Green Magic Powder

200g Pulver

proto-col

429.00Kr

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Listen over alle de gunstige virkningen av Proto-Col Green Magic er absolutt imponerende. Green Magic ipulver har ingen smak, så du kan tilsette det i alle typer drikker. Alt du trenger å gjøre er å blande 3g Green Magic med vann for å gi kroppen de viktige næringsstoffene den trenger. Proto-col Green Magic kan også bidra for å oppnå kvoten med 5 om dagen, dvs. mengde frukt og grønt.

 • En blanding av 16 av verdens mest næringsrike matvarer
 • Full av mineraler, vitaminer og proteiner
 • Naturlige og økologiske ingredienser
 • Inneholder Spirulina, Lecithin og Chlorella
 • 200g - kun 3g per dag
 • Egnet for veganer og vegetarianere

Proto-col Green Magic inneholder en rekke næringsstoffer. Utrolig, men sant så inneholder Proto-col Green Magic næringsstoffer som tilsvarer 5-7 økologiske frukter og grønnsaker. I tillegg har en servering med Green Magic kun 15 kalorier.

Les Mer
Type: pulver
Antall: 200 g
Anbefalt Dosering: 3g per dag
Varighet: 60 dager

Hva er Proto-Col Green Magic?

Proto-col Green Magic pulver er en kraftig blanding av 16 av verdens mest næringsrike grønne matvarer som er kjent for å være gunstig for kroppen. Green Magic pulver inneholder viktige næringsstoffer fra frukt og grønnsaker, og derfor sies å være en del av fem om dagen. Pulver er rik også rik på proteiner, vitaminer, mineraler og aminosyrer.

Du får en 200g flaske med Green Magic Pulver som er full på mineraler, proteiner og vitaminer. Green Magic pulver kan vare i over 2 måneder. I tillegg er Green Magic egnet for både veganere og vegetarianere, inkludert de som ikke tåler melkeprodukter, laktose eller gluten

Proto-col Green Magic pulver er perfekt for de som lever et travelt liv med høy tempo. Det er ikke lett å holde seg sunn og spise sunt når man har dårlig tid.

Hva er ingrediensene i Green Magic?

De tre grunnleggende ingrediensene i Green Magic pulver er:

Spirulina - Kjent som et av verdens beste plantebaserte proteinkilde. :

 • Spirulina vokser i hele Hawaii og sies å inneholde opptil 65% naturlig protein
 • Inneholder store mengder av betakaroten

Lecithin - Proto-Col Green Magic pulver inneholder

 • Viktig kilde til Omega 3 & 6-fettsyrer
 • Rik på vitaminer, mineraler, proteiner og enzymer

Chlorella - En viktig ingrediens fra den grønne mikroalgen som også er kjent som "smaragdmat":

 • Kjent for sin høye konsentrasjon av klorofyll og CGF (Chlorella Growth Factor)
 • Chlorella inneholder viktige næringsstoffer

Resten av ingrediensene er: Lecithin, hvetegress juice, islandsk tang, Nova Scotia dulse, Kamut juice, Jerusalem artisjokkpulver, Chlorella, riskjerne-membranpulver, høy pektin-eplefiber, S.O.D. (Super Oxide Dismutase) & Catalase, CO-Enzym Q10, Royal Jelly, Lactobacillus Acidophilus & Bifidus Bacteria, barley grass juice og hvetespirer.

Hvordan tar jeg Green Magic pulver?

Det er lett å ta Green Magic pulver. Bare ta en teskje eller 3 gram av Green Magic pulver og bland det med vann. Vannet får en grønn farge, men den har ingen smak.

Hvis du foretrekker det så kan du blande Green Magic pulver med juice eller melk. Lag gjerne en smoothie med frukt for få en frisk smak. Du kan selv velge hvordan du tar pulveret, men minst en servering per dag anbefales.

Proto-col Green Magic pulver på 200g gir hele 66 porsjoner som varer ca. 2 måneder.

Proto-col Green Magic skal ikke erstatte et balansert og variert kosthold. Gravide kvinner, de som ammer eller har medisinske tilstander, bør alltid snakke med lege før de tar Green Magic pulver.

Er det noen bivirkninger?

Proto-Col Green Magic pulver består av naturlige ingredienser og har derfor ingen kjente bivirkninger. Imidlertid anbefaler vi at du sjekker hele ingredienslisten hvis du er allergisk eller ikke tåler visse ingredienser.