Pure Arginine

Støtter vekst av muskelmasse
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Proto-col Pure Arginine er et arginin kosttilskudd som er en viktig form for aminosyre. Aminosyre er kjent for å bidra til å støtte muskelmasse og ivareta musklene dine. Arginine er en aminosyre kroppen ikke kan produsere selv, derfor er disse kosttilskuddet perfekt for de som ønsker en enkel måte å få i seg nødvendige mengde av aminosyre i dietten.

 • Passer perfekt for deg som trener under rehabilitering
 • Inneholder 180 enkelt å svelge kapsler
 • Glutenfri & Laktosefri
 • Velegnet for veganere og vegetarianere

Proto-col Arginine er en utrolig aminosyre som er kjent for å støtte kroppen med å bygge og ivareta muskler. Arginin er et veldig populært tilleggsstoff i proteinpulver, men ofte er det bedre å ta det for seg selv. Mange velger å ta rent Proto-col Arginine etter en skade og er under rehabilitering for å støtte muskler.

Hva er Proto-col Pure Arginine?

Proto-col Pure Arginine er et arginin aminosyre kosttilskudd, og bør brukes sammen med et balansert kosthold og et treningsprogram. Det er egnet for personer som er i aktivitet, folk som er på diett og personer som er under trening rehabilitering. Arginine er semi-essensiell aminosyre, den er viktig byggestein av proteinet som er med på å utføre utallige fysiologiske funksjoner i kroppen og noen av dem er blant annet muskelbygging. Arginine aminosyre er noe kroppen ikke kan lage selv, derfor kan man få den gjennom mat som er rik på arginin. Arginine finnes i sin naturlige form i nøtter og frø sånn som peanøtter og mandler. Du finner den også i sjokolade og rosiner. Det likevel begrenset hvor mye nøtter, mandler, rosiner og sjokolade man kan spise i løpet av dagen. Derfor velger mange arginin kosttilskudd som et tillegg til dietten sin.

Proto-col Pure Arginine er et sammensatt arginin kosttilskudd fra Proto-col som har blitt utviklet med tanke på veganere, vegetarianere, laktoseintolerante og personer som ikke kan konsumere gluten.

Hva er fordelene med Aminosyren L- Arginin Kosttilskudd?

Et protein er satt sammen av ulike aminosyrer i spesielle sammensetninger. De fleste finnes naturlig i kroppen, men noen er essensielle, og disse må tilføres via kosten, sånn som Arginine. En aminosyre er altså en av de mest grunnleggende komponentene i kroppens struktur, de er byggesteiner for muskelproteinene.

Arginine aminosyren er med på mange prosesser i kroppen og ikke bare muskelbygging. Arginine er kjent for å slippe ut hormoner, regulere hormon utslippet i kroppen, fjerning av giftstoffer i kroppen, den er også med på å støtte immunforsvaret.

Alle trenger i hovedsak aminosyren Arginin. Dersom man er voksen, overvektig, atlet eller vokser. Arginin aminosyren er essensiell for et immunforsvar som er i utvikling. Personer som har vært i en ulykke eller skade hvor musklene må trenes opp igjen kan ha stor nytte av arginin kosttilskudd som kan støtte kroppen med å reparer ødelagt muskelvev og skader. Proto-col Pure Arginine er et viktig tillegg for personer som er veldig aktive idrettsutøvere for å unngå skader.

Hvordan brukes Proto-col Pure Arginine?

Ta 2 tabletter med Proto-col Pure Arginine til dine 3 hovedmåltid. Det betyr at du skal ta maximum 6 tabletter hver dag sammen med et balansert og variert kosthold. Tablettene tas i forbindelse med frokost, middag og kveldsmat. Svelg dine 2 tabletter sammen med et glass vann før eller etter måltid. Arginin kosttilskudd er et tillegg til kosten og skal ikke erstatte mat.

Det er ikke rapportert noen registrerte bivirkninger ved bruk av Proto-col Pure Arginine. Allikevel anbefaler vi at du tar ditt arginin kosttilskudd som anvist, og at du ikke overstiger den anbefalte dosen. Er du gravid eller ammende, så fraråder vi deg å bruke Proto-col Pure Arginine. Dersom andre produkter du tar inneholder arginin, så burde du konsultere deg med legen om hva din max dose skal være. Dersom du er usikker på om du kan ta produktet konsulter deg med din nærmeste fastlege.

Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK 5

100% basert på 5 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Har hatt kne operasjon, disse har hjulpet masse med opptreningen min. Fysioterapauten spurte til og med hva jeg bruker.

  H Hilde weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Trener for fult igjen nå, fått bra resultater med proto-col ^^

  O Ole weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Har gått opp i muskelmasse med Arginine og ned i fettprosent !! Lykke

  G Gina weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Har gått opp i muskelmasse med Arginine og ned i fettprosent !! Lykke

  G Gina weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Har slutte med massgainer etter denne! Tar ikke pillene hver dag men spiser riktig og bruker dem dagen jeg trener.

  J Jonas weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

* Resultatene vil variere fra person til person