Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Reduser karboinntaket med karboblokker

Det er mye godt som inneholder mye karbohydrater. Uheldigvis er altfor mye karbo ikke bra for oss, særlig hvis vi skal gå ned i vekt. Det er best å velge komplekse karbohydrater fremfor de enkle, og hvis du trenger hjelp med å redusere inntaket, kan karboblokker piller være en god ide.

Reduser karboinntaket med karboblokker

Selv om karbohydrater er en viktig del av et sunt kosthold, kan du med fordel redusere mengden. Men før du bestemmer deg for å kutte ned på karbo med karboblokker bør du vite at enkelte karbohydrater er bedre enn andre. Det finnes to hovedtyper karbohydrater som du kan lese mer om under.

Enkle og komplekse karbohydrater

Karbohydrater deles gjerne opp i komplekse og enkle typer. Det er de komplekse typene som er mindre prosessert og blir langsomt fordøyet. Det er disse karbohydratene du bør få i deg mest, spesielt når du skal kutte ned karbohydrater. Enkle karbohydrater derimot blir raskt fordøyet og gir dermed også høye blodsukker svingninger. De blir ofte tilsatt i prosessert og ferdig laget mat i form av sukker og søtningsmidler. Uheldigvis er det også slike matvarer som gjør at man ikke klarer å gå ned i vekt. Dersom du sliter med å kutte ned på karbohydrater kan du prøve karboblokker supplementer.

Karboblokker supplementer kan absorbere overflødig karbohydrater, slik at de ikke omdannes til fett. Hvis du samtidig holder deg til de gode, dvs. komplekse, karbohydratene blir det også lettere å holde energinivået jevnt. Karboblokkere inneholder også naturlige ingredienser som gir ingen bivirkninger. Derfor kan du helt trygt kombinere en lav-karbo diett med karboblokker tilskudd for bedre resultater.

Unngå tomme kalorier

Hvis du skal gå på en lav-karbo diett bør du være påpasselig med å velge riktige karbohydrater. En tommelfinger-regel er at du får i deg komplekse karbohydrater med mye fiber og dessuten naturlig sukker fra fersk frukt og grønnsaker. Du bør helst unngå raffinert sukker som gjerne kalles for tomme kalorier. Dette skyldes at raffinert sukker inneholder lite næringsstoffer, men har mye kalorier. Vær særlig på forsiktig med mat med mye sirup, maltose, fruktose, brunt sukker og ikke minst kunstig søtningsstoff. Kunstig søtningsstoff kan faktisk øke lysten på søtlig mat, selv om kunstig søtningsstoff har lite kalorier. I tillegg bør du unngå leskedrikker med mye sukker. Gå heller for vann eller vann med litt tilsatt smak.

Få ekstra hjelp med karboblokker piller

Ikke alle kan snu sine matvaner opp ned på et blunk. Hvis du til alle måltider spiser dessert eller drikker brus, kan det være vanskelig å bryte med matvaner du har hatt i flere år. Det å redusere karboinntaket kan også føles uvant og ikke minst gi bivirkninger. Hvis du har et kosthold som har mye karbohydrat og plutselig reduserer inntakt kan du føle deg svimmel og svak.

For å lettere komme i gang med en lav-karbo diett kan du få ekstra hjelp med Karboblokker piller. Selv om karboblokker piller ikke blokkerer absolutt alle kaloriene fra karbohydrater, så kan de hjelpe deg å redusere den totale kalorimengden. Karboblokker har naturlige ingredienser som hemmer dannelsen av enzymer som bryter ned karbohydrater. Dette fører til at en del karbohydrater ikke blir brutt ned til energi og heller ikke skilt ut av kroppen. Da reduseres også mengden av karbo som blir til fett i kroppen.

En annen fordel med karboblokker tilskudd er at du kan spise karborik mat når det er vanskelig å si nei. F.eks. i spesielle anledninger som bursdager og bryllup. Da kan du ta karboblokker piller og redusere antall kalorier selv om du tar en ekstra kakebit eller slurk av den søte punsjen. Hvis du reduserer karboinntaket, velger kun komplekse og gode karbohydrater er du langt på vei til rask vekttap. Hvis du trenger litt hjelp nå og da så er karboblokker tilskudd et godt alternativ.