, gjennom for eksempel sprøytet mat, enn kroppens naturlige systemer kan takle.

Det er mange måter å detoxe på. For noen er det om å unngå alkohol i noen dager, mens andre er det bare å drikker juice for en uke. En vanlig misforståelse er at en detox betyr flytende, men det trenger ikke være, kan du spise og drikke for en diett plan som er ment for rense kroppen. Resultatene for mange etter detoxing blir fornyet energi, friskere hud, vekttap og en klarere tankegang.

Hvem Detoxer?

En detox kan dekke ulike behov, for eksempel hvis du er stresset, ønsker å gå ned i vekt eller bare ønsker å leve sunnere. Husk at det krever mye tid og energi når du gjør en detox. Det kan være vanskelig å delta på sosiale arrangementer og det kan også være vanskelig å jobbe sammen, fordi mye av krefter er brukt på kosttilskudd overgang.

Detox metoder

Drikking av masse vann og eddik kan rense kroppen på det ultimate som etterlater deg lettet. Men hvis du vil rense kroppen dypere og litt raskere er Örtte Scandinavian™ 28 Dagers Detox te . En god detox te som inneholder alle de naturlige råvarene som man trenger til å rense bort alle de unødvendige stoffene vi får i oss dag på dag. Örtte Scandinavian™ 28 Dagers Detox te er en 28 dagers rens som er perfekt for dem som vil fortsette eller starte sin detox livsstil. Den fjerner avfalls – og giftstoffer fra kroppen. Et bonus er økt energi, ettersom kroppen har nå renset bort alle stoffene.

Denne, kombinert med regelmessig drikking av vann, trening og sunnere kosthold, kommer til å gi deg mer energi, økt vekttap som holder seg nede. Weightworld har flere type detox te for en effektiv detox kur som du kan velge mellom.

Forskjellige smaker og utgangspunkter som er designet til å forholde seg til dine detox og palett behov.

Sjekk ut Weightworld´s varianter av detox te.

Start din detox idag!