Fenugreek

610mg 90 Kapsler

maxmedix

279.00Kr

Se mer

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Pure Fenugreek kosttilskudd er laget med kun de fineste og reneste Bukkehornkløver ekstrakt, og er et kraftig superfood-supplement som er kjent for å gi en rekke gode helsemessige fordeler. Med opprinnelse i Sør-Europa og Vest-Asia, har denne supermaten blitt mye elsket og beundret i århundrer. Nå er den endelig tilgjengelig i lett å ta kapselform, slik at du kan nyte fordelene fra komforten i ditt eget hjem!

  • Kjent for å kunne forbedrer generell velvære og helse
  • Proppfull av vitaminer og mineraler
  • Velegnet for vegetarianere og veganere
  • Kjent for å kontrollere blodsukkeret og kolesterolnivået
  • Inneholder naturlig bukkehornkløverekstrakt
  • Hjelper med symptomene på overgangsalderen og PMS
  • Du får 90 enkelt å svelge kapsler
  • Laktosefri

Tradisjonelt har bukkehornkløver brukt som medisin for å støtte med en sunn fordøyelse, kontrollere diabetes, kolesterol og vekt, samt for å hjelpe med symptomene til menstruelle smerter. Denne mektige lille superfood er full av essensielle vitaminer og mineraler for å hjelpe til med å støtte immunforsvaret ditt og din generelle helse.

Les Mer
Merke: MaxMedix
Type: Kapsel
Styrke: 610mg
Antall: 90 kapsler
Anbefalt Dosering: 1-3 ganger daglig

Pure Fenugreek Supplement

Bukkehornkløver er en av de lengste kultiverte medisinplantene og vokser i Sør-Europa og Vest-Asia. Bukkehornkløver stammer helt tilbake til antikkens Egypt og har blitt funnet på egyptiske gravsteder. Nå til dags er bukkehornkløver mest populær i India, hvor bladene og frøene brukes som medisin og i matretter.

I dag dyrkes og forbrukes mesteparten av Bukkehornkløver i India. Fenugreek er veldig populært i sine hjemland fordi hele planten kan brukes og har forskjellige fordeler. Tradisjonelt blir bladene tørket og brukt som urter, frøene er malt i til krydder og plantematerialet brukes som grønnsak og spises i måltider.

Pure Fenugreek Supplement er bukkehornkløver som er fremstilt i kapselform; som tilbyr alle fordelene med bukkehornkløver uten noe av stresset. Bukkehornkløver kosttilskudd er kjent for å kontrollere blodsukkeret og kolesterolet ditt. Pure Fenugreek Supplement er også kjent for å kontrollere symptomene forbundet med overgangsalderen og PMS som hetetokter og humørsvingninger. Pure Fenugreek Supplement er dessuten proppet full av vitaminer og mineral som kombinert er kjent for å fremme generell velvære og helse.

Pure Fenugreek Supplement er som nevnt tidligere proppfull av vitaminer som A, C, B6, tiamin, folsyre, riboflavin og niacin; og mineraler som jern, kalium, kalsium, selen, kopper, sink, mangan og magnesium.

Hvordan bruker jeg Pure Fenugreek Supplement?

Vi anbefaler at du tar én til tre bukkehornkløver kapsler daglig, tretti minutter før et hovedmåltid. Du får 90 kapsler som er nok for én måned.

Ikke overskrid anbefalt dose med mindre dette anbefales av en lege. Våre bukkehornkløver kapsler inneholder 610mg naturlig bukkehornkløver ekstrakt.

Er Pure Fenugreek Supplement trygt å ta?

Pure Fenugreek Supplement er et bukkehornkløver kosttilskudd som er fremstilt av naturlige ingredienser. Våre bukkehornkløver kapsler er derfor trygge og uten kjente negative bivirkninger. Sjekk allikevel alltid ingredienslisten så du er sikker på at du ikke er allergisk til noen av ingrediensene.