Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Pure Arginine 180 Aminosyre Tabletter - Øker Muskelmasse & Reduserer Kroppsfett

Av proto-col

279.00Kr

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Proto-col Pure Arginine er et arginin kosttilskudd er en viktig form for aminosyre som vil bidra til å øke muskelmasse og ivareta musklene dine, øke muskelstyrke og fettforbrenning. Med arginin kosttilskudd vil muskelveksten skje både raskt og effektivt samtidig som kroppen din forbrenner mer fett. Arginine er en aminosyre kroppen ikke kan produsere selv, og du får den inn gjennom forskjellige typer mat, som er noe man ofte ikke kan spise mye av, på grunn av diett.

 • Arginin kosttilskudd bidrar til større muskelmasse
 • Gir økt fettforbrenning og økt styrke
 • Kan styrke immunforsvaret
 • Passer perfekt for deg som trener under rehabilitering
 • Hjelper til med restituering av muskelvev
 • Hjelper med å redusere blodtrykket og regulere glukose i blodet
 • Inneholder 180 kapsler
 • Glutenfri & Laktosefri
 • Velegnet for veganere og vegetarianere
 • Et avansert arginin kosttilskudd for vekttap

Proto-col Arginine er en utrolig aminosyre som hjelper kroppen med å bygge større og sterkere muskler. Arginin er et veldig populært tilleggsstoff i proteinpulver, men ofte er det bedre å ta det for seg selv. Mange velger å ta rent Proto-col Arginine etter en skade og er under rehabilitering for å fortere bygge opp muskler med mer styrke. Arginin kosttilskudd er flott for både de som er under rehabilitering, trener aktivt eller ønsker å gå ned i vekt. Flere muskler gjør at kroppen kan forbrenne mer fett og metabolismen økes. Bruk Proto-col Arginine som en tillegg til din nåværende kosthold og diett og få mer ut av treningen din!

Les Mer
Antall: 1000mg

Hva er Proto-col Pure Arginine?

Proto-col Pure Arginine er et arginin aminosyre kosttilskudd, og bør brukes sammen med et balansert kosthold og et treningsprogram. Det er egnet for personer som er i aktivitet, folk som er på diett og personer som er under trening rehabilitering. Arginine er semi-essensiell aminosyre, den er viktig byggestein av proteinet som er med på å utføre utallige fysiologiske funksjoner i kroppen og noen av dem er blant annet muskelbygging. Arginine aminosyre er noe kroppen ikke kan lage selv, derfor kan man få den gjennom mat som er rik på arginin. Arginine finnes i sin naturlige form i nøtter og frø sånn som peanøtter og mandler. Du finner den også i sjokolade og rosiner. Det likevel begrenset hvor mye nøtter, mandler, rosiner og sjokolade man kan spise i løpet av dagen. Derfor velger mange arginin kosttilskudd som et tillegg til dietten sin.

Proto-col Pure Arginine er et sammensatt arginin kosttilskudd fra Proto-col som har blitt utviklet med tanke på veganere, vegetarianere, laktoseintolerante og personer som ikke kan konsumere gluten. Arginin kosttilskudd skal brukes som et tillegg til et sunt kosthold og treningsprogram.

Hva er fordelene med Aminosyren L- Arginin Kosttilskudd?

Et protein er satt sammen av ulike aminosyrer i spesielle sammensetninger. De fleste finnes naturlig i kroppen, men noen er essensielle, og disse må tilføres via kosten, sånn som Arginine. En aminosyre er altså en av de mest grunnleggende komponentene i kroppens struktur, de er byggesteiner for muskelproteinene.

Arginine aminosyren er med på mange prosesser i kroppen og ikke bare muskelbygging. Arginine er med på å slippe ut hormoner, regulere hormon utslippet kroppen, fjerning av giftstoffer i kroppen, den er også med på å støtte immunforsvaret. Arginine aminosyren er også en forløper for nitrogenoksid som er ansvarlig for vasodilatasjon i kroppen, som skjer når blodårene utvider seg og flere stoffer og oksygen kan transporters fortere gjennom kroppen, slik økes metabolismen og fettforbrenningen. Videre så påvirker nitrogenoksiden ufarligjørelsen av giftige stoffer i kroppen, reguleringen av veksthormoner, fjerning av dårlig kolesterol i kroppen og bidrar til økt fettforbrenning. Den er også med på å påvirke salt nivåene i kroppen, noe mange fokusere på for å se mest mulig “toned” ut.

Hvem trenger Proto-col Pure Arginine?

Alle trenger i hovedsak aminosyren Arginin. Dersom man er voksen, overvektig, atlet eller vokser. Arginin aminosyren er essensiell for et immunforsvar som er i utvikling. Personer som har vært i en ulykke eller skade hvor musklene må trenes opp igjen kan ha stor nytte av arginin kosttilskudd som hjelper kroppen med å reparer ødelagt muskelvev og skader. På grunn av aminosyren sin egenskap til å utvide årene, så mer blod kan strømme gjennom, så er den med på å øke blodsirkulasjonen i kroppen og forbedre den.

Proto-col Pure Arginine er et viktig tillegg for personer som er veldig aktive idrettsutøvere for å unngå skader, bygge opp immunforsvaret og unngå sykdom som kan hindre personen i å nå målene sine. Den hjelper også kroppen med å yte mer og unngå overtrening. Videre så kan Proto-col Arginine være flott mennesker som sliter med overvekt. Den øker veksthormonene i kroppen som gjør at de fremmer lipidoksidasjon, med andre ord fettoksidering, den senker blodtrykket og reduserer arteriell plakett som samler seg i blodet slik at faren for blodpropp reduseres.

Hvordan brukes Proto-col Pure Arginine?

Ta 2 tabletter med Proto-col Pure Arginine til dine 3 hovedmåltid. Det betyr at du skal ta maximum 6 tabletter hver dag sammen med et balansert og variert kosthold. Tablettene tas i forbindelse med frokost, middag og kveldsmat. Svelg dine 2 tabletter sammen med et glass vann før eller etter måltidet. Arginin kosttilskudd er et tillegg til kosten og skal ikke erstatte mat.

Det er ikke rapportert noen registrerte bivirkninger ved bruk av Proto-col Pure Arginine. Allikevel anbefaler vi at du tar ditt arginin kosttilskudd som anvist, og at du ikke overstiger den anbefalte dosen. Er du gravid eller ammende, så fraråder vi deg å bruke Proto-col Pure Arginine. Dersom andre produkter du tar inneholder arginin, så burde du konsultere deg med legen om hva din max dose skal være. Dersom du er usikker på om du kan ta produktet konsulter deg med din nærmeste fastlege.

Hvordan bestiller jeg Proto-col Pure Arginine?

Du kan kjøpe Proto-col Pure Arginine hos oss i WeightWorld.no. Se blant våre populære tilskudd og produkter for økt helse og velvære. Trykk på «kjøp» og så legges produktet i handlevognen. Når du er klar kan du gå til utsjekking og betale for varen. Hvis du lurer på noe eller har spørsmål så er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundetjeneste. Den er tilgjengelig på hverdager mellom 10-19 via enten e-post, telefon eller live-chat. Dersom du bestiller før 16:00 (Man-Tors), så sendes pakken samme dag slik at du kan få den raskest mulig.

Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 5 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Har hatt kne operasjon, disse har hjulpet masse med opptreningen min. Fysioterapauten spurte til og med hva jeg bruker.
 • * Trener for fult igjen nå, fått bra resultater med proto-col ^^
 • * Har gått opp i muskelmasse med Arginine og ned i fettprosent !! Lykke
 • * Har gått opp i muskelmasse med Arginine og ned i fettprosent !! Lykke
 • * Har slutte med massgainer etter denne! Tar ikke pillene hver dag men spiser riktig og bruker dem dagen jeg trener.
* Resultatene vil variere fra person til person