10 ingredienser å se etter i fettforbrennende tilskudd

Hvis du er på utkikk etter tilskudd for fettforbrenning bør du se etter visse ingredienser. Gunstige ekstrakter som sort pepper og grønn te kan øke kroppstemperaturen, og dermed gi økt fettforbrenning. Les mer om de unike ingrediensene i tilskudd for fettforbrenning.

Sliter du med å miste de siste kiloene? Selv om du er flink og følger en slankekur og går flittig til gymmen, kan det være vanskelig å komme helt i mål. Kjenner du deg igjen? Da er tilskudd for fettforbrenning midt i blinken for deg.

Fettforbrenning piller kan med stor suksess kombineres med sunne livsvaner. Sammen med regelmessig mosjon og et sunt kosthold, kan fettforbrenning piller hjelper deg å oppnå drømmekroppen. De fleste tilskudd for fettforbrenning virker ved å øke metabolismen. Dette skaper økt kaloriforbruk og bryter dermed ned kroppsfett. Termogenetisk tilskudd for fettforbrenning kan øke kroppstemperaturen. Dette skjer via en prosess som heter termogenese. Resultatet blir økt stoffskifte og mindre fett lagret etter måltider.

Under er det en liste over topp ti beste ingredienser i tilskudd for fettforbrenning. Fettforbrenning piller som har en kombinasjon av disse ingrediensene bidrar til økt fettforbrenning.

Image of Goji Berries
Grønn te ekstrakt:
Grønn te ekstrakt utvinnes fra planten Camellia Sinensis som er veldig gunstig for kroppen. Grønn te inneholder koffein, noe som stimulerer og bidrar til at kroppen forbrenner mer fett. En rekke studier har vist at grønn te bidrar til økt kaloriforbruk og dessuten reduserer eksisterende kroppsfett. Anbefalt dose for voksne er 120 til 340mg. Bivirkninger er sjeldne, men du kan oppleve hodepine, søvnløshet og kvalme dersom du tar for mye.
Image of Green Tea
Koffein:
Tilskudd for fettforbrenning med koffein øker kroppstemperaturen og dermed gir økt fettforbrenning. Når kroppstemperaturen økes så økes også metabolismen, dette gjør at kroppen forbrenner kalorier raskere enn før.Koffein kan også hjelp deg å trene mer effektivt ved styrke utholdenheten. Altfor mye koffein er ikke bra, men en riktig mengde koffein kan hjelpe deg å forbrenner mer fett enn før.
Image of Lime Leaf
Hvit te ekstrakt:
Fettforbrenning piller med hvite ekstrakt fører til økt fettforbrenning og raskere vekttap. Katekinet i hvit te forhindrer utviklingen av fettceller. Samtidig stimulerer katekinet i hvite fettforbrenningen i hele kroppen. Hvit te kan også redusere risikoen for kreft ved å hindre kreftcellevekst. I tillegg til at den forbedrer kardiovaskulær helse.
Image of Lotus Leaf
Hvitpilbark:
Hvitpilbark brukes gjerne for smertelindring og har lignende effekt som aspirin. Men hvitpilbark varer lengre enn aspirin. Av den grunn brukes den også i tilskudd for økt vekttap. Når hvitpilbark kombineres med andre ingredienser oppnås økt fettforbrenning. Hvitpilbark i fettforbrenning piller forlenger den termogenetiske effekten, slik at kroppstemperaturen holder seg høy lengre enn vanlig. Resultatet blir økt kaloriforbruk og redusert kroppsfett.
Image of Dandelion Leaf
Bringebærketoner:
Bringebærketoner er en vanlig ingrediens i fettforbrenning piller. Noen kaller den til og for en mirakelingrediens. Bringebærketoner kommer fra røde bringebær og bidrar til økt metabolisme og økt vekttap. I tillegg inneholder bringebærketoner adiponektin, et protein som bryter ned kroppsfett.
Image of Senna Leaf
Yohimbe:
Fettforbrenning piller med yohimbe ekstrakt har ekstra gunstig vekttapseffekt. Yohimbe ekstrakten kommer fra Yohimbe trærne i Afrikan og fremskynder fettforbrenningen. Ekstraktet kan føre til bivirkninger ettersom den er svært effektiv. Du kan oppleve hodepine, vondt i magen og søvnløshet. Men fettforbrenning piller med riktig mengde av Yohimbe ekstraktet vil vanligvis ikke gi bivirkninger.
Image of Hawthorn Berry
Grønn kaffebønne:
Grønn kaffebønner brukes ofte i fettforbrenning piller. De hjelper kroppen å forbrenner fett raskere. Studier har også vist at folk går mer ned i vekt dersom de har grønn kaffebønne i dietten. Tilskudd for fettforbrenning inneholder gjerne grønne kaffebønner, pga. klorogenisk syre. Klorogenisk syre forhindre glukoseabsorbering noe som fører økt fettforbrenningen.
Image of Lotus Plant
Cnidium Monnieri plante:
Dette er en plante som har blitt brukt i kinesisk tradisjonell medisin i flere århundre. Fettforbrenning piller med Cnidium Monnieri gir økt vekttap og gjør det lettere å vedlikeholde en sunn kroppsvekt. I tillegg er også planten gunstig mot ulike hudproblemer og beinskjørhet.
Image of Psyllium Husk Seed
Sort pepper ekstrakt:
Sort pepper ekstrakt er en svært vanlig ingrediens i tilskudd for fettforbrenning. Piperin i sort pepper ekstrakt forhindre økt kroppsvekt. I tillegg kan sort pepper være bra mot vond mage, bronkitt og kreftsymptomer. Fettforbrenning piller inneholder gjerne sort pepper ettersom den forhindre utviklingen av fettceller.
Image of Poria Cocos Stem Bark
Evodia Rutaecarpa:
Evodia ratecarpae ekstra kommer fra Evodia frukten som gror i Kina og Korea. Denne eksotiske ekstrakten øker kroppstemperaturen og gjør at du forbrenner fett raskere. Fettforbrenning piller med Evodia ekstrakt er dermed ekstra effektive for vekttap.Hvis du er på utkikk etter fettforbrenning piller så bør du se ingrediensene som nevnes over. Da vil du garantert sikre deg økt vekttap og oppnå drømmekroppen din raskere enn noensinne.

Vekttap er mer enn kosttilskudd

Kosttilskudd alene vil hjelpe deg med å gå ned i vekt, men for å få maksimal virkning av tilskuddene anbefales det at du kombinerer dem med trening, frisk luft og et godt kosthold.

Et sunt og slankende kosthold behøver ikke være så kjempe komplisert. I hovedsak bør du spise sunt og variert, og kostholdet bør bestå i hovedsak av mye grønnsaker, frukt, bær, nøtter, grove kornprodukter, i tillegg til sjømat (inkludert fet fisk) og hvitt kjøtt. Egg, bønner, linser, frø og urter er også gode og næringsrike matvarer som bør være en del av ditt kosthold. Meieriprodukter kan være veldig næringsrike, men her kan det være lurt å holde seg til lette varianter.

Matsorter som kan motarbeide dine ønsker om en slankere kropp inkluderer rødt kjøtt, hvitt brød, prosesserte produkter og alle produkter som inneholder mye salt, fett eller sukker. Dette inkluderer gjerne også mange former for hurtigmat, som for eksempel kebab og hamburgere. Matsorter med et høyt energiinnhold samtidig som de gir lite næring, bør man begrense inntaket av. Brus, snacks og godteri er eksempler på mat som bør begrenses. Velg heller frukt, knaskegrønnsaker og usaltede nøtter som sunnere alternativer for snacks.

Drikk tilstrekkelig med vann, og drikk heller vann enn brus eller juice som tørstedrikk gjennom dagen.

Kombiner et godt kosthold med regelmessig aktivitet i en form som du liker å drive med. Optimalt sett bør du gjøre noe fysisk hver dag, spesielt i en periode hvor du ønsker å gå ned i vekt. En sunn livsstil over tid vil gjøre mye mer for deg enn intensive slankekurer.