Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Proto-Col Green Magic Powder 200 g Grønn Pulver - Rik på Næringsstoffer

Av proto-col

429.00Kr

Listen over alle de gunstige virkningene av Proto-Col Green Magic er absolutt imponerende. Hvis du tar kun 3g teskje av Green Magic og tynner det ut i vann så kan du oppnå din drømmevekt mye raskere. Green Magic energipulver har ingen smak, så du kan tilsette det i alle typer drikker. I tillegg så kan Proto-col Green Magic hjelpe deg for å oppnå kvoten med 5 om dagen, dvs. mengde frukt og grønt. Green Magic energipulver gjør deg sunnere og gir økt energi.

 • Fremmer sunt vekttap
 • En blanding av 16 av verdens mest næringsrike matvarer
 • Gir økt energi
 • Full av mineraler, vitaminer og proteiner
 • Naturlige og økologiske ingredienser
 • Egnet for veganer og vegetarianere

Proto-col Green Magic tilfører kroppen viktige næringsstoffer, samtidig som du får økt energi. Green Magic energipulver gir økt velvære og bedre helse. Utrolig, men sant så inneholder Proto-col Green Magic næringsstoffer som tilsvarer 5-7 økologiske frukter og grønnsaker. I tillegg har en servering med Green Magic kun 15 kalorier. Kroppen får dermed masse vitaminer og mineraler, samtidig som du kan gå ned raskere i vekt.

Les Mer
Antall: 200g
Anbefalt Dosering: 3g døgnet
Varighet: 60 dager

Hva er Proto-Col Green Magic?

Proto-col Green Magic pulver er en kraftig blanding av 16 av verdens mest næringsrike grønne matvarer som er kjempe gunstig for kroppen. Green Magic energipulver hjelper deg å oppnå fem om dagen, opprettholder energinivået og gir økt hjernefunksjon. I tillegg vil Proto-col Green Magic støtte kroppens kardiovaskulær helse. Green Magic energipulver er med andre ord et svært allsidig tilskudd. Green Magic energipulver er rik på proteiner, vitaminer, mineraler og aminosyrer, som sammen gir økt velvære og økt vekttap.

Hvis du skal se bra ut på utsiden, så må alt innvendig være i topp stand. Det er her Proto-col Green Magic kommer inn i bilde med sine gunstige ingredienser. Du får en 200g flaske som er full på mineraler, proteiner og vitaminer. Green Magic energipulver varer i over 2 måneder og én servering alene kan øke energinivået ditt. I tillegg er Green Magic spirulina pulver egnet for både vegetarianere og veganere. Den er også laktose og hvetefri!

Hvorfor bør jeg ta Proto-Col Green Magic pulver?

Proto-col Green Magic er perfekt for de som lever et travelt liv med høy tempo. Det er ikke lett å holde seg sunn og spise sunt når man har dårlig tid. Heldigvis trenger du bare å ta en teskje med Green Magic energipulver for å få økt energi og bedre helse.

 • 5 om dagen - Et av de viktigste fordelene med Green Magic er du får i deg alle de fem anbefalte porsjonene av frukt og grønnsaker i bare én servering.
 • Energinivå og fokus – Ved å ta Proto-col Green Magic får du økt energi. Hvis du tar Green Magic energipulver regelmessig så får du også bedre konsentrasjon ettersom du ikke blir fort så sliten lengre.
 • Kardiovaskulær helse – Sammensetningen i Proto-col Green Magic gir kroppen vitaminer, mineraler og proteiner som bidrar til bedre kardiovaskulær helse. I tillegg hjelper Green Magic energipulver til regenerere hudceller, slik at du får et bedre utseende.
 • Protein - Proto-Col Green Magic pulver inneholder mye proteiner og jern. Tilskuddet er egnet for både veganere og vegetarianere, inkludert de som ikke tåler melkeprodukter, laktose eller gluten.

Alle disse gunstige virkningene kan du få i én servering på kun 15 kalorier!

Hva er ingrediensene?

De tre grunnleggende ingrediensene i Green Magic energipulver er:

Spirulina active ingredient

Spirulina - Kjent som et av verdens beste plantebaserte proteinkilde. Spirulina vokser i hele Hawaii og inneholder 65% med naturlig protein:

 • Inneholder store mengder av betakaroten
 • Har 10 ganger mer pro-vitaminer enn gulrøtter
 • Hurtigvirkende energikilde
 • Rik på enzymer og antioksidanter
Lecithin active ingredient

Lecithin - Proto-Col Green Magic pulver inneholder lecithin for økt energi:

 • Et viktig næringsstoff som hjelper vitaminene A, E, D & K til løse opp fett
 • Viktig kilde til Omega 3 & 6-fettsyrer
 • Rik på vitaminer, mineraler, proteiner og enzymer
 Chlorella active ingredient

Chlorella - En viktig ingrediens fra den grønne mikroalgen som også er kjent som "smaragdmat":

 • Kjent for sin høye konsentrasjon av klorofyll og CGF (Chlorella Growth Factor)
 • Chlorella inneholder viktige næringsstoffer

Alle 16 ingrediensene i Green Magic pulveret virker sammen slik at du får bedre helse og økt velvære. Resten av ingrediensene er: Lecithin, hvetegress juice, islandsk tang, Nova Scotia dulse, Kamut juice, Jerusalem artisjokkpulver, Chlorella, riskjerne-membranpulver, høy pektin-eplefiber, S.O.D. (Super Oxide Dismutase) & Catalase, CO-Enzym Q10, Royal Jelly, Lactobacillus Acidophilus & Bifidus Bacteria, barley grass juice og hvetespirer.

Hvordan tar jeg Green Magic energipulver?

Det er lett å ta Green Magic Spirulina pulver. Bare ta en teskje eller 3 gram av Green Magic energipulver og bland det med vann. Vannet får en grønn farge, men den har ingen smak.

Hvis du foretrekker det så kan du blande Green Magic energipulver med juice eller melk. Lag gjerne en smoothie med frukt for få en frisk smak. Du kan selv velge hvordan du tar energipulveret, men du bør alltid ta minst en servering per dag for best resultat.

Proto-col Green Magic pulver på 200g gir hele 66 porsjoner som varer ca. 2 måneder.

Proto-col Green Magic skal ikke erstatte et balansert og variert kosthold. Gravide kvinner, de som ammer eller har medisinske tilstander, bør alltid snakke med legen før de tar Green Magic energipulver.

Er det noen bivirkninger?

Proto-Col Green Magic energipulver består av naturlige ingredienser og har derfor ingen kjente bivirkninger. Imidlertid anbefaler vi at du sjekker hele ingredienslisten hvis du er allergisk eller ikke tåler visse ingredienser.

Hvordan bestiller jeg?

Det er kjempe lett å kjøpe Proto-Col Green Magic spirulina pulver fra WeightWorld. Vi har mange ulike leveringsmetoder og betalingsløsninger som gjør bestillingen svært praktisk. For å komme i gang, klikker du på «Legg i handlekurven» og deretter går du til kassen for å fullføre kjøpet.

Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

* Resultatene vil variere fra person til person