Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Guarana Kapsler 1200mg 90 Kapsler

maxmedix™

279.00Kr

Se mer

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Pure Guarana er et naturlig kostholds supplement er laget av 100% naturlige ingredienser. Hovedingrediensen i Pure Guarana er som navnet tilsier guarana. Guarana kommer fra Amazonas-regnskogen og kan inneholde opptil og gjerne mer enn dobbelt så mye koffein som kaffe, noe som gjør den til et godt alternativ til koffeintabletter.

  • Støtter energisk skarphet
  • Enkelt å svelge kapsler
  • Velegnet for veganer og vegetarianere
  • 90 kapsler - 1-3 kapsler per dag

Det er ingen sak å introdusere Pure Guarana kapsler inn i din rutine. Hver kapsel inneholder en 1200mg dose av naturlig Guarana ekstrakt – da er du sikker på at du får i deg alle godene Guarana har å tilby.

Les Mer
Merke: MaxMedix
Type: Kapsel
Styrke: 1200 mg
Antall: 90 kapsler
Anbefalt Dosering: 1-3 ganger daglig

Hva er guarana?

Gurana tilhører klatrer som vokser i brasilianske regnskog. Den er populær for dens rike innhold av koffein. Selve Guarana frøet kan til forveksling ligne på et øyeeple fordi det svarte frøet er dekket av en hvit frøkappe. Guarana har tradisjonelt blitt brukt av urbefolkningen i Amazonas som appetittnedsettende på lange reiser. Takket være sitt høye koffeininnhold blir Guarana i disse dager ofte brukt i supplementer og drikker.

Hva er fordelene med Pure Guarana?

  • Inneholder vitamin A, E, B1 og B3
  • Inneholder mineraler som kalsium, magnesium, jern, kalium og fosfor
  • Proppfull av aminosyrer
  • Guarana kapsler som er lette å ta

Bruksanvisning for Pure Guarana

Det anbefales å ta 1 til 3 Pure Guarana kapsler daglig, 30 minutter før et hovedmåltid. Du får 90 kapsler i hver boks.

Ikke overskrid anbefalt dosering med mindre dette underskrives av en lege. Hver Pure Guarana kapsel inneholder 1200mg naturlig Guarana-ekstrakt.

Er Pure Guarana trygt?

Pure Guarana kapsler er laget med naturlige ingredienser. Dette betyr at de er trygge å innta og ikke burde komme med noen negative bivirkninger. Det anbefales alltid å sjekke ingredienslisten for å sjekke om du er allergisk til noe.

Hvordan kjøpe Pure Guarana

Å bestille Pure Guarana kapsler fra WeightWorld er enkelt, trygt og raskt. Bestiller du før klokken 16:00 kan du også benytte deg av vår samme-dags frakttilbud. Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt med vårt kundeserviceteam.


Kundevurdering
Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev