Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Pure Guarana Kapsler 90 Kapsler med 1200g Guarana Ekstrakt

Av maxmedix™

279.00Kr

Se mer

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Pure Guarana er et naturlig kostholdssupplement perfekt for deg som ønsker mer energi og en smalere midje. Hovedingrediensen i Pure Guarana er som navnet tilsier guarana. Guarana kommer fra Amazonas-regnskogen og kan inneholde opptil og gjerne mer enn dobbelt så mye koffein som kaffe, noe som gjør den til et godt alternativ til koffeintabletter. Da er det ikke vanskelig å forstå hvorfor Pure Guarana sine guarana kapsler er så ettertraktede.

 • Forbedrer energinivået ditt
 • Kan hjelpe med vekttap
 • Fungerer appetittnedsettende
 • Reduserer trøtthet
 • Kan hjelpe til med å forbedre lavt blodtrykk
 • Velegnet for veganere og vegetarianere

Det er ingen sak å introdusere Pure Guarana kapsler inn i din rutine. Hver kapsel inneholder en 1200mg dose av naturlig guarana ekstrakt – da er du sikker på at du får i deg alle godene guarana har å tilby.

Les Mer
Anbefalt Dosering: 1-3 daglig
Styrke: 1200mg
Antall: 90 kapsler
Merke: MaxMedix

Hva er guarana?

Guarana kapsler lages av den krypende guaranabusken som finnes i det såkalte Amazonasbekkenet. Selve guaranafrøet kan til forveksling ligne på et øyeeple fordi det svarte frøet er dekket av en hvit frøkappe. Etymologisk stammer også navnet guarana fra språket Guaraní, hvor guarana beskriver noe som ligner på menneskeøyer.

Guarana har tradisjonelt blitt brukt av urbefolkningen i Amazonas som appetittnedsettende på lange reiser. Takket være sitt høye koffeininnhold blir guarana i disse dager ofte brukt i supplementer og drikker.

Hva er Pure Guarana og hvordan fungerer det?

Pure Guarana er et kostholdssupplement som passer perfekt for deg som ønsker å gå ned i vekt. Pure Guarana kapsler inneholder mye koffein og er derfor også et godt alternativ til koffeintabletter for deg som ønsker en mer energirik hverdag. Guarana kapsler, akkurat som koffeintabletter, kan gi både energinivåene og forbrenningen din et boost. Da føler du deg bedre og du går lettere ned i vekt. Det er også forskning som tyder på at koffeinet i guarana utløses sakte i blodet så dine guarana kapsler varer lenger og gir deg en mer langvarig energiboost.

Pure Guarana fungerer også appetittnedsettende. Dette betyr at våre guarana kapsler lurer kroppen din til å tro at den er mett lenger. Dermed slipper du å bekymre deg over overspising og unødvendig småspising mellom måltider. Guarana kapsler kan også hjelpe til med å få i gang lipolyse – prosessen som frigjør fettsyrer som gir deg energi når du trener. Pure Guarana er også med på å skape en sunn balanse i fordøyelsessystemet.

Hva er fordelene med Pure Guarana?

 • Kan bidra til et sunt vekttap
 • Fungerer appetittnedsettende
 • Forbedrer energinivå
 • Reduserer trøtthet
 • Kan forbedre forbrenningen
 • Bidrar til en sunn fordøyelse
 • Kan bidra til å redusere symptomer av oppblåsthet, diaré og forstoppelse
 • Inneholder vitamin A, E, B1 og B3
 • Inneholder mineraler som kalsium, magnesium, jern, kalium og fosfor
 • Proppfull av aminosyrer
 • Guarana kapsler som er lette å innta

Bruksanvisning for Pure Guarana

Det anbefales å ta 1 til 3 Pure Guarana kapsler daglig, 30 minutter før et hovedmåltid. Du får 90 kapsler i hver boks.

Ikke overskrid anbefalt dosering med mindre dette underskrives av en lege. Hver Pure Guarana kapsel inneholder 1200mg naturlig guarana-ekstrakt.

Er Pure Guarana trygt?

Pure Guarana kapsler er laget med naturlige ingredienser. Dette betyr at de er trygge å innta og ikke burde komme med noen negative bivirkninger. Det anbefales alltid å sjekke ingredienslisten for å sjekke om du er allergisk til noe.

Hvordan kjøpe Pure Guarana

Å bestille Pure Guarana kapsler fra WeightWorld er enkelt, trygt og raskt. Bestiller du før klokken 16:00 kan du også benytte deg av vår samme-dags frakttilbud. Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt med vårt kundeserviceteam.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

* Resultatene vil variere fra person til person