Active T5 Plus & Raspberry Ketone Plus

Fettforbrenner pakke
499.00Kr
628.00Kr
Du sparer:  129.00Kr

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Raspberry Ketone og Active T5 er en kombinasjon av to populære produkter rfa MaxMedix. Produktene er både vegetar vennlig og glutenfri. De er produsert i England med streng GMP-standarder, slik at du kan være sikker på kvaliteten av produktene. Raspberry Ketone og Active T5 designet for å støtte og balansere kroppsvekten din.

  • Laget av naturlige ingredienser
  • Designet for å støtte vekthåndtering
  • Produsert i England med høye GMP-standarder
  • Fylt med vitaminer og antioksidanter
  • Vegetar vennlige og glutenfri
  • 60 kapsler i hver pakke

Dette er en kombinasjon av naturlige ingredienser av høy kvalitet for optimal effekt på kroppen din. Begge produktene inneholder effektive ingredienser som blant annet koffein, grønn te som er kjent for å støtte fettforbrenning og vekthåndtering.

Les Mer

Hva inneholder denne pakken?

Hva er Raspberry Ketone Plus?

Raspberry Ketone Plus består av 100% naturlige ingredienser som blant annet grønn te, grønn kaffe og Garcinia ekstrakter, sammen med bringebær-ketoner. Ketoner er forbindelsene som gir bringebærenes sin saftige smak og sterke rødfarge, i tillegg til at de er kjent for å optimalisere metabolismen.

Hva er Active T5 Plus?

Active T5 Plus er en annen effektiv produkt på markedet som inneholder effektive og naturlige ingredienser som koffein, grønn te, caåsium, naringin og L--tyrosin. Disse er er ingredienser som er rik på antioksidanter og er kjent for å støtte fettforbrenning.

Hvordan tar jeg Raspberry Ketone Plus og Active T5 Plus?

Ettersom Raspberry Ketone Plus og Active T5 Plus er begge svært effektive produkter alene, så bør du ta anbefalte doseringer som beskrevet under:

Morgen: 1 kapsel Aktiv T5 Plus + 1 kapsel Raspberry Ketone Plus

Ettermiddag: 1 kapsel Raspberry Ketone Plus

Kveld: 1 kapsel Aktiv T5 Plus

Etter to uker, ta 1 kapsel Raspberry Ketone Plus med 1 kapsel Active T5 Plus per dag.

Husk å ta Ketone & Active T5 Plus sammen med et måltid og drikke. Husk å drikke mye vann. Ikke ta disse pillene før du legger deg ettersom de inneholder koffein som kan forstyrre nattesøvnen. Du skal heller ikke overskride anbefalt dosering av disse pillene

Produktene består av naturlige ingredienser og har ingen kjente bivirkninger. Men sjekk alltid ingrediensene og se om du er allergisk mot noe. Vi anbefaler ikke denne pakken for de som er gravid, ammer eller er allergisk mot koffein.