Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Remescar Silikone Scar Stick

Av Remescar

329.00Kr

Se mer

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Remescar Arrstift revolusjonerer måten vi kan kombinere medisin og kosmetikk. Arrstiften er enkel å bruke – en arrfjerningspenn som kan glatte ut huden din igjen. Med denne stiften med arr krem slipper du å gjennomgå kosmetiske operasjoner for behandling av arr, da du enkelt og sikkert kan benytte arrstiften der hvor du ønsker og kan få fjernet dine arr helt uten bivirkninger.

  • Arr krem som reduserer gamle og nye arr
  • Gjør hudfargen din jevnere
  • Reduserer brennende, sviende og kløende arr
  • Egner seg for hele kroppen, inkludert arr i ansiktet
  • Trekker seg raskt inn i huden, slik at ingen kan se at du bruker den
  • Fornyer hudlagene og fyller ut selv om der er forskjeller i fargene

Virkningen av dette produktet er klinisk bevist. Det spesielle med dette produkt er at det legger seg på huden ved hjelp av et silikonlag. Stiften inneholder også UV-filtre med solfaktor 15 som gir ytterligere beskyttelse for huden, da hud med arr er meget følsom for UV-stråler og dette kan gjøre arret styggere. Av den grunn kan du bruke dette produktet til fjerning av både arr i ansiktet og på kroppen, både effektivt og sikkert.

Les Mer
Størrelse: 5.4g

Hva er Remescar Arrstift?

Hvis du har et litt dypere sår som kommer fra f.eks. sting, en operasjon, akne, strekkmerker osv., kan Remescar Arrstift vise seg å være en god løsning for fjerning av nettopp ditt irriterende ar. Disse eksemplene kan nemlig etterlate seg arr som ofte er lite estetiske, og arr i ansiktet kan være spesielt plagsomt. Arr kan også være vanskelige å dekke over med normal sminke, hvilket resulterer i at mange mennesker plages med synlige arr som normalt ikke kan dekkes over. Denne stiften med arr krem er den perfekte løsningen for behandling av arr, uten å måtte gjennomgå en lang og tungvint samt dyr kosmetisk operasjon. Remescar arrstift har spilt en stor rolle for mennesker som plages av å ha arr. Uansett om det handler om strekkmerker, kirurgiske arr eller brannsår, kan denne stiften med arr krem hjelpe dine arr til å gro og kompensere for fargeforskeller i huden. Denne arrstiften fornyer ikke bare hudens lag, men beskytter også arret mot sollys og UV-stråler. Med denne pennen i vesken kan du oppnå en hudfarge som du kan føle deg tilfreds og lykkelig over igen! Det har aldri vært lettere å slippe unna arr. Behandling med denne stiften med arr krem vil få deg til å stråle igjen slik at du ikke lenger behøver å gjemme bort de pinlige arrene.

Remescar behandling

Hva inneholder Remescar Arrstift?

Dette produktet består av tre hovedingredienser som aktivt reduserer arr. Samtlige ingredienser er klinisk bevist for deres evner til å fjerne arr, og kombinert gir de deg den perfekte løsningen.

  • Silikonet legger seg på huden og fukter, beskytter og fornyer de øverste hudlagene, og stimulerer produksjonen av kollagen og nye hudceller.
  • Beta glucan beroliger, beskytter og fukter huden i tillegg til å fremme helingsprosessen.
  • Remescar Arrstift inneholder et UV-filter som beskytter mot sterkt sollys. Dette filteret beskytter mod skadelig UV-stråling.

På den måten behandler Remescar arr krem dine arr direkte og smertefritt. Her er det ikke behov for intensive og dyre kirurgiske behandlinger eller laserbehandlinger. Med Remescar Arrstift får du en enkel måte å behandle arr på, som du kan være stolt og tilfreds med.

Slik bruker du din Remescar Arrstift

Remescar Arrstift bør kun anvendes på ren, tørr hud. Påfør forsiktig på området med arr. Påfør to ganger om dagen over en periode på to til tre måneder for de beste resultater.

Remsescar banner


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

* Resultatene vil variere fra person til person