Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Proto-Col Defence Vitamintilskudd 90 Kapsler med vitamintilskudd for å styrk Immunforsvar

Av proto-col

299.00Kr

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Får du i deg alle næringsstoffene du trenger? Med proto-col defence slipper du å overvåke ditt eget inntak av vitaminer og mineraler. Dette naturlige supplementet inneholder nemlig alle næringsstoffene du trenger for et sunt immunforsvar. Her i kalde Norden er dette spesielt viktig, og med proto-col vitamintilskudd kan du styrke immunforsvaret på en enkel, sunn og naturlig måte.

 • Bygger opp et sunt immunforsvar
 • Rik på antioksidanter: bekjemper frie radikaler
 • Glutenfri og laktosefri
 • Velegnet for vegetarianere og veganere
 • 90 kapsler for maksimal økning av sunnhet og velvære!

Proto-col defence er proppet full av høykvalitetsingredienser fra hele verden. For å bygge opp immunforsvaret behøver kroppen din et stort utvalg av næringsstoffer. Disse finner du i proto-col defence – alt fra vitaminene A, B, C og E til jern og sink. Start på veien mot økt velvære og et sunnere immunforsvar i dag!

Les Mer

Hva er proto-col defence?

Proto-col vitamintilskudd gir deg alt du trenger for å bygge opp immunforsvaret. Dette er altså et supplement som er spesialdesignet for å beskytte deg og helsen din på best mulig måte. Det er ikke alltid lett å få i seg alle de daglige antioksidantene, vitaminene og mineralene du trenger for å styrke immunforsvaret på best mulig måte. Den bekymringen kan du gi slipp på med proto-col vitamintilskudd.

Slik beskytter antioksidanter meg mot frie radikaler

Naturligvis trenger vi alle oksygen for å overleve – men visste du at oksygen også er med på dannelsen av de kreftfremkallende molekylene frie radikaler? Det er denne oksidasjonsprosessen som antioksidanter beskytter oss mot. Antioksidanter kan stabilisere og ufarliggjør frie radikaler før de angriper og skader celler.

Kroppen kan øke produksjonen av frie radikaler når du er stresset, hvis du røyker eller puster inn mye forurenset luft. Er du syk kan også dannelsen av frie radikaler øke – da er immunforsvaret nemlig opptatt med å bekjempe sykdommen din. Derfor trenger kroppen et jevnt inntak av antioksidanter –få det med proto-col defence!

Her er noen av fordelene ved proto-col vitamintilskudd

 • Vitaminene A, B5, C og E – for å produsere nødvendige antistoffer
 • Kolin – en viktig byggekloss i leverens renseanlegg
 • Vitamin B12 og folsyre – nødvendige for celleproduksjon
 • Vitamin B3 – for et sunnere fordøyelsessystem
 • Jern – styrker blodcellene og kroppens forsvarssystem
 • Sink – for en sunn produksjon av enzymer og celler
 • Vitamin B – for å omgjøre mat til energi

Brukeranvisning for proto-col vitamintilskudd

Ta tre kapsler daglig. For å best styrke immunforsvaret bør du ta proto-col vitamintilskudd sammen med et hovedmåltid og et glass vann.

Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

* Resultatene vil variere fra person til person